dagen är till ända!

Min lista som jag skrev här innan idag är nu avklarad!
Så nu ser det ut så här!

  • boka tågbiljett till imorgon 07:08 (done)
  • skriva ut utlandsstudieansökans alla papper (done)
  • lämna in den på international office (done)
  • träna 12:00 (done)
  • göra den sista verifikationen för bokslutet och skriva ut alla 60 sidorna ännu en gång (done)
  • göra klart budget (done)
  • kopiera ca 20 ex av budget, balansrapport och resultatrapport för att lägga i scoutstugan (done)
  • maila iväg bokslut och budget till ordförande med kommentarer (done)
  • Träffa revisorn 18:00, för bokslutsgodkännande. Hoppas på det denna gången iallafall! (done)
  • stryka det som ska packas ner (done)
  • PACKA (done)

Är så nöjd! Det enda jag inte hunnit med som jag glömde skriva med på listan är att städa av lägenheten.. Lite dumt. det innebär att det blir typ det första jag bör göra när jag kommer upp till kalmar igen om sådär 11 dar. Jobbigt! Men man kan ju inte hinna med allt.

Har packat i sådär två timmar ikväll me.. Enda gången jag har problem att packa är när jag ska till taizé. Varför ska jag alltid ha så mycket med mig dit?? Nu har jag en 70 liters ryggsäck och min lilla rullväska så gott som fullpackade plus min axelväska. Och då har jag ändå tagit bort en under tiden jag packat. Men jag är nog skadad.. har varit i taizé för många ggr nu för att veta att man kan aldrig lita på vädret. Så nu har jag med mig både jeans och kjolar o shorts, och både linnen, toppar och koftor. Fast har ändå för mycket packning. Iallafall enligt mig själv. Vet ju att jag inte kommer använda allt. Det är ju nästintill stört omöjligt! Men kan ändå inte plocka bort en massa. Jag vill kunna variera mig mellan olika kläder inte ha ett visst antal. Förutom när jag då är iväg med scouterna. För då är packandet desto lättare! =)

Nä, kolla lite på tv nu. Sen sova!!!!  Klockan ringer 05:15 imorgon. Usch, tidigt!
       ♥ Anna


ännu en fullspäckad dag!

Så funkar det inte igen som man verkligen behöver komma in på. Skolans Ladok sida är under uppgradering just nu vilket gör att jag inte kan få tag på och skriva ut mitt studieintyg för Högskolan i Kalmar. Dumt! Skulle verkligen behöva det eftersom jag ska lämna in min utlandsstudieansökan idag.  Gahh!! Varför ska de göra en uppgradering idag?? Hade varit mycket bättre om de gjort den imorgon.. :S

Men, men de får helt enkelt klara sig med ett utdrag från studera.nu istället.. För vänta med att lämna in den gör jag inte. Sista ansökningsdag är ju den 5:e maj och då vet jag inte ens om jag är tillbaka i kalmar eller inte. Åker antagligen inte tillbaks hit förrän den 6:e... Ajja, blir nog bra ändå! De får mina resultat och kurser iallafall. =)

Idag är det mycket på planeringen
  • boka tågbiljett till imorgon 07:08 (done)
  • skriva ut utlandsstudieansökans alla papper (done)
  • lämna in den på international office
  • träna 12:00
  • göra den sista verifikationen för bokslutet och skriva ut alla 60 sidorna ännu en gång
  • göra klart budget
  • kopiera ca 20 ex av budget, balansrapport och resultatrapport för att lägga i scoutstugan
  • maila iväg bokslut och budget till ordförande med kommentarer
  • Träffa revisorn 18:00, för bokslutsgodkännande. Hoppas på det denna gången iallafall!
  • stryka det som ska packas ner
  • PACKA
Ja, är ju en del kvar att göra, så kanske dags att ta tag i nån av de andra punkterna nu..
       ♥ Anna


passar på

Eftersom jag fortfarande sitter uppe och skriver det sista på mitt statement of purpose, min ansökan till utlandstudier så tänkte jag att jag kunde skriva lite här me.. Får ju passa på nu när jag är hemma. Sen lär det bli ganska så dött här under sen närmaste veckan från lördag eftermiddag. =)

Ikväll blev det lite överraskning av maggie då hon höll på att rensa ut sina garderober.. och då menar jag verkligen rensa ut! Jisses har aldrig sett så mycket kläder på en o samma gång som har legat i högar och fyllt en säng o lite till. Men det var inte det som var överraskningen utan den var att jag fick kolla igenom dem o se om jag hittade nåt som jag kunde tänka mig ha.. Så snällt! Så blev lite tröjor o linne o lite annat som jag hade med mig upp en timme senare. =)

Innan dess hade jag ägnat sådär tre timmar till att sitta och kolla igenom och räkna på varenda siffra som varit insättning på bankkontot för scouterna. Men blev inte mycket klokare av det, snarare mer förvirrad.. Så det får nog vara som det är nu.. Verkar ju som att revisorn kommer godkänna det ändå.. Det måste han.. :S Annars måste hela bokföringen göras om, om jag överhuvudtaget ska hitta det felet som gjort differensen som finns nu.. och det är nog inte någon som vill att jag gör det.. =)

När dags att sova nu. Sen blir det upp vid halv nio så att jag kan somna någorlunda vettig tid imorgon kväll (eller ikväll blir det jue). Så sängen nu!
       ♥ Anna


Solning!

Idag har det blivit premiär för två saker för året. Solning och årets första köpta glass... härligt båda två! =)
Blev solning me maggie, roger, henke o madde ute på innegården i några timmar och sedan blev det en promenad me maggie till giraffen för att kolla in för dagen nyöppnade Team Sportia och PM company. Rätt så nice, fast team sportia var ju ganska så litet.. Är inte många team sportia affärer som slår Kristianstads.. :P Blev även en runda in i några av de andra affärerna. Men hittade inget, så därför blev det en runda in på Maxi innan vi gick hem igen.

Nu ska jag sätta mig lite med ekonomin igen. Är så fruktansvärt tråkigt, men måste göras!
       ♥ Anna


en onsdag som gått i ett

Denna dagen har det gått i ett. Gick upp vid halv nio för att tvätta. Vid tio blev det sedan till Friskis för att träna me maggie o roger och sen var vi lagom hemma igen vid tolvtiden. Då blev det duschen och sen laga mat och skriva ut de senaste slidsen till föreläsning. Därimellan var det till att lägga i tre tvättar och hänga upp dem, lätt stressigt där ett tag, med att hänga upp sista tvätten innan jag var tvungen att cykla till skolan vid kvart i tre för föreläsning klockan tre.
Men det gick ihop, och var i skolan fem i tre, så hann med att lämna in anmälningsblanketten till kandidatceremonin och betala för kandidatfotot innan föreläsningen började. =) Sedan blev det till att i första pausen cykla hem och varva ner i tio minuter innan jag skulle vidare till nästa plats, larmtorget. Skulle sjunga där med kören, under tiden scouterna sålde majblommor. Gick ju ganska bra i alla fall. Lite halvdant första gången vi sjöng. Men mycket bättre den andra gången. Därefter blev det vidare till Mollys för att äta, dricka och ha trevligt. Blev en mycket trevlig kväll. Och fick några erbjudande om att sjunga både där och på en av bartendrarnas (ägaren?) bröllop i slutet av maj. Hade varit super kul! =)

Nu ska jag kolla vidare på SATC, och sedan blir det nog sova. Imorgon ska jag få ihop bokföringen och plugga. Sen blir det nog lite solning me, med maggie eller madde, eller bägge två.. =)
       ♥ Anna


Gick ju mindre bra det här

Usch, vilken jobbig kväll.. Skulle ju träffa revisorerna i kväll och det gick ju bra.. i början.. Men sen hittade de ett fel (en insättning som inte finns med på internetbanken utan bara på kontoutdraget) och sedan ett till.. Så istället för att få bokslutet godkänt, blev det till att efter ha kollat igenom det lite med revisorerna (som turligt nog är mycket trevliga och hjälpsamma) hem och börja leta fel. Gick ju rätt bra, så länge jag visste vad jag hade missat, och bara behövde göra lite ändringar och lägga till nån verifikation. Men nu har jag fastnat, och står med en diff på 283 kr. Och hittar den verkligen inte heller. :S Jobbigt! Jaja, är iallafall bättre än diffen som var innan på 12 670 kr!
Antagligen beror det sista på en felskrivelse i bokföringen. Men är ju en fördel om man hittar den... så att jag kan ändra den och sedan göra ännu en Årets Resultat överföring.
Det positiva i det hela är iallafall att diffen är positivt för det verkliga och fel i bokföringen. Hade varit lite värre om diffen hade berott på att bokföringen visade mer pengar än vad vi egentligen hade vid årsskiftet.

Men blir antagligen med att vänta till att åka hem till lördagmorgon om det går det går som det ska med bokföringen vill säga. Måste träffa revisorerna på fredag för att få den godkänd innan årsmötet. Annars får det skjutas på ännu en gång. Och det lär inte vara så positivt..

Nä, ska nog återgå till att kolla igenom mina papper en gång till. Sen ger jag upp för idag. Får bli mer bokföringsletande imorgon istället om jag inte hittar det nu.
       ♥ Anna


glädje över ett sms

Fick ett mycket trevligt och glädjande sms innan idag. Anledningen till att det var glädjande var för att jag fick veta att jag kommer att få 1000 kr för att jag åker med som ledare till taizé. Som tack för hjälpen liksom. Så inte nog med att församlingen betalar resan. Nu får jag ytterligare pengar! :) Känns lite galet att få betalt för att åka till sin favoritplats. Men tackar ju inte precis nej, för pengarna behövs verkligen. Så nu är jag till och med registrerad som anställd inom Åhus församling.. det är ju inte fel!

Ska snart bege mig iväg till scoutstugan. Funderar på om jag ska cykla inom nåt ställe och handla nåt. Eller om jag ska hoppa det och bara koka lite kaffe när jag kommer ner. Vilket dilemma. :/ Är ju inte precis så att jag passerar någon affär på vägen dit, förutom en mack.. Så orka liksom cykla en omväg bara för att handla nåt ätbart.... 
       ♥ Anna


mysko dag

Idag är en sådan mysko dag. Mår illa och har ont i magen o lite huvudvärk, men vet inte varför. Funderar på om det kan vara nåt jag åt igår... eller som jag inte åt igår. Men kommer inte på nåt av det. Mysko... Är dessutom trött och halv borta i medvetandet idag me. Förvirrat! Usch, känns som att det är måndag, då brukar man ju vara ganska seg. Men är ju tisdag.. vilket ger ännu mer förvirring.

Satt på bibblan innan med gruppen och skrev på affärsplanen. Det går sakta framåt, men har ju konstaterat att det är en himla massa att tänka på. Dyker ju hela tiden upp nåt som man inte tänkt på tidigare, men är ju bra att man kommer på det nu och inte senare. =)

Är lätt nervös me idag... :S Ikväll är det nämligen dags för revisorsgranskning av ekonomin.. hoppas att det går bra. Men man vet ju aldrig.
Nackdelen är att jag missar kören.. hade behövt öva me kören en gång till innan imorgon.. men det får gå ändå. Hoppas de inte ändrar för mycket helt enkelt! :)
       ♥ Anna


bästa födelsedagspresenten

Fick ett fint album av Maggie o Madde med massa bilder från de tre åren här i kalmar. Blev så glad och nästan så att jag började gråta. Vilket härligt minne att få från sina underbara vänner! :P

image466
image467

       ♥ Anna


birthday!

Man kan inget annat än vara glad idag... För idag är det min födelsedag. =) Härligt, härligt! Känner hur hela jag strålar. Speciellt med tanke på att det som vanligt på min födelsedag är strålande solsken ute! :) Är man född den 21 April kl 20:32 till strålande solsken, så hör det ju till att det är sol ute de kommande åren oxå! :P

Firade lite med en runda på stan innan idag och växlade pengar och shoppade lite på Gina. De har fått massa fina kläder nu. Sen blev det även till pressbyrån för att hämta mina kläder från H&M som kom innan idag, härligt! Kan man få en bättre present. Lite måste man ju få unna sig när man fyller år, speciellt när man har familjen 20 mil iväg och inte träffar dem förräns på fredag.. :( Men på lördag blir det lite kalas hemma innan jag åker till frankrike.. Vilken härlig vecka detta är och kommer bli!

Nu ska jag ta och laga lite mat, Gömd schnitzel och ris. Mums! Sedan blir det lite födelsedagsfirande me madde o maggie.

image465
       ♥ Anna


tröttsamt samtal

Ahh... vad trött man blir. Fick ett samtal om scouterna och deras betalningar innan ikväll. Som gjorde att all min energi försvann... HATAR verkligen att vara kassör i en förening där samarbetet mellan ledare o allt annat är kass.
Så nu måste visst jag ta mig till banken imorgon och få tag i inbetalningskort och fylla i dem för att sedan lägga dem i scoutstugan, så att de som inte har betalt medlemsavgiften gör det.. Vaddå att jag helt plötsligt fick ännu mer att göra! =( Vill bara slippa detta nu... tack för att det är kårstämma om en vecka.
Då kan jag hoppas på att jag bara är kassör i en månad till.. Om allt går som det ska! =)
       ♥ Anna


imorgon är det the B-day

Farmor ringde innan för att gratta mig. Förstod egentligen inte varför hon ringde idag istället för imorgon, förutom att hon trodde att jag ska till skolan imorgon.. Men det ska jag ju inte. Min enda föreläsning i veckan är flyttad till onsdag eftermiddag istället. När jag redan har två saker i planeringen. Men det blir nog bra. Det positiva är ju iallafall att det innebär att imorgon kan min stros- och shoppingtur innan taizé bli av. Men den kan även tänkas bli på onsdag. De fasta planerna för morgondagen (min födelsedag) är iallafall att om det är väder som idag, så blir det till att sola på innergården me maggie. Är så skönt! Sedan på kvällen blir det lite födelsedagsfika me maggie o madde. De har visst fixat födelsedagspresent till mig me.. spännande, spännande! =)

Kan åter igen säga.. Vilka härliga och underbara vänner man har!

Avslutar med ännu en bild från igår... Maggie o jag på palace. Jag ser dock lite trött ut.. hmm :S

image464
       ♥ Anna


härlig kväll

Vilken härlig kväll det blev igår. Förfesten blev skoj, med en massa trevlig folk. Myntade ett nytt uttryck för festen me. Folkfest! Det var ju inte riktigt korridorsfest och inte riktigt husfest heller.. så då passade folkfest in tyckte jag.. Haha.. va fel det blev.. men ändå väldigt rätt! :P Utgången vidare till palace blev oxå mycket rolig. Var länge sen jag hade så kul en hel kväll. Annars brukar utgång bli lite halvdan.. Men igår hade vi riktigt kul och trevligt! En toppen kväll helt enkelt! =)

Idag var man dock lite bakis när man vaknade.. men huvudvärken är borta nu.. Skönt, skönt! Är snart dags för mat nu.. Blir lasagne ikväll... mmm.. så gott!


Lite bilder från igår..




       ♥ Anna


trevligt, trevligt

Tacobuffén igår var grymt gott. Är alltid lika gott med mollys tacobuffé och bara fyra dar tills nästa gång! Personalen är oxå toktrevlig, och det gör ju det hela ännu bättre. :P

Idag är det festdags! Skoj, skoj! Spännande att se hur många vi blir. Båda korridorerna är inbjudna med vänner. Så det kan ju bli mycket folk.. Men oxå bara ett tiotal.. Ajja, vi ska ha kul i vilket fall! :P

Nä, frukost nu. Sen stan!
       ♥ Anna


dessa mejl

Jag har kommit på en sak.. jag är verkligen sämst på att svara på mejl. Det kan ta en/två veckor innan jag ens tar tag i och försöka svara på ett mejl, och är det saker som ska kollas upp tar det ännu längre tid. Är alla lika sega som mig?!?!

Har tillexempel  fått inbjudan till en grillkväll i mitten/slutet av maj, och en förfrågan om fest i sommar på killebomsdagarna av samma glada gäng. Men har jag svarat på nåt än.. Nepp.. Inte precis. Grillkväll vet jag inte om jag kan på än. Vet inte om jag är i skåne då eller i kalmar och killebom är jag ännu mer osäker på.. Är ju helt beroende på om jag jobbar eller inte.. och det vet jag verkligen inte än.. Kanske om en månad.. :S dessutom är kristianstaddagarna då me. Fast de kan man missa faktiskt. :)
Det enda jag vet är att jag kommer ha grymt kul om jag kan komma. Så ska kanske satsa på det och sen försöka ta ledigt från jobbet den helgen som festen i sommar är. Måste ändå vara ledig på måndagen efter, så då kan jag ta ut min ena ledig helg då.

Ajja.. blir nog bra! Dags att bege sig till friskis snart me maggie. Ska bli skönt att träna, känner att jag är helt stel o hela kroppen.. ajj, så då är det bra att träna!
       ♥ Anna


tre utvalda

Har ägnat större deelen av kvällen åt att kolla runt på sju olika sidor för sju olika universitet i andra länder. Spännande, spännande.. Men en sak kan jag ju säga.. hemsidorna och informationen och kvalitén på dem är ganska så olika. Vissa är jätte överskådliga och lätta att hitta runt på.. Men andra får man sitta i en timme och bara klicka på olika saker för att hitta det man letar efter.. Tålamodet om att söka till de universitet minskar ganska drastiskt då. Men har iallafall bestämt mig för vilka tre universietet jag ska söka restplatser till nu. =) Sen får jag se vilket jag får... och om jag blir antagen till nåt. Hoppas iallafall på första eller andra handsvalet, tredje valet tog jag mest för att där finns kurser som jag mer än gärna kan tänka mig läsa och att skolan tillhör handelshögskolan stockholm, så det ger ju lite prestige att ha läst där. Men hoppas som sagt inte på den. I annat fall om jag inte blir antagen denna gången, så ska jag försöka söka nästa omgång. Lär ju ändå vara student vid högskolan i kalmar då me. :P

Däremot går det inte lika framåt med mitt personliga brevskrivande. har fortfarande bara en halv sida skriven och nu vet jag inte mer vad jag ska skriva. Det märks att det engelska ordförrådet är lite mer bristande än ens svenska. :P

Dags för lite sömn nu. Imorgon är det uppgång halv tio för att bege sig till friskis för att träna me maggie vid tio i elva. Sedan blir det stan efter det, och därefter tacobuffé me madde. Innan helgens besök kommer. :) Så är fullt upp hela dan imorn!
       ♥ Anna


suck.. jobbig huvudvärk

Har fortfarande ont i huvudet.. suck.. den försvann innan för nån timme, men sen kom den tillbaka igen.. och nu vill den inte släppa.. Usch.. vad jobbigt det är!

Blir nog någon huvudvärkstablett till nu.. vill bli av med huvudvärken innan jag ska sova.. Annars är risken att jag har huvudvärk hela helgen. :S
       ♥ Anna


personligt brev

Vad skriver man i ett personligt brev när man ska söka utbytesstudier?? Visst det ska max vara en A4, men jag har inte ens skrivit en halv än.. krävs nog lite till... hmm.. :S

Satt på bibblan innan idag med gruppen och skrev på affärsplanen, det går framåt.. fast blir en hel del skratt o olustiga tankar på vägen. Kan iallafall inte klaga på gruppen, vi har grymt kul ihop och när man slår ihop våra tankar så blir det bra tillslut! får hoppas på det iallafall. :P

Skulle tränat me maggie i eftermiddag egentligen.. men då jag inte kunde sova så bra i natt på grund av att jag fick huvudvärk ungefär samtidigt som jag gick o la mig, så kände jag mig inte i form för att träna idag. Har dessutom fått huvudvärk igen =(, så träningen hade inte gått så bra i vilket fall.

Åter till min personliga brevskrivande på engelska, är faktiskt ganska så kul. Bra uppvämning inför taizé dessutom. Ordförrådet behöver uppdateras lite, sedan dags för att laga lite mat me. =)
       ♥ Anna


massa frågor

Utmanar alla som läser detta =)

8 SAKER OM DIG SJÄLV
1. är du singel? Osäkert, men antagligen inte =)
2. är du lycklig? De e jag nog.. fast kunde varit lite bättre
3. är du ledsen? Nä, inte just nu bara jättehungrig!
4. är du italienare? Haha.. nepp
5. är du uttråkad? Ja, kom på att jag gjort detta innan.. men gör det igen, så det är jag allt!
6. är du cooling? Ehh.. nä, tror inte de
7. är du från irland? Nepp inte det heller
8. är dina föräldrar fortfarande gifta? jajemen

8 SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Det kan nog hända
2. har du någon gång blivit sårad? japp
3. har du någon gång tänkt på samma kille/tjej en hel natt? Säkertligen, brukar dock sova om nätterna, så är större chans jag drömt om samma kille en hel natt
4. har du gillat någon utan att berätta det för den personen? Ja, det har väl de flesta
5. har du kysst någon de senaste två veckorna? Ja, är dock på gränsen..
6. har du haft en hemlig beundrare? japp
7. är du kär? Ja tror det :P
8. vill du gifta dig när du blir stor? japp

10 TVÅ ALTERNATIV
1. kärlek eller vänskap? Vänskap (är man kär är man vänner)
2. hår eller ögon? hår
3. Hundar eller katter? hund
4. Några få bästa vänner eller många vänner? Några få
5. tv eller internet? Det är svårt.. men tillägnar nog mer tid vid internet än tv:n
6. coca eller pepsi? Vilket som!
7. utekväll eller hemmakväll? Hemmakväll me vänner, fast party tackar man inte nej till heller
8. pengar eller lycka? Lycka, efter tre år med csn, så klarar man sig med lite pengar
9. dag eller natt? dag
10. msn eller mobil? Msn är bra, men mobilen bättre

10 "HAR DU NÅNSIN..."
1. blivit påkommen när du försökt smita hemifrån? Haha.. hur skulle de gå till. Har aldrig behövt det
2. brutit ett ben? Naj, naj.. dock lite sprickor i fötternas ben
3. gjort något du ångrat? Vem gör inte det?
4. hoppat bungee jump? Nej,
5. ljugit för någon? ljugit... nja, snarare undvikt sanningen :P
6. ätit en hel tårta? nej
7. gjort bort dig offentligt? nån gång har det hänt
8. velat bli tsm med ditt ex igen? japp
9. gråtit när ett husdjur dog? nej, har aldrig haft ett husdjur
10. velat försvinna? ja

SENASTE
1. telefonsamtalet du gjorde? till revisorn i tallhagen
2. telefonsamtelet du fick? från revisorn i tallhagen
3. personen du var med? va med linn senast, under föreläsningen i skolan
4. roligaste grejen som hänt? när maggie glömde sina ansökningspapper här uppe.. svårt att förklara men det var ganska kul..
5. du skrev till på msn? maggie
6. du kommenterade? ehh.. can´t remember
7. du kramade? jenny, in school
8. du tillbringade natten med? S
       ♥ Anna


utbytestermin eller inte?!

Hemma efter dagens förläsning i inköp med Bertil Hultén. Den var ju givande... tror jag?! Kändes ganska självklart det mest som han tog upp och inte minst upprepande av vad som kommit upp under rogers föreläsningar. Men det är ju skönt.. Har nog dessutom den roligaste läraren på bbs, han avslutar så gott som varje mening med ja (ett skånskt sådant). Ungefär som ett konstaterande. Är faktiskt lite jobbigt, men ganska kul oxå. =)

Sitter just nu och funderar på vad jag ska ta o äta till kvällsmat. Är jättehungrig, åt köttbullar, sås o potatis innan jag skulle till skolan. Men det är ju flera timmar sen nu.. Så fråga är vad ska det bli till kvällsmat? Mackor? Nja, ät det alldeles för mycket igår.. Funderar på att laga lite pannkakor... men det tar sån tid... hmm.. får nog kolla skåpen lite! :)

Kollade min mail innan och såg att det fortfarande finns några utbytesplatser kvar för europa ht 08/ vt 09.. Är faktiskt lite sugen på att söka till våren.. Det hade ju inte varit fel att läsa en termin utomlands. Hmm.. sista ansökningsdag är den 5:e maj, så måste bestämma mig inom en vecka. Sen åker ju jag till frankrike!
       ♥ Anna


aprilväder

Hade tänkt gå ner en runda på stan nu i förmiddag innan jag ska till skolan den vid halv två.. Men när jag vaknade och drog upp persiennerna såg jag att det regnade ute och gör än.. Snacka om att lusten att gå ner till stan försvann rätt så snabbt. Räcker att jag ska ta mig till skolan senare. Så typiskt aprilväder, ena dagen sol och andra dagen regn. Fast att gå på stan är alltid lite uppiggande, så funderar ändå på att gå ner en liten runda. Vill bara strosa rundor lite och kolla på lite vårkläder. Det är ganska härligt även när det regnar... Hmm, får fundera lite på det under tiden jag duschar. För det ska jag iallafall göra nu!
       ♥ Anna


time to relax

Är hemma sen en timme tillbaka och nu har jag hunnit med att ringa till en av revisorerna för att boka tid för revisorsgranskning av ekonomin. Blev lite väntan medan han ringde till den andra revisorn och sedan blev det bestämt att nästa tisdag ska vi ses för att granska allt.. Usch.. vad läskigt! Tänkt om jag gjort ett jättefel! Hjälp! Men ska iofs se det positivt istället. Skönt att förhoppningsvis få det avklarat. Jisses vad jag kämpat med det bokslutet och inte minst vad många timmar det tagit. Skönt att det är först om en vecka iallafall. =)

Fick även lite snabb besök av maggie. Hon var uppe o hämtade lite papper och lämnade vår nyinköpa bok, affärsplanen, så nu är jag en halv bok rikare! Är rätt kul hur vi ska göra med alla böcker vi köpt gemensamt sen. Är ju inte precis så att man delar böckerna rakt av! :P

Mat har jag oxå fått i mig nu. Var länge sen jag åt kvällsmat så sent som vid tio på kvällen.. Men körövning varade lite längre än planerat så planeringen med att äta vid halv nio, nio sprack rätt bra. Blev därför lite ändring i planerna om vad som skulle ätas. Så istället för köttbullar o potatis, så blev det omelett. Känns lite lättare att äta så sent på kvällen. =) Köttbullarna får bli mat imorgon istället! :P

Det enda jag inte har hunnit med är att ringa hem o prata med familjen. :( Skulle verkligen behöva det. *Saknar* Men det får bli imorgon istället. :)

Kören ikväll gick iallafall bra. Alltid lika kul att sjunga. Dock tog jag på mig nåt som jag inte är riktigt säker på att jag klarar. Ska sjunga solo på Ute blåser sommarvind,  tänkte att det kan vara lite kul att göra det på vårkonserten. =) Men tänkte inte på en grej, vi ska ju sjunga den på larmtorget på nästa onsdag, när min scoutkår ska stå där och sälja majblommor! Hjälp! Vad har jag gett mig in på?!?! :S Men, men det blir nog kul och bra ändå! :P


Dags att varva ner lite nu, så att jag kan sova sen vid tolv. Måste ju ner på stan imorgon innan jag ska vara i skolan klockan två. Har lite att fixa o köpa har jag kommit på. Och eftersom torsdagen är ganska fullbokad så får det bli morgondagen helt enkelt! =) Men nu ska jag kolla lite på tv!
       ♥ Anna


tävling

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

 
image452
       ♥ Anna


snabba vändor

Har varit på en två timmars föreläsning nu om entreprenörskapsintervjun som vi ska göra.. eller ja, som vi redan har gjort då.. Blev ju lite fel ordning för vår del, men det blir nog bra ändå.. Ska egentligen skicka in en intervjumall till läraren och få den godkänd innan man har intevjun. Men vi fick ju med det mesta ändå såg vi. Gött! =) Så nu ska vi på torsdag skicka in våra intervjufrågor och förhoppningsvis få dem godkända och sedan kan vi skriva ihop rapporten. =)

Skönt iallafall att föreläsningen bara blev två timmar. Slipper stressa lika mycket då.. hann ju till och med hem en runda innan jag ska bege mig igen. Härligt!

Ajja, ska ha nåt att äta nu. Sen blir de kören.


Appråpå ett inlägg på Petters blogg så måste jag bara lägga in en bild på min lillebror från när han var lite mindre och kollade på tv.
Sjukt söt!
image451


       ♥ Anna


seg tisdag

Vilken seg start på morgonen jag fick. Vaknade och gick upp vid tio-tiden. Och nu sitter jag här och det enda jag har gjort är att äta frukost, havregrynsgröt med ett glas juice. Har alltså inte ens orkat göra kaffe! Lat, nja.. orklös.. ehh, ja!

Men ska ta o byta om till lite vettiga kläder strax och sen tänkte jag faktiskt putsa mina fönster! Det är helt perfekt väder för det just nu nämligen. Ingen sol och inget regn. Bara molnigt! Bästa vädret för fönsterputsning ju!

Vid halv tre är det tid att bege sig mot skolan för att ha föreläsning mellan tre o sex. Sedan blir det direkt till kören, för övning mellan sex o åtta. Det stora problemet är när ska jag äta lagad mat??? Innan jag ska iväg?? Alltså vid två... det funkar.. men det är helt fel tid på dan.. Eller när jag kommer hem vid åtta ikväll.. då blir det inte mat förrän vid halv nio, Sent! Hmm.. Vilket i-landsproblem, vilket tid man ska äta är ju inte riktigt vad man funderar på i andra länder. Där är det mer vad och om det blir nån mat under dagen... Jaja, det löser sig nog.

Är den 15:e april idag med, vilket innebär att valblanketten till höstens kurser & program ska lämnas in idag.
Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska söka magister år eller inte.
Om jag gör en lista med för- och nackdelar.
Så blir fördelarna:
  • jag vet vad jag gör ett år framöver,
  • jag får magisteråret som jag funderat på att läsa sen jag sökte för tre år sedan.
  • jag vet var jag bor ännu ett år, vilket gör att jag kan söka de jobb som jag funderade på att söka och sökte denna sommaren även nästa år.
Nackdelarna blir:
  • om jag inte söker vet jag inte vad jag ska göra nästa vår...
  • söker jag måste jag måste skriva D-uppsats nästa vår. Är inte alls motiverad för att göra det just nu.
  • jag är bunden till kalmar ännu ett år.. (fast egentligen är jag ju inte det. Man kan alltid söka studieuppehåll eller hoppa av om det känns fel.) Nackdel blir alltså nästintill fördel.
  • jag kommer ångra mig om jag inte söker och sedan ändå vill läsa magister år
Hmm... fördelarna vinner ju faktiskt! Så det får nog bli inlämning av blanketten ändå.. =)

Dags att putsa fönster nu! wiie!
       ♥ Anna


babbel..

För några år sedan, sådär i mitten på gymnasiet skrevs detta...

Vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska säga? Hittar inga ord som talar om vad jag tycker, tänker och känner? Hur ska jag kunna lösa andras problem, när jag är inblandad i allt? Det var mycket lättare när jag hade pojkvän, och var riktigt kär? då slapp jag allt detta. Jag tyckte om den situationen. Men direkt när jag blev singel, blev det jobbigt. Hade känslor kvar och hoppades innerligt på att han skulle komma på samma tankar som mig..
Men icke.
När jag väl kom över han och upptäckte än en gång hur skönt det är att vara singel. Fick jag nästa jobbiga problem? och nu är jag uppe i ett antal jobbiga situationer? där jag är huvudpersonen. Ville inte ens vara inblandad i detta. Men nu är det som det är och jag kan inte göra mer än att tänka, gråta och komma fram till en lösning... En lösning som antagligen inte kommer fungera, eller kanske inte ens går att finna.
VARFÖR händer detta mig? tycker jag har problem och komplikationer ändå. Men antagligen ska jag behöva ännu fler.
Som ordspråket säger; ett problem kommer sällan ensamt!

Ganska klok text faktiskt. Som även passar in i dagens problem om man byter ut lite ord och ändrar lite tanke. Är lite deppig, förvirrad och ledsen ikväll.. Varför vet jag inte riktigt, det bara kom över mig.
Eller nja, kanske inte.. det hela handlar om det förbaskade kassörsuppdraget som jag har ännu. Men förhoppningsvis inte så länge till. Iallafall så fick jag ännu mer att fixa med innan ikväll. Fick ett samtal om en massa uppgifter som Pia behöver till onsdag, och det i kombination med att en annan vill ha uppgifter om sina utlägg för förra året och att jag verkligen MÅSTE ha tag på revisorn för att bestämma tid för revisorsgranskning innan jag åker till taizé gjorde att helt plötsligt blev det stressigt och jobbigt och allmänt förvirrat! Och efter att jag hade fixat med allt utom att få tag på revisorn så blev det helst som att jag fick värsta ångesten. Kändes som tentaångest, men mycket värre. Sjukt scary!! Fattar ju knappt vad som händer med min kropp för tillfället. Den gör lite som den vill... men det är väl ett tecken på att nåt inte är som det bör. Har väl för mycket oro just nu, och det i kombination med den stress o de måsten som är utanför skolan och speciellt med scouterna, gör att jag och min kropp inte riktigt klarar av allt.

Är dessutom fortfarande helt velande över vad jag ska göra i höst och nästa vår??? Orkar jag verkligen med att plugga ett år till utan uppehåll?? Är ju så mycket som jag skulle vilja göra, men som jag inte riktigt vågar ta tag i.. USCH, vad jobbigt det har blivit!! Pratade med farmor innan idag och hon frågade om vad jag ska göra sen.. och då började jag fundera igen... Är egentligen ganska så trött på denna stan nu, men samtidigt så trivs jag ganska så bra här.. Hmm.. förvirrat!

Kom nog inte fram till nåt vettigt med detta inlägg.. och om det är sammanhängande vet jag inte heller.. men behövde skriva av mig iallafall.. =)
       ♥ Anna


kasst

Gahh, vad trött man blir på internet ibland. Tänkte kolla in nyheterna och lite sånt på kristianstadsbladet.se, men självklart vill deras sida inte funka idag.. :( Man blir ju trött..
Så gick in på sj:s sida istället för att kolla biljett hem i nästa vecka.. Jag gillar inte sj:s nya biljettsystem. Var har de billiga biljetterna tagit vägen liksom?? 250-300 kr betalar jag inte för en resa hem när man bokar en o en halv vecka innan.. Nä, det får nog bli sista minuten eller bussen hem. Bussen kostar liksom högst 122 kr, fullkomligt överkomligt! Dock är jag inte så jätte sugen på att åka buss hem, när jag dan efter ska sitta på en buss i 22 timmar. Känner att 22 timmar ner och 22 timmar hem räcker helt klart för mig. Men, men det blir nog bra i slutändan.

Nu är det dags att snart gå till bibblan. Ahh, vill hellre sätta mig ute i solen o ha det skönt. Är 18 grader i solen just nu, härligt! Men får väl vänta några dagar till med det..
       ♥ Anna


intervju avklarad

Nu har vi haft intervju med VD:n för Liljas Bil Kalmar AB. Herregud vilket stort företag det är, både storleksmässigt och sett till försäljning per år. Var helt klart en intressant och givande intervju. Kan nog bidra en del i tänket till vår egna affärsplan som vi ska göra me. Spännande!  =) Kom dessutom underfund med att där är ännu en bransch att jobba inom. Det är ju verkligen personalinrikade företag, så där lär ju behövas lite hälsoekonomer där med. :P

Ska strax laga mig lite lunch.. Dock vet jag intre riktigt vad det ska bli. Funderade på att göra en omelett, men har helt slut på ägg. Så det går inte så bra att göra då... Får nog kolla igenom skåpet och kylen lite för att se vad man hittar. Sen vid ett ska jag bege mig till bibblan. Jag o Linn ska försöka göra klart caseuppgiften till inköp. Så man har den klar och kan ägna sig åt tentan sen istället. Inte för att jag ska göra den när den är, men ändå!  =)

Nä, lunchdags var det nu
       ♥ Anna


sunday

Söndagen har snart passerat och om några timmar är det ny vecka. Vecka 16, och då är det mycket som händer! Ska komma lite av kläderna som jag beställde igår me. =)

Idag har det blivit storstädning.. eller ja, är mycket kvar att städa än. Men det får göras senare i veckan. Måste putsa de förbaskade fönstrena me. Men det går ju inte när det är sol! Och sol har det varit idag. Så härligt vårväder jämförst med gårdagens regn. =)

Vid halv fyra tiden blev det en liten promenad till bibblan för att möta resten av gruppen och sen hem till mig för att förbereda inför morgondagens intervju. Ska bli spännande och känns ganska bra faktiskt. Hoppas vi får reda på det vi behöver veta och lite till. :P

Vid femtiden kände vi oss klara, så då blev det ner till maggie och skriva ihop två lappar inför kommande helgs fest och sätta upp dem. Efter att ha suttit och pratat lite och lyssnat på musik, så blev det en långpromenad i södra kalmar. Gick i delar av kalmar som varken maggie eller jag har gått i tidigare, så det var lite kul att se andra delar av stan än de "vanliga"!


Bild 1.Gamla Stan
2. Vid Krusenstierna gården
3 & 4. Esplanaden
5. Nisbethska, finaste högskolebyggnaden i kalmar, helt klart!
image448
Maggie på esplanaden

       ♥ Anna


rådgivning

Hade ett trevligt samtal me familjen innan. Alltid lika skönt att få lite rådgivning av pappa. Så nu har jag nästan bestämt mig för att söka magisterår till hösten. Som pappa sa, det går alltid att ta ett studieuppehåll eller hoppa av om jag känner att det inte är rätt. =) Så klokt!

Dock är det mindre roligt att mamma ligger hemma med 40 graders feber. Är ingen hit! Stackars mammsen.. Hade visst haft besök av doktorn så innan idag, så får hoppas att penicillinen hjälper! Annars kan det bli spännande att se hur söderfyran (mammas jobb) kommer fixa nästa vecka. Hon hade visst blivit smittad av nån på jobbet. Så nu är typ halva personalen sjuk. :S Får för deras skull hoppas att alla inte blir lika sjuka. Är ju lite illa om alla är hemma på grund av sjukdom. Då går liksom inte en skolrestaurang för 1100 elever runt! Speciellt om all personal i köket är sjuk! Så är det nämligen just nu! =)

Körslaget på tv nu! Så soffan och tv:n väntar nu!!
       ♥ Anna


Dags igen... och klarade tentan!

Så sitter jag här igen. Uppe för att om mindre än en timme bege mig ut me maggie till stensö för att springa. Vi är galna! Springa en lördagsmorgon är crazy, känns mer normalt och roligare att träna ett gympapass på friskis vid denna tiden. Som vi gjorde förra våren. Men eftersom de bytt medel till bas så blir det ju inte det. Så ett joggingtur på stensö får det blir istället! Ajja, ska nog gå bra!

Fick iallafall en massa extra energi igårkväll när jag vid tolv tiden fick för mig att gå in på hkr:s hemsida för att kolla vad det står om publicering av tentaresultat.. Och då hittade jag ju dem! Gud vad nervöst det var innan tentaresultatsidan för fristående hade kommit fram. Men när jag såg mitt resultat så överst på tentaresultat för makroekonomi, så blev jag överlycklig!!! Där stod ett fint G och poäng 50! Jag har gjort det igen! Fixat tentan precis på poängen. =) Snacka om att skriva precis vad som behövs! =) Så blev att gå och lägga sig med en glad känsla i hela kroppen och nu blir det till att ta ut energin i träning istället! Härligt!


Avslutar med att länka till denna sida http://www.horselstest.no/english/. Lite annorlunda med ett fint budskap!
       ♥ Anna


ännu en vän!

Fick ett mycket, mycket glatt samtal innan ikväll. Från Eve. Gissa om jag blev chockad av att höra hennes röst! Det var senast i somras typ, så var mycket roligt! Och ännu roligare att få veta att eve ska åka med till taizé! Nu kan ju inte förväntningarna på denna resan bli mycket större. Tänk att få tillbringa en taizévecka med tre underbart härliga vänner, som jag känner på minst tre olika sätt, spridda men ändå gemensamma. =) Ska bli såå kul! Har dessutom fått tältsällskap av eve som hyr in sig i mitt tält under veckan.. och det säger man ju inte nej till. =) Nån att dela tält med är aldrig fel. Ganska skönt faktiskt! Då kan man verkligen inte sprida ut sig över hela tältet.. (bara halva! :P) Och dessutom är det lite skönare att ha någon att tjöta med på kvällarna och mornarna innan man träffar alla andra! Och tjöta det kan verkligen jag o eve! =)

Åhh.. längtar!!! Men imorgon är det bara TVÅ veckor kvar tills vi sitter på bussen på väg ner. =))
Och innan dess ska jag fylla år, vilket innebär att man har ännu mer att se framemot.. och det gör ju inte precis att tiden går långsammare. Snarare snabbare! =)
       ♥ Anna


fredag, äntligen helg!

Vilken dag! Började bra med träning i gymmet på friskis. Var dock en hel del folk som oxå var och tränade, så när vi skulle värma upp fick det bli lite cykling innan två löpband blev lediga så att jag o maggie kunde springa lite istället. Det känns mer effektivt att ha uppvärmingen på löpbandet, fast kan ju säga att benen och framförallt låren fick en nådig uppvärming av cyklingen. Att köra lårcurl senare kändes ordentligt, blir spännande att se om jag har träningsvärk imorgon. Antagligen lär jag ha det eftersom jag inte hann med att strecha efteråt. Men det är morgondagen det isåfall, och då ska jag o maggie ut o springa på stensö igen. Så träningsvärken lär komma på söndag istället. :(

Efter träningen var det sannbt hem och duscha och äta lite. Sen blev det till bibblan för att träffa Linn och börja med examinationsuppgiften i inköp. Gick bra och lätt framtill vi kom till huvuddelen. Då var det inte lika enkelt. Blev mycket tänkande och funderande över hur man räknar ut det ena eller det andra för att kunna fortsätta. Vilket egentligen var ganska logiskt. Men när allt står på engelska istället för svenska så krånglar man till det och låser sig alldeles för mycket. Men vi kom en bra bit och nu har vi bara två uppgifter kvar att göra tills vi är klara! Härligt! =)

Har fortfarande inte fått reda på mitt tentaresultat än, men idag såg jag att joakim lagt in tid för tentagenomgång på schemat. Så därmed bör tentorna vara rättade. Nackdelen är bara den att listorna på skolan kommer upp ca en dag innan resultatet registeras på webben.. Så lär få vänta till på måndag me att få reda på om jag klarat den eller ej.. Usch, Nervöst! Hade varit mycket skönare att få veta det nu innan helgen. :S

Ikväll blir det myskväll med film, pop, chips, dippa o grönsaker me madde. Ska bli så skönt att bara ta det lugnt. Denna veckan har varit jobbig och tung. Men hoppas på att helgen blir bra iallafall, sen blir det fest och besök nästa helg!

Förresten så var begravningen för adam idag. :(
R.I.P Adam
       ♥ Anna


En promenix

Har varit ute o gått en lång runda på söder och vid stensö med maggie ikväll.. Var så himla skönt väder och verkligen en vårpromenad. Kände både på vattnet (var bara tvungna att känna hur kallt det var, det var faktiskt ganska skönt!) och plockade även lite vitsippor me. =) Var så härligt att bara gå och prata och ta en trevlig kvällspromenad i vårvädret. Var dessutom ingen snålblåst idag, som det var igår kväll, så det gjorde ju det hela ännu bättre. =)

Ett samtalsämne vi kom in på var hur det var när man var liten eller ja gick på mellanstadiet och högstadiet. Vilka minnen vi kom på, haha! Var ganska så kul att konstatera att vi lekte och gjorde ungefär samma saker när vi var lika gamla, eller ett års skillnad är det ju. Men det var under ungefär samma år ändå! Mycket roligt samtal iallafall! Ett annat konstaterande som vi kom fram till var att herregud vad utvecklingen och tekniken gått framåt. När vi började skolan fanns det ju knappt nån dator i skolan.. eller kanske fanns några stycken. Men absolut ingen datorsal eller liknande.. Och allt annat! Ja, det var ganska kul att prata om kan man ju påstå.
 
image442


Ohh, fick nyss besök av maggie o roger. De behövde några papper utskrivna, så blev ett trevligt besök för i en kvart nånting! Trevligt, trevligt! Nu ska jag äta lite och sen sova! Imorgon blir det träning me maggie på gymmet och sedan ska jag och linn sitta på bibblan och börja med examinationsuppgifter i inköp på eftermiddagen. Ska bli skönt att komma igång med den. Vill ha den avklarad så fort som möjligt! Appråpå examination, så bör tentaresultatet för makrotentan komma snart... Vill veta nu! Är liksom lite att planera om jag behöver skriva omtenta nämligen. Så ju tidigare jag vet, desto bättre!

Men nu fika, sen sömn! Har varit otroligt trött hela dan, så imorgon ska jag iallafall ha en timmes sovmorgon, ingen uppstigning klockan halv åtta imorgon inte! Skönt att min sista dag när jag börjar nio i skolan var idag. Nu är det bara några grupparbetes dagar som kommer starta klockan nio. Men de är inte lika ofta som föreläsningarna har varit de senaste veckorna. Härligt, härligt!
       ♥ Anna


en tanke bakåt o en framåt

För ungefär två år sedan skrev jag detta blogginlägg på http://lillagullisen.spaces.live.com.

"Har kommit fram till värsta teorin.. =) Livet består av ett antal byggstenar... ett antal mindre som bildar några större som tillsammans bildar ett liv! Dessa byggstenar består av erfarenheter, ett antal vänner, lärdomar, minnen m.m. Det är ganska komiskt. Man kan likna ett liv vid att bygga ett hus... dock väldigt sakta! En byggsten, den första kan vara de första året man är född innan man börjar på dagis el. liknande. Nästa är de år man (för min del) gick på dagis... alltså 6 år... Byggsten tre är när man börjar skolan, dessa kan delas in i större o mindre delar, större är låg- o mellanstadiet, mindre kan vara varje årskurs för sig. Byggsten nr fyra är högstadiet.. dessa kan oxå delas in i flera delar.. Därefter kommer byggsten fem vilken blir gymnasiet, och här kan jag påstå att det verkligen är tre mindre stenar som varje har stor betydelse. Min sjätte byggsten är den som hålls på att byggas just nu.. Min högskoleutbildning. En verkligen viktig sten som antagligen kommer avgöra resten av ens liv! Det är lite komiskt och skrämmande! Men oxå en utmaning! "

Kom att tänka på detta när jag läste Emelies blogg idag, och konstaterade att hon är i ett liknade vägskäl (emelies mycket braiga ord) som mig just nu. Fast på två olika stadier. Empa tar snart studenten, närmare bestämt den 5:e juni och dagen innan tar jag examen, och bägge två av oss har ungefär lika mycket vetskap om vad vi ska göra sen, vilket är sommaren. Sen är det bara tankar och funderingar, men inte mycket mer.

Detta är ju faktiskt lite spännande. =) Vad som än händer efter sommaren så blir det ännu en ny byggsten i livet. Men för tillfället är det ett oskrivet blad som bara väntar på att skrivas fullt och utöka berättelsen om ens liv.

image441
       ♥ Anna


magisterår eller inte...

Så var det om det ämnet som dykt upp några gånger de senaste månaderna igen.

Vad ska jag göra i höst? och i vår? Är snart dags att bestämma sig. Bara fem dagar kvar. Men frågan är ju vad ska jag söka.

Har börjat få för mig att söka det fria magisteråret nu. Ska ju ända läsa två kurser i höst (som det är tänkt iallafall), så då är det endast att söka själva magisteråret och sedan söka Företagsekonomi D, 91-120 hp, ekonomistyrning. För våren. Det enda som egentligen talar emot är att jag inte är så positiv för att skriva D-uppsats, inte just nu iallafall. Men det är ju först om ett år det ska göras, så kan ju ändra mig till dess. och i annat fall får jag väl ta studieuppehåll då eller nåt! :S

Ahh... vad jobbigt det blivit helt plötsligt. Hade varit lättare om man fått jobb. Då hade man inte behövt fundera på detta. Men samtidigt så vill jag ju läsa magisterår. Det handlar bara om ifall jag ska göra det nu direkt eller vänta... Den stora frågan är ju om jag orkar läsa ett magisterår nu.. eller om jag ska vänta. Är ju antingen 23 nrä jag är klar med det isåfall, eller om jag väntar ett år eller två, så är jag 24/25 nåt. Det är fortfarande lugnt då jue.. Nää, får bli lite funderande och tänkande på detta under helgen.. Är ju inte förrän tisdag anmälan behöver vara inne.
       ♥ Anna


excel o tvätt

Usch, vad jobbigt det var att gå upp imorse.. Är verkligen inte van av att börja nio varje morgon.. det känns i hela kroppen! Men får väl skylla mig själv när jag inte kommer i säng förrän vid tolv tiden i vilket fall.. Men ikväll SKA jag verkligen gå och lägga mig vid senast halv tolv. Kommer aldrig orka med skolan annars imorgon. Visst de ska inte vara så mycket datorsittande och information imorgon som det varit idag.Men lär ju vara trött ändå! Alltså idag har hela dagen; från nio till tre spenderats i datorsalen med att göra och lära sig en himla massa saker i excel. Det ju mer tröttande än att bara sitta på en vanlig föreläsning lika länge. Känns som så iallafall! Men börjar ju kunna funktionerna i excel nu iallafall.. För alla möjliga saker! Speciellt snabbfunktionerna, och det gillar vi! Musen ska man använda så lite som möjligt ;-) Iallafall enligt vår lärare, för det minskar visst stressen! Och den vill man ju slippa!

Är hemma nu i några timmar, håller på att tvätta, och ska laga lite mat snart. Sen blir det faktiskt juniorscoutmöte ikväll.. Var ju ett tag sen sist. så ska bli lite roligt! Sen är det hem och fortsätta tvätta. Det är illa vad mycket tvätt man samlar på sig under en helg och några dagar till.

Nä, dags att lägga i nästa tvätt nu.. =)
       ♥ Anna


a long day

Jaha, då var denna dagen snart avklarad. Jisses vad mycket det blivit gjort.. eller ja, känns ju som så när man knappt är hemma på hela dan. Bara för att äta typ! Men det har iallafall gjorts en del.
Budgeten för 2008 är under budgetarbete nu.. (Haha, där fick jag allt ihop det! ) :P

Eftermiddagen spenderades senare på bbs med föreläsning i affärsutvecklingen. Fick såå mycket inspiration av killen som föreläsaren hade med sig som inte är mer än nitton/ tjugo år och redan driver en biograf i nybro och funderar på att starta en pub/nattklubbsverksamhet oxå. Var otroligt intressant att lyssna på! =) Skönt var att vi iallafall inte gick hela tiden då vår lärare förla sina papper nånstans där han inte kom ihåg. Så resten av föreläsningen fick han ägna åt att leta upp papperna igen. (vaddå lätt virrig föreläsare!! )

Därmed hann jag oxå hem för att få i mig en macka innan det var dags att bege sig till kören. Sen har det blivit körsjungande fram till åtta och därefter styrelsemöte i en o en halv timme typ! Det roliga var att jag o emelie egentligen inte behöver vara med på styrelsemötena. Men eftersom vi ska ha lite körfester nu, så behövde vi lite underlag. Det tog tid kan man ju säga! Kan ju inte ens minnas att vi nån gång under den tiden jag satt med i styrelsen hade ett så långt möte. Men var mycket att ta upp och diskutera. Typ hur löser man att gå ut och äta på restaurang gemensamt när man är 70 pers och knappt nån restaurang i kalmar tar så stort sällskap. Det var lite att klura på.. Men lösningen blev att antingen fixa med kåren eller beställa catering och hyra den lokalen vi ska vara i ännu en dag! Blir nog sjukt bra iallafall! Som alltid när jag och emelie fixar! Det enda som är lite problematiskt är vad man har för gemensamma lekar när man är 70 pers??? Ajja, det löser sig.. Väl hemma igen vid tiotiden ikväll blev det lite att äta och nu är det dags att sova igen. Skola imorgon igen! (känns som att man är tillbaka i gymnaiset så mycket som jag går i skolan nu.. det är mycket ovanligt att ha skola mer än tre timmar när man går en samhällsvetenskaplig utbildning på högskolenivå, men nån gång ska man bryta mönstret!)


Måste bara avsluta med ett stort grattis till carro!
Min älskade vän fyller 22 år idag!!!
image440image372

Är lite illa att det knappt finns några bilder på oss bägge två..
men hon har en plats i mitt hjärta iallafall!
<3
       ♥ Anna


en sak gjord

Har varit på bibblan i två o en halv timme och suttit me grupparbete. Vi börjar komma igång nu! Härligt! Nu fattas bara en intervju.. men hoppas på att vi får svar på vårt mail! =)

Är hemma just nu och funderar på vad jag ska göra.. sätta mig med budgeten?? Vila lite?? eller sätta mig med att plugga lite inköp?? Mat ska jag ha om en, en o en halv timme iallafall! Sen om två timmar ska vi till skolan o ha föreläsning och sedan direkt vidare till kören.. Hmm... Är sugen på att beställa lite kläder me.. men det får nog bli till helgen kanske.. När jag har tid för det.. =)

Nä, ta tag o göra nåt nu hade kanske varit en idé!
       ♥ Anna


Cashmere Mafia

Jag har fått ett nytt favoritprogram! Cashmere Mafia =) är ju bara så klockrent och härligt! Att det dessutom är producerat av han som gjort Sex and the City, Beverly Hills 90210 och Melrose Place gör ju det bara ännu bättre! :) Snart börjar ju dessutom Sex and the city igen.. den 16 April närmare bestämt! Lyckan är total! :D

image438
image439

Nä, dags för fika nu! Sen sova, är tidig uppgång imorgon igen. Ska vara på bibblan klockan nio för att träffa gruppen i affärsutvecklingen och börja så smått med uppgifterna, sen är det föreläsning 15-18 så då ska man ta sig till BBS och sen därefter är det kören. Så då är det bara att gå/cykla tillbaks till bibblan och musikhuset som gäller. Känns som att morgondagen kan bli lång, så tror jag behöver lite sömn innan dess!
       ♥ Anna


lite till bilder och denna eviga väntan

Haha.. såg bilderna från helgen nu.. De är förfärliga.. är dessutom lite illa att jag inte ens minns när den ena bilden togs.. Hmmm.. vi var nog lite fulla om man säger så! Men var en rolig kväll i vilket fall!


Mat blidde det innan me. Stuvande makaroner och korv. Mmm.. gott! Är lite roligt att varje gång jag gör stuvande makaroner så gör jag på ett nytt sätt. Men de blir bara bättre och bättre för var gång, så det är ju positivt! Idag gjorde jag på mammas sätt och det blev riktigt gott! Så får nog bli det i fortsättningen me! =)

Går och väntar på och oroar mig för tentaresultatet på sista makrotentan nu.. Det bör komma denna veckan.. Men frågan är ju bara när?? Försöker ha koll på schemat me och se om han lagt in nån tentagenomgång.. För när han har gjort det, då bör tentorna vara så gott som färdigrättade. Men än så länge har jag inte hittat nån tid för det.. Så det får bli lite väntan till.. Usch.. Vill ha resultatet nu! Är iofs inställd på omtenta. Men hoppas verkligen på att jag klarat den. =)
       ♥ Anna


ny vecka

Så har ännu en vecka börjat, med 6 timmars föreläsning inklusive raster. Fast blir nog bara fyra och en halv timmes effektiv föreläsningstid. Har aldrig varit med om en segare föreläsare att komma igång. När vi började igen efter lunchen skulle vi börjat klockan ett datorövningar... men kom inte igång förrän vid halv två, för att vi skulle få föreläsaren material, och var det skulle läggas upp för att vi skulle få tag på det var lite förvirrat. Men han är iallafall väldigt skön som föreläsare och stressar ju verkligen inte. Det är positivt! Har ju dessutom lärt oss en hel del funktioner i excel, så när denna kursen är slut lär vi nästan vara experter på excel känns det som. Iallafall efter dagens två timmars genomgång av funktionerna i excel. :P Dock är det många kvar innan man kan alla...

Ska snart laga lite mat. Dock vet jag inte vad det ska bli för mat ikväll.. så ska ta och leta igenom frysen för att se vad man är sugen på och har hemma. =)

       ♥ Anna


Some pics

Lite bilder från gårdagen

festdags!
festdags

Maggie blev ju ganska så suddig på detta foto. Om det är alkoholen som påverkar eller om det beror på att hon dansar, det är osagt! ;)
maggie

Så kom jag på bild me
320218-433

Maggie och jag och en underbart härlig kväll!
maggie o jag

Söndagen har spenderats såhär.. Plugg i soffan
söndagsfördriv
       ♥ Anna


spårlöst & bra jobbat tjejer!

Satt och kollade på reprisen av spårlöst innan i eftermiddags på fyran, och kan bara säga vilket härligt program. =) Fatta vad skönt det måste vara när man hittar någon som man är släkt med men aldrig träffat. Men måste vara jobbigt att leta. Fast är ju lättare att leta när man har ett namn iallafall.. Är ju nämligen så att min farfar är väldigt okänd i vår familj, men eftersom pappa inte har en blekaste aning om vad hans far ens heter så är det typ stört omöjligt för oss att luska reda på han me. Den enda som vet är farmor, men hon vägrar tala om det. Samtalsämnet har ju onekligen kommit upp några gånger. Men hon vägrar blint att tala om det, så den enda som möjligt vis oxå kan veta nåt är "farfar" alltså farmors man som är och alltid har varit vår farfar, men han är ju trots allt inte min "riktiga" farfar. Så vi skulle ju bra gärna vilja veta vem vår riktiga farfar är... Är ju trots allt därifrån en del av våra generna kommer. Men att ens hitta han är ju ganska så omöjligt när man inte vet ett knyst om vem det är. Så därför blir jag ännu gladare och lyckligare när någon annan hittar någon som den letar efter.

Min promenad innan ikväll var mycket skön. Fast det roliga var attlagom till jag kommit hem och skulle börja laga mat ringde madde och frågade om jag ville hänga med ut och gå en runda. Snacka om att komma på tanken försent. Hade ju inte riktigt lust eller tid att ut o gå en runda till precis. Så får nog bli nästa gång istället.

Måste bara avsluta med att säga så grymt gjort av KDFF i vinsten mot djurgården i dam-allsvenska premiären innan idag.. Vinst med 2-1! :) Härligt gjort av tjejerna! Är ju vanligtvis inte så jätte intresserad av fotboll. Men när Kristianstad DFF spelar då har jag koll. Får tacka emely för att jag följer hur det går, känner ju ändå några av spelarna så då måste man ju bara hålla koll! Och blir så glad för dem när de spelar så bra! Vinst i deras första match i allsvenskan mot dessutom topplaget djurgården... Det är grymt bra gjort!
       ♥ Anna


dags för paus

Nu har jag ägnat sådär en två timmar till att plugga. Börjar bli lätt tradigt nu... men har fortfarande en uppgift kvar att göra. Funderar dock på att ut o gå en runda först innan jag sätter mig med sista uppgiften. Är dessutom inget vettigt på tv just nu, så har tid att vara ute o gå till klockan sex. Då börjar one three hill och det vill jag inte missa.. Måste laga mat då me. Blir kyckling me nåt till ikväll.. vad jag ska ha till har jag dock inte bestämt än.. men det löser sig. =)

Nä, ut och gå en runda i vårvädret känns ganska lämpligt nu! =) Bye for long!
       ♥ Anna


en härlig lördag!

Blev visst inte tid för att blogga igår.. Tiden bara försvann iväg.

Igår var det upp klockan halv tio för att äta frukost och sedan ut och springa med maggie. Gick faktiskt ganska så bra. Trodde att jag skulle behöva gå mer. Men det är klart.. kan ju bli bättre om några veckor.. =)
Väl hemma igen vid ett, blev det lite telefontid me familjen. Har inte pratat med dem sen i söndags när de åkte från kalmar.. lite illa, men tiden har inte funnits. Fick då reda på hur exakt Adam hade dött.. Det var ingen rolig syn kan jag säga.. Usch, ryser i hela kroppen när jag tänker på det. Scary!

Efter en dusch och lite mat blev det sedan till maxi för att handla. Blev några extra rundor i affären för att de har ändrat om på några ställen och man inte hittade det man skulle.. Var dessutom en hel del barnfamiljer som var och handlade och ställde sig i vägen med vagnar och allt precis där man själv skulle fram.. Varför ska alla handla på en lördagseftermiddag?! Ajja, en timme senare var jag hemma iallafall och då blev det lite film och tv tittande. Först Mitt liv som popstjärna och sedan Så ska det låta, var skönt att bara få slappa lite framför tv:n. Det har inte blivit så mycket sånt denna veckan.

Igår kväll blev det sedan fest med maggie. Såg på körslaget och sedan var tanken att vi skulle gå ut i korridoren och joina resten av maggies grannar i deras fest. Men blev inte så utan satt istället och pratade och lyssnade på go musik fram tills det blev att gå till Palace. =) Blev en riktigt trevlig och härlig kväll med underbara vännen!

Idag blir det slappande hela dan. =) Tänkte satsa på att ägna större delen av tiden i soffan och se på tv. Söndag innebär ju repriser av veckans alla möjliga program. Och det är ju aldrig fel att se på. :P Ska även ta och plugga lite. Har lite uppgifter i inköpskursen att göra till imorgon.
       ♥ Anna


kvällen

Kvällen blev mycket trevlig, och är alltid lika gott med tacobuffé. Billigt me, tacobuffé och cider för 95 kr, är faktiskt helt överkomligt! :)

Kvällen bjöd sedan på en hel del prat om allt möjligt, men inte så oväntat så handlade om Adam och hans död. Usch, känns så konstigt och förvirrat! Kommer nog aldrig vänja mig vid att de man känner och är i samma ålder som en själv dör.. Men var iallafall skönt att prata lite om det med Madde o Elle som oxå kände honom. Fast vi är nog lika förvirrade allihop ändå! Känns overkligt! I alla fall så blev det även en hel del prat om allt annat oxå. Och vid niotiden begav vi oss hem till mig för att kolla på film. Blev en film baserad på en Nora Roberts bok, var faktiskt mycket bra. =)

Men nu är det dags för lite sömn för min del. Imorgon bitti blir det sedan upp för att ut o springa me Maggie på Stensö. Förstår inte riktigt vad jag gett mig in på. Har ju inte varit ute o sprungit sen i somras, dock har det blivit lite löpband, men sist (i måndags) gick det inte så jättebra. Pallade bara springa i åtta minuter! Snacka om att konditionen är kass. Men, men får väl gå som det går. Ska bli skönt att komma ut lite iallafall. Är faktiskt (enligt mig iallafall) lättare att springa utomhus än inne på ett löpband. :)

Så godnatt vänner!
       ♥ Anna


kandidat

image430

Inbjudan till kandidatcermonin trillade ner i brevlådan innan idag. =) Nu känns det verkligen nära! Satt och läste igenom det nyss och kan ju säga att det känns väldigt overkligt att jag ska vara med om detta och ännu mer att jag har läst tre år på högskolan nu!
Herregud, känns ju nyss som att man började. Men kan ju iallafall konstatera att jag har lärt mig en hel del. Även om en del har gått in och sen ut igen lika snabbt som en tenta blivit skriven. Men det man ska kunna det sitter nog i vilket fall. Annars får man ta och uppdatera sina kunskaper igen när det väl är dags! =)

Nu ska jag bege mig iväg ner till stan o möta Madde och Elle, sedan blir det tacobuffé på Mollys! Mmm, gott!
       ♥ Anna


sorg

Vilken chock jag fick när jag innan idag gick in på kristianstadbladets hemsida för att läsa lite nyheter och kolla in nya tivoli som kommit ut nu, alltså det var inte sidan i säg som gav chocken utan My Ericsons ledare i Tivoli.

En av åhus mest omtalade kille Adam Beyer, eller ja iallafall i min umgängeskrets på högstadiet, har gått bort. Känns så overkligt. Han gick i C-klassen över mig på högstadiet  och eftersom jag o jojjo hade vänner där, så blev det att man lärde känna även Adam. Men när jag läste My´s ledare så blev jag verkligen chockad. Detta var liksom killen som var omtyckt av de flesta och som engerade sig i mycket. Men nu finns han inte mer i livet. :(

R.I.P
       ♥ Anna


Fredag

Så är det fredag igen.. Kan ju inte riktigt påstå att denna veckan gått lika snabbt som de senaste. Men det är antagligen för att man varit i skolan heldagar och då verkar dagarna så mycket längre.. Men nu är det ju iallafall helg och tre dagar ledigt innan nästa fullspäckade vecka drar igång! Herregud, tror aldrig att jag haft så långa dagar på Bbs som varit schemalagda nån gång tidigare. Men nån gång ska ju vara den första och är ju passande att få de sista terminen.
Fredagmorgon innebar att jag vaknade klockan halv nio(!) när väckarklockan stod på elva. Men var iofs bra att jag vaknade, har ju tvätt-tid mellan 8-15 idag, så blev upp och sortera tvätt och börja tvätta första tvätthögen. Som bör vara klar om en timme typ! (varför ska tvättmaskinen vara så långsam?!)
När tvätten var ilagd funderade jag på att krypa ner i sängen igen. Men hade blivit alldeles för pigg för det, så därför tog jag istället tag i och sorterade en del av de papper som jag hade med mig hit från åhus. Satte in de betalda räkningarna och andra viktiga papper i pärmar och slängde lite. Så nu börjar högen med papper på skrivbordet minska lite. =) Är bara sådär 3 cm hög nu, och den ska jag ta tag i och sortera efter att jag ätit frukost!
       ♥ Anna


<3

När man saknar någon
så att man känner sig tom utan personen
då är det nåt speciellt.

Så är det iallafall för mig just nu...
Saknar S så himla mycket!
<3
Är så jobbigt så att man blir förvirrad

Kär?
Förälskad?
eller både ock?

image429
       ♥ Anna


affärsutveckling och styrelsemöte

Föreläsningen i affärsutveckling idag var mycket givande. Fick träffa den andra av våra två kurslärare, Michael och han var lika rolig och härlig som Göran som vi hade igår. Känns som en roligt kurs det här. Men dock med en hel del jobb. Eftersom inte maggie kunde vara på föreläsningen heller, så blev det upp till mig att hitta någon/några som ville joina oss i vår grupp. Vi ska nämligen helst vara tre eller fyra pers i varje grupp. Och det gick riktigt bra! Niklas och Maria ville gärna vara med oss, och tyckte vår tanke på affärsidé lät bra, så nu är vi redo för att göra en intervju och en affärsplan. Ska bli riktigt roligt! Känns lite som att man är tillbaks i det gamla från gymnaiset när vi hade UF-företag. Dock ska vi inte starta nåt företag denna gång. Men väl göra en Affärsplan. Skoj, skoj! Måste erkänna att igår kändes det inte lika roligt och positivt. Men kan ju berott på att jag vara så trött av att ha varit i skolan hela dan, så positivismen hade försvunnit eller nåt liknande.

Styrelsemötet ikväll kändes oxå rätt så bra. Både vill och vill inte lämna över kassörsuppdraget, Känns ju som att det bara kan gå lättare nu framöver när det har gått ett år och man kommit in i tänket och sånt. Men samtidigt så har jag inte riktigt tiden för det och sedan känns det ganska jobbigt att vara fast vid en uppgift när jag inte vet hur länge jag är i kalmar till. Iallafall så kom vi fram till en del och annat satt och diskuterades rätt mycket efteråt, och de har nog kommit fram till samma som mig. Strukturen och organisationen i kåren måste ändras, om det ska bli nåt vettigt av det i framtiden oxå. Ajja, ska bli spännande och se hur det artar sig.

Nu är det nog snart dags för att sova lite. Sen imorgon ska det tvättas och sedan är det även tänkt att jag ska ut o gå eller träna och sola. Var jättelänge sen sist och känner att jag behöver lite tillfällig energi av värme och ljus, så att jag får lite mer ork och kanske kan minska min magkatarr lite. Har haft galet ont av den de senaste dagarna och ändå har jag försökt undvika allt som gör den värre. Men väl på eftermiddagen blir det värre ändå. Jobbigt!
       ♥ Anna


kommer inte på nån bra rubrik

Ska strax iväg till skolan för föreläsning i affärsutveckling mellan tre och sex. Snacka om eftermiddagsföreläsning. Sen när skolan är klar, är den stora frågan om jag hinner cykla hem o hämta det jag behöver för styrelsemötet på scouterna. Eller om jag bara ska ta med det mest väsentliga till skolan o sen gå direkt därifrån till scouterna. Hade ju faktiskt varit enklast så. =

Förmiddagen har jag ägnat åt att skriva ut alla papper för scoutekonomin 2007 (bara sådär 60 papper) och därmed är det enda som saknas ett revisorsgodkännande... Får försöka få tag på dem senare, så att de kan bli klart de närmaste veckorna.
Men nu var det skolan!


       ♥ Anna


En himla stressig och konstig dag

Har en massa i huvudet, men vet ändå inte vad jag ska skriva. Är mycket som hänt bara på ett dygn, och kan säga att jag mått både toppen och varit stressad till tusen.. Och nu är jag superglad och har ont i magen. Ingen bra kombination.. Ja, denna dagen har varit... hmm.. konstig är nog det bästa ordet.

Iallafall gårdagskvällen var helt klart såå härlig. Blev till kören och sjunga, och ååhh, vad kul det var. Jisses vad jag saknat att sjunga i kör dessa tio veckorna... Blev till och med lite impulsivt uppträdande när en lärare som våra körledare haft gick i pension igår, och därför fick Malin o Mackan för sig att vi skulle sjunga lite för henne. Var grymt kul! Och lät verkligen tokbra! Efter kören blev det sedan till stationen för att möta S som gjorde ett besök i Kalmar. :P :D

Idag har dagen varit mycket åkande fram och tillbaka mellan skolan o här känns det mest som. Skulle börjat nio, men när vi var i skolan klockan nio så fick vi veta att vår föreläsare satt på en buss mellan växjö och kalmar och skulle komma om först en timme, på grund av att tåget hade blivit inställt.(nackdelen med pendlande föreläsare) Så då var det bara att överväga om man skulle sitta i skolan i en timme eller åka hem. Jag och linn valde det sista. Vid tio blev det sedan till att åka tillbaka till skolan för föreläsning och eftersom han var en timme försenad så valde han därmed att dra över en 45 minuter på lunchrasten istället. Så istället för 75 minuters lunch, blev det 30 minuter. Då blev det hem igen för att äta och sen åka tillbaka till skolan igen. Tur att linn hade bil, annars hade det blivit lunch i skolan. Eftersom jag dessutom råkade glömma alla papper hemma innan på dan, så blev det nästintill tvunget att ta sig hem på lunchen. Är lite svårt att göra övningsuppgifter i skolan när kompendiena ligger hemma liksom. :S När sedan inköpsföreläsningarna var slut för dagen så blev det till att gå och att möta maggie och sedan gå till nästa sal för att ha kursstart av affärsutvecklingen. Var glad för att det bara blev en lätt genomgång av vad som kommer hända under kursen. Hade nog inte fixat att sitta på en föreläsning till, det är verkligen tröttsamt när man har varit sju timmar i skolan och haft fullt upp under den tiden. Så var istället hemma vid fem tiden, när vi egentligen skulle slutat. =)

Väl hemma blev det inte så mycket gjort. Var som vanligt hungrig när jag kom hem och samtidigt yr av energibrist och ont i magen, så blev ett äpple och lite slappande i soffan innan jag ens kunde försöka laga mat. Är det värsta med att ha magkatarr. När man inte har ätit nåt på tre timmar så gör det galet ont i magen och självklart gör det så ont så att man bli yr samtidigt. =( Inte kul alls... Men det positiva är iallafall att nu vet jag vad yrseln beror på! Det gjorde jag ju inte på gymnasiet när jag kände av magkatarren för första gången och höll på att svimma i busskön för att jag hade så ont i magen.. Var ganska läbbigt då.. :S

Men med lite mat försvann iallafall det värsta magontet och sen har jag till och med både dammsugit och våttorkat golven. Var ganska dammigt, så det behövdes helt klart! =) Sedan fick jag även dagens underbaraste nyhet! Fick veta att Miah ska med till taizé.. :D:D:D:D Blev jätteglad! Det gjorde verkligen att hela denna dagen blev bra igen! Min härliga, underbara "extramamma" ska jag få tillbringa en hel vecka me i taizé. <3 Bättre kan det inte bli!! Har längtat efter att få åka till taizé ända sen jag bestämde mig för att åka med och nu längtar jag bara ännu mer.
Bara 24 dagar kvar tills vi åker nu!

 

<3

 
       ♥ Anna


1:a April!

... Då kan man lura vem man vill...

Eller??

Nja, kristianstad bladet försökte ju iallafall göra det här... men frågan är ju hur bra det gick.. Mig lurade de iallafall inte.. =) Fast det gav ett härlig skratt!

Har ju inte kunnat blogga på ett tag, som alla andra... Men nu får man hoppas att det kommer blir bättre på blogg.se. Med bloggportalsbyte och allt så bör det ju bli det! =)

Iallafall så blev det till att packa bilen full och åka upp till kalmar igen i söndags. Skönt att komma tillbaka till min lägenhet. =) Visst är det skönt att bo hemma hos familjen, men har man väl flyttat hemifrån så är det jobbigt att bo hemma en längre tid igen sen.

Söndagskvällen spenderades sen me madde, hämtade som vanligt mat (denna gången sallader på pizzabutiken, nära och bra!) och sen blev det filmkväll. Skönt och härligt att vara "back to normal again".

Igår blev det äntligen träning me maggie på gymmet! Härligt, härligt! Har haft så himla träningsabstinens den sista tiden så var skönt att få träna på "vanliga" stället igen. Friskis i kalmar är ju friskis i kalmar, känns ju nästan som hemma! =) Efter träningen blev det en slapp eftermiddag och sedan en runda ner på stan för att gå till apoteket och köpa nässpray, känner fortfarande av min förkylning, men dock bara på nätterna. =) Sedan blev det även en ny kruka köpt! Köpte nya växter för ett tag sen, men den ena passade inte så bra i nån av mina krukor, så då kände att jag därmed behövde köpa en ny kruka! Blev så fint passande i fönstret me!
Gårdagskvällen blev det sedan fika i några timmar med maggie. Trevligt, trevligt! Hann nog med att prata av oss om det mesta som har hänt under tiden jag varit i skåne, så nu är vi nog redo för en härlig vår med plugg, träning och fest! =)

Dags för mat nu, sen tillbaks till skolan. Har redan spenderat halva dan där och i eftermiddag blir det föreläsning två på inköpskursen. Känns ganska kul än så länge, så hoppas det fortsätter så. Återkommer ikväll.. =)
       ♥ Anna


RSS 2.0