uppstigning 07:15..

Ska upp om åtta timmar så borde nog gå o lägga mig snart. Men det känns så galet fel. Kan ju inte gå o lägga mig tidigare en fredagskväll än vad jag gjort resten av veckan.. tokigt! Ännu mer tokigt är det att jag ska gå upp klockan kvart över sju imorgon bitti. Det är tidigare än vad jag har gått upp nån enda dag denna veckan. Men ska man gå till bussen vid halv nio, så är det bästa att gå upp en timme innan.. Dumt att riskera att missa bussen när man har ett tåg att passa i stan som går 09:23. Speciellt me tanke på att nästa tåg mot höör går en timme senare, och då ska vi ungefär vara på plats. Åker ju dessutom som ledare för seniorerna o då är det ännu sämre om jag inte kommer dit samtidigt me dem. Så därför borde jag nog ta o sova snart! :P

Har kommit på min högtidstema utklädnad ikväll me.. Den blir nog rätt bra, tror jag! Ganska så fantastiskt passande bör den blir iallafall.. Iallafall om man tänker åttio-nittiotal! Haha! Övergav min tradiga tanke på tomteluva o de... fast det är nerpackat de me.. Kan ju variera mig då om jag tröttnar på den ena utklädnaden! :) Alltid bra me nödlösningar me oxå. =)

Men nu är det faktiskt sängen som gäller!
Ha en härlig helg! Det ska jag iallafall ha, och ska försöka undvika att blåsa bort i den väntade stormen.. Hoppas att det inte är så stormigt i mitten av skåne.. Borde ju inte va de, logiskt sett! =)
       ♥ Anna


Tentaresultatet

Idag när första timmen av vår föreläsning hade gått och det var dags för rast, meddelade vår lärare att han hade rättat klart tentorna. Så tentaresultatlistorna skulle dyka upp på anslagstavlan på våning 3 under rasten. Blev att nästan alla begav sig ner till våning tre för att hålla koll på anslagstavlan! Men några tentalistor kom inte upp... Josefin var till o med o Beata för att se om de var klara. Men icke, så begav oss upp en våning igen. Och självklart kom joakim strax efter och undrade varför vi inte var nere o kollade på tentaresultat. Hade visst kommit upp precis då. Så då blev det rusning ner för trapporna igen för att kolla in resultatlistorna. Dock fann inte jag o några andra våra resultat. Lite konstigt, men kunde ju vara så att hon inte hunnit me att sätta upp friståendes tentaresultatlista än. Så blev väntan till nästan rast innan vi gick ner för att kolla igen. Men fortfarande inga tentaresultat för oss fristående uppe. Hmm.. lite orolig då. :S Men efter lite prat me joakim och lite letning bland alla listorna. Så konstaterade vi att hon hade råkat sätta upp samma lista två gånger och därmed antagligen missat att sätta upp friståendes lista. Därför blev det att typ hela kursen stod o väntade på att joakim skulle komma med den saknade listan så att vi som inte hade fått reda på vårt resultat kunde få det... Snacka om nervöst! Men när jag väl hittade mitt nr o resultat så kunde jag konstatera att jag var GODKÄND om än precis på gränsen. Härligt, härligt! =)

Därför blev det en runda på stan me Madde o Josefin efter föreläsningen. Kul att kunna släppa den oron.. Lite tradigt dock att jag inte kan vara me o festa me dem imorgon. Hade varit kul, men imorgon bär det av till höör för reg-träff me skånes senior o rover scouter! Ska bli kul det me faktiskt! Är ju några år sen sist!

Nu ska jag äta laxfilé, potatis o sås.. Mumma!

       ♥ Anna


träning

Träningen ikväll var riktigt härlig, fick värsta kicken att ut o spinga nu. Så det ska jag nog ta tag i nästan vecka.. eller ut o åka inlines, fick en bild av J som varit ute o åkt inlines idag o bara längtar till att göra det me nu. Blev typ knappt en enda runda me inlinesen förra året o ändå är det sjukt bra träning och mycket roligare.. Så ska kanske passa på o åka lite nu de fem sista veckorna jag är hemma i åhus. Sen blir det inte mycket åkt i kalmar. Kalmar är ingen stad gjord för att åka inlines i, det är en sak som är säker. Motvind vart man än är, kullerstensgator här o var och omlagningar av vägarna lite då o då. Inte riktigt rätt underlag då! Så bäst att passa på lite nu kanske. =)

Blir nog lite nya tag från o med nästa vecka. Ska försöka komma igång med min träning ännu mer då. Inte bara jympa på friskis en gång i veckan.

Men nu ska jag sova, och innan dess ställa två väckarklockor, så att jag inte försover mig imorgon me. Hade varit lite katastrof då. Inte för att jag brukar försova mig så ofta.. typ en gång vart kvartal eller nåt. Men kan ju vara att det är nåt fel med min klockradio, eftersom jag inte vaknade av den idag, så då är det bäst att ställa två klockor till imornbitti!
       ♥ Anna


Försovning..

Denna dagen började ju bra idag.. INTE! Försov mig och vaknade av att pappa kom in vid halv nio o frågade när jag skulle upp idag.. ehh.. ja, inte halv nio iallafall! Snarare kvart i åtta! Så blev upp klä på sig o sätta i linser o sminka sig. sen äta frukost på tio min o efter det cykla iväg till bussen. Men jag hann dit i tid.. till o med fem minuter innan bussen skulle gå! =) Dock har större delen av dan känts stressig, (som den brukar göra när man försover sig) Skönt var iallafall att i skolan så är det oftast lugna gatan, så även idag. Så väl i skolan blev det en kaffe o lite snack me madde o josefin innan vi begav oss upp till fjärde våningen för vår föreläsning!

Efter tre timmars föreläsning, blev det tjugo minuter på stan innan bussen hem. Hann med att prova en snygg vårjacka på aima. Och sedan hittade jag en liknande på H&M, men den har jag inte provat än. Svart o lagom kort/lång är de iallafall! Så imorgon efter skolan blir det nog till H&M o prova den andra jackan o sen testa några till.. Sen ska jag förhoppningsvis hitta en vårjacka i tid i år! Är ju helt utan sedan min jacka som jag hade förra våren blev stulen i höstas.. =(.

Nu ska jag byta om och sedan blir det cykeltur me mamma till friskisjympan i sånnahallen! Träning ikväll ska bli härligt! =)
       ♥ Anna


blåst...

Nästan storm ute igen... det är lite granna jobbigt. När jag skulle cykla hem från bussen idag, så kändes det som att man inte kom nån vart.. tog ju mer än två minuter att cykla hem om man säger så... hade nästan gått snabbare att gå.. (men bara nästan!)
Är ju kul att kolla på trean o femman ikväll me.. bara massa störningar hela tiden typ.. lite irriterande faktiskt! Men nu ska jag faktiskt snart ta o gå o lägga mig.. Har varit trött större delen av dan så tror att jag behöver sova åtta timmar i natt, o inte sex eller sju timmar som de blivit de senaste nätterna. Annars lär inte föreläsningen imorgon vara så lätt att sitta o lyssna på. Trötthet o föreläsning är inte en allt för bra kombination!

Ikväll har jag haft engagemang o tid för att leta sommarjobb.. Så nu har jag sökt ännu ett semestervikariat o ska söka några sommarjobb till.. Satsar på att söka så många som möjligt, för ju fler man söker, desto större chans är det att få ett jobb.. =) Dock kan det bli att jag får pendla sådär en nio-tio mil, men det får jag ta. Hellre ett jobb att pendla till än inget alls!

Nä, nu är det sängen som väntar!
       ♥ Anna


en "sådär" dag

Idag är en sådan där sådär dag.. ja, det är en ganska så bra benämning. Hade lite lätt ont i huvudet imorse, men den försvann strax efter att vår föreläsning börjat. Skönt! :) Dock så luktade det fortfarande starkt av målarfärg i vår sal, men denna gången blev det inget salsbyte, utan vi fick stå ut me den jobbiga luften. Som tur var märkte man inte av doften allt för mycket efter att man varit i salen några minuter. Istället försvann koncentrationen efter en halvtimme.. Men om det var på grund av den starka doften eller att vi alla var trötta, det kan man bara sia om.
Hade rätt kul på föreläsningen iallafall.. Madde satt o skrev våra namn på hjärtklisterlappar som sedan hamnade på varderas plats, och josefin o jag satt o prasslade me en delight godispåse.. Att joakim dessutom hade med sig en gunghäst (eller gungälg var de) för att visa hur konjunktursvängningarnas impulser påverkas gjorde föreläsningen ännu mer rolig!

Efter skolan blev det en runda på bokrean där det blev fem böcker inköpta! =) När jag köpt mina böcker var jag tokhungrig och kände att min energi var totalt borta, så då blev det till bussen för att åka hem och laga mat. Men än är jag inte helt återställd efter mitt energibortfall, så därför har de senaste två timmarna spenderats vid köksbordet läsandes ett antal Se&Hör tidningar som farmor lämnade till mig när de var här i helgen. =) Det ska jag nog återgå till att göra nu me. Borde egentligen engagera mig i att söka några till sommarjobb, men för tillfället står det ganska så i fråga om var jag ska söka.. ? Så det blir ett senare tidsfördriv!
       ♥ Anna


jiingifilmen o bad

Min tågresa o bussresa hem idag gick galant. Inte en enda försening på vägen. Skönt! =) Väl hemma igen så blev det lite att äta och sen en timme framför tv:n för att kolla på jiingifilmerna, som kom med minnespaketer.. Kul att se den, och ännu roligare att jag kommit med på extranaterialsfilmen hela tre gånger. =) Lite synd dock att inte celebratelåten inte va med. Hade velat se vår dans där... helt klart den bästa dansen under lägret! Men med tanke på klippningen av filmen över huvudtaget är ganska så dålig o har en del onödiga bitar med, som inte var så bra, så var det inte så mycket att förvänta sig. Lite dåligt me att det är inte ett enda klipp från stjärnkvällarna. Hallå! De utgjorde ändå en hel del av lägret. Hade varit roligare att ha nåt me från det än en film från "the compass". Så lite missnöjd är även jag me minnespaketet. :S

Vid sextiden ikväll var det dags för mig att vara i stan igen.. eller ja med tanke på att jag körde hemifrån först vid kvart/ tio i sex så var jag inte inne på badhuset förrän vid tio över sex. Men en tio minuter hit eller dit gör inte så mycket när det handlar om seniorer. =) Därefter var det badmöte me Y-O. Riktigt skönt o kul att bada. Har inte varit o badat på tivolibadet sen nån gång på gymnasiet. Så det var ju på tiden me ett besök där igen!  =)

Nu sitter jag här o börjar få lätt panik på min huvudvärk. Den kommer o går ganska så mycket just nu o har gjort större delen av dan. Lite skrämmande vad det kan bero på. Ett tag idag trodde jag nästan att jag skulle få migrän me.. Men istället så är den bara allmänt jobbig istället.. och några huvudvärkstabletter har inte hjälp än så länge heller.. Usch, vill bli av med denna huvudvärken nu.. =(
       ♥ Anna


bokrean

Om lite mindre än en halvtimme ska jag bege mig mot stationen.. Men fram tills dess har jag ingen aning om vad jag ska göra, har packa allt jag ska ha med mig hem igen.. Väskan blev lika full nu igen.. dock lite lättare kan jag tro. För istället för tre pärmar så har jag nu lite mer kläder med mig hem, än som jag hade med mig hit upp..

Bokrean har startat idag me, och skulle gärna besöka den idag.. men är inte riktigt bra att göra det när man har en ryggsäck o en rullväska med sig.. Då känner man bara sig ivägen. Så därför får det bli bokrea shoppande imorgon efter skolan. Har ju ändå väntetid som vanligt inne i stan, så då kan jag passa på att shoppa på bokrean.. Ska köpa en massa böcker.. (om jag nu hittar några) Måste fylla upp mitt förråd för bokläsning till sommaren.. Är ju då jag läser som mest böcker.. Och när jag ska åka till taizé i april. På en sammanlagd bussresa på 42 timmar så är det bra att ha lite tidsfördriv, dvs böcker!! =) Det enda kruxet är att det börjar bli fyllt i min bokhylla snart av alla böcker.. får nog snart offra ännu en hylla till böcker.. =)

Nehe, nu ska jag ta en sista koll och sedan packa ihop det sista innan jag ska bege mig till tåget. =)
       ♥ Anna


Möte o annat..

KS-mötet idag var ju givande... eller inte. Fyra pers från börja o sen kom en till.. Fem pers = besluträttstagande. =) Men kunde ju varit bättre uppslutning.. fast de e som vanligt. Har nog aldrig varit på ett KS-möte i tallhagen som haft fler än 7 pers närvarande... Snacka om kasst engagemang!

Konstaterades iallafall att jag får nog åka upp en runda hit till kalmar igen om två veckor.. Men det får scouterna betala! Min enda oplanerade o lediga helg i Mars är inte ledig längre.. Måste nämligen få revisorerna att kolla igenom och godkänna ekonomin innan kårstämman som är helgen efter. Vilken jag inte heller kan vara med på. Är redan dubbelbokad den helgen, så en sak till 20 mil iväg går inte in i min kalender! Det är fullkomligt omöjligt! =)

Nu ska jag faktiskt ta o sova. Blir uppstigning vid åtta , så att jag hinner me att fixa allt innan jag ska gå till tåget vid halv elva för att åka mot skåne 11:08. Sedan är det tre timmars tågresande o tjugo minuters bussåkande innan jag är hemma i Åhus. Vet definitivt vad jag ska göra när jag kommer hem. Kolla på Jiingiiminnespaketet!! HAr ju dessutom hört att jag visst är med på närbild. Så måste kolla upp det! :P

       ♥ Anna


gahh...

Är femte dan på en vecka som jag har ont i huvudet.. Sjukt jobbigt! Börjar bli lite irriterande att få det varje dag och är lite orolig för vad det kan bero på me. Visst att jag är mer än van vid att ha huvudvärk. Men antingen brukar den försvinna av sig själv när jag får i mig koffein eller så brukar den gå över i migrän och sen gå över. Men nu är den endast återkommande och är bara allmänt jobbig och ha. Usch! Fast kom på att det faktiskt kan bero på att jag knappt druckit nåt kaffe de senaste dagarna, Speciellt i jämförelse me hur mycket jag kaffe jag fått i mig de senaste veckorna...Hmm, ska nog göra mig en kopp kaffe nu bara för det!

       ♥ Anna


en ledig måndag!

Min o maddes filmkväll igår blev som vanligt, mycket lyckad! Är lite sött o härligt att hon är nykär för tillfället dessutom! =) Fick oss en hel del skratt under kvällen.. Skoj, skoj!

Idag har det än så länge blivit mycket slappt, ska ta fram dammsugaren och städa av lite här strax. Det är intressant vad smutsigt o dammigt det kan bli av att knappt vara i lägenheten.. Så tänkte att det är bäst att städa över allt. Så att det är fint tills jag flyttar upp igen efter påsk. Ska nog passa på att byta gardiner me.. eller så väntar jag tills jag flyttar upp igen och har tid att putsa över fönstrena me. De börjar bli lite skitiga av regnvatten o så igen.

Nej, fram me dammsiugaren nu kanske. Sen kommer emelie upp en runda. Ska sälja ännu en bok "controllerhandboken" i Fek 61-90 till henne.. har ändå ingen nytta av den boken, inte nu iallafall, så då kan jag lika gärna sälja den till henne som att ha den liggande i bokhyllan o bara ta plats. =)

Ikväll är det visst inplanerat ett KS-möte, såg jag innan.. Lite konstigt att det är en måndag. Brukar i vanliga fall vara en torsdag. Men kan iofs att det är lite baktanke bakom det, kan tro att det är lagt där för att jag ska kunna vara me.. fast det är bara en gissning som är helt tagen från ingenstans! Haha! I vilket fall så blir det ju ingen revisorskoll av ekonomin hemma hos mig ikväll.. Dock ska jag ta med allt till scouterna, för kan ju tänkas att de kommer dit, och så kan jag lika gärna passa på att ha med det. =)

Dammsugning var det nu ja!
       ♥ Anna


promenad

Ska alldeles strax ge mig ut på promenad till söder för att träffa madde o gå o beställa mat och sedan hyra film till kvällen.. Är lite ologsikt att jag går till söder, de tar ju ändå lite tid, men min cykel står i källaren och det känns lite onödigt att hämta upp den för att använda den ikväll och sen sätta ner den igen imorn.. Då går jag heller! Promenad sägs ju vara bra me! =)

Så dags att gå till södercentrum nu!

       ♥ Anna


lördagkväll o söndag

Igår kväll blev det ingen fest o utgång, men väl en vinkväll me maggie o roger me melodifestivalen, kortspel och en kväll att bara umgås! Var riktigt trevligt och minst lika givande som en utgång skulle vara. Speciellt me tanke på att ingen av oss var så mycket för att gå ut. Melodifestivalen var ju lätt överraskande.. eller ja, beror på hur man ser det. Vi hade ju gärna sett att Patrik Isaksson gick vidare, men BWO och Frida var ju oxå bra!

Idag blir det antagligen en promenix me maggie i eftermiddag och sen blir det mat och film me madde ikväll (som vanligt). Våra söndagskvällar är viktiga och obligatoriska! :P

Har nyss bäddat nytt i sängen me. Härligt! Nya sängkläder att sova i ikväll, finns det nåt skönare... Bara för det kom jag på att jag ska nog ta o tvätta mina sovsäckar i veckan. De har ju bara vädrats den sista gångerna, men kan nog behöva var sin tvätt me. Skulle nog inte skada.. :S Så det ska jag nog fixa med på onsdag när jag är hemma igen. :)

Nu ska jag spendera lite tid me att försöka reda ut det sista me scoutekonomin... hoppas jag får någorlunda vetskap om vad jag ska göra nu, så att jag har den klar sen!
       ♥ Anna


shopping

Hemma från min runda på stan nu. Det blev en ny topp (se bild nedan), en ny klänning, halsband o hårklämmor. =) Också en flaska vitt vin, Foot of Africa till ikväll! Riktigt gott vin! :P Hittade dessutom en riktigt snygg topp på gina, men när den väl satt på så såg den lite halvdann ut.. Så den blev det inte.. lite synd, för den var var härligt skuren och både grönt och svart! Mina favoritfärger på kläder!

image361


Ikväll ska det bli fest, fast var, när o hur vet jag inte.. Så ska nog ta o ringa maggie nu för att uppdatera mig om det! =)
       ♥ Anna


lördag..

Om ca två timmar ska jag träffa madde på stan, men vad ska jag göra fram till dess. Har nyss suttit och uppdaterat mitt bloggläsande av de obligatoriska bloggarna som man bara måste läsa. Det är väldigt vad mycket man missar när man inte har tid att läsa dem under en dag. Belv även uppdaterad på gårdagens oväder. Kan ju säga att jag hade tur som åkte när jag gjorde. Hade jag tagit ett senare tåg hade jag antagligen inte kunnat komma till kalmar. Södra stambanan från linköping o neråt var visst stängd för trafik (och jag bara antar att detta var ända ner till hässleholm o malmö, mest eftersom hässleholm var strömlöst ett bra tag igår kväll! (Källa:kristianstadsbladet.se))

Skönt att jag kom till kalmar iallafall..Sen får jag hoppas att stormen dragit över och bort och att alla träd som fallit är borttagna när jag ska åka hem på tisdag. =)

Tv:n är förtillfället inte den roligaste att titta på. Eftersom det fortfarande blåser en del så försvinner bilden lite då o då. Vaddå kassa förhållanden... Men, men det är ju sånt som händer!

Nu ska jag klä på mig lite vettiga kläder istället för myskläder och sen är det nästan dags att bege sig ner på stan.. =)
       ♥ Anna


storm..

vaknade med värsta huvudvärken imorse. Kändes ju bra me tanke på att jag skulle skriva tenta. Men efter två huvudvärkstabletter och två o en halv timme senare så var huvudvärken borta! Som tur var! Skriva tenta och ha huvudvärk är ingen bra kombination.

Tentan gick nog bra.. eller är nog godkänd.. var några frågor som det tog ett tag innan jag visste vad jag skulle skriva och på nån så är det nog tokfel svar. Men skrev på allt iallafall! Är ju bättre än inget alls! :) Vid halv ett när jag lämnat in tentan, blev det till att köra ner till stan och sedan några timmars tidsfördriv där innan jag skulle till tåget. Hann nog med att gå in i alla affärer i stan som har något vettigt under två timmar. Sen blev det en runda till mammas jobb för att ge bilnycklarna till henne, blev en 20 minuters pratstund me mamma o Linda, som var klara me allt de skulle göra för dagen, vilket i sig innebär att städa i köket. Jag tror inte där har varit så skinande rent sen mamma började arbeta i de lokalerna.. för sådär tolv år sen typ! Det var en chock att komma in där idag. Sist jag var där o jobbade var där riktigt smutsigt om man jämför me nu!

Efter mitt lilla besök på mammas jobb (som jag fortfarande inte vet vad de heter sen de fick nytt namn) så var det dags att gå till tåget. Hade börjat blåsa en hel del i kristianstad då och så det var en riktigt härlig sidvind jag hade hela vägen från söder till stationen. :S
Träffade på linda på tågstationen, roligt, roligt! Har inte sett henne på ett bra tag. Senast på björket för sådär ett o ett halv år sen om jag inte har helt fel! Så det var roligt. Kul att få lite sällskap på tåget till hässleholm me. Hann med att prata om allt viktigt som man bara måste prata om när man ses och en hel del "oviktigt" me! =) Härligt!

Väl i hässleholm blev femton minuters väntetid utökat till 25 minuters väntetid innan X2000 kom in. Under tio minuterna som jag stod ute på perrongen och väntade höll man på att blåsa bort ett antal gånger. Galen blåst! Vilken sedan visade sig vara storm när vi fick stå still strax utanför alvesta på grund av att det var ett träd som fallit över trådspänningen, så att ingen el fungerade. Det gjorde iofs att vi som skulle byta i alvesta hann med tåget till kalmar, då detta fick stå still i alvesta på grund av elavbrottet. Det postiva med SJ, de ordnar alltid så att tågen väntar in försenade tåg.. Det gillar vi!

När jag väl kom till kalmar, (bara tio min försenad faktiskt!) så blåste det och regnade värre än på nåt ställe innan. Var rätt så blöt när jag kom hem efter min tio minuters promenad från stationen till esplanaden. Men det är sånt som blir när man går i storm me regn! =)
Väl hemma så var det bara att packa upp lite och sen gå till maxi en runda för att handla lite så att jag har mat hemma de närmaste dagarna. Kylskåpet var ju lite tomt! Sen har kvällen tillbringat hemma i min underbara lägenhet me På spåret final och sedan slutet på let´s dance och lite film..  Ska nog gå o lägga mig snart. Det känns att det inte blev så många timmars sömn i natt som behövs, så ska nog sova lite mer i natt.

Imorgon väntar en dag på stan me Madde och sedan fest på kvällen! =)
 
       ♥ Anna


Y=sAf(k), Y=C+I+G+NX o.s.v.

Mitt plugg är nu nerdraget till att endast bestå av föreläsningsslides och checklistan me alla begrepp nu.. och det räcker mer än väl! För nu är klockan snart elva och det innebär att det är tio timmar tills jag sitter i aulan och väntar på att börja skriva tentan.. sen när klockan är två och tentan definitivt är skriven. Så ska jag köra ner till stan, hitta en parkering nära mammas jobb, lämna bilnycklarna till henne och sedan ta min packning och gå till stationen. 15:23 ska jag sedan me tåget. (undra hur många gånger det är som jag de senaste tolv månaderna åkt med det tåget...) Alldeles för många! Tror faktiskt att det är alla de senaste gångerna när jag åkt tåg från krstd till hässleholm för att sedan åka vidare uppåt har åkt me det tåget.. Lite intressant statistik det skulle bli!  (Haha, märks det att jag tänker nationalekonomi till minst 75% just nu..!)  =)

Skulle egentligen göra den där sista verifikationen i ekonomin för scouterna me. Men har varken tid eller kunskap om hur jag ska göra det. Satt me det me pappa innan ikväll.. men han hade inte heller så stor koll på de.. Är för länge sen han gjorde bokslut som kassör, så han har som mig, glömt bort hur allt ska göras. Så nu tänker jag helt enkelt vänta med att göra det tills jag kommer upp till kalmar och kan plocka fram mina gamla papper sen gymnasiet för att ta som hjälp. Sen får väl utskrifterna lösa sig på nåt vis... Typ skriva ut allt i bibblan eller nåt! Ajja, det lösersig på nåt vis..

Först ska jag iallafall skriva min tenta! Och får som vanligt hoppas på att det kommer de "rätta" frågorna. Dem som man kan någorlunda iallafall! :P



       ♥ Anna


tenta imorn!

Plugget idag har gått bra. läst de sista artiklarna och sen suttit me en massa begrepp. Närmare bestämt sådär en 230 stycken som alla behandlar tentan... men det gick bra. Kan faktiskt förklara det flesta av dem. Dock gick det  lite sämre när jag började med en räkneuppgift på solowmodellen... Blev fel i slutet och sen försvann den postiva tanken om att detta känns bra. Dock konstaterade jag efter fyra omräkningar av ekvationen att det står fel på lösningspappret som vår lärare har gjort! Så det var inte felräkning av mig... =) Så nu känns det någorlunda bra igen. Dock måste jag öva en hel del till på ekvationsräkningarna så att jag kan alla stegen hyfsat bra.. Är dumt om jag faller på de tentafrågorna.

Har bokat tågbiljett till kalmar nu me, så imorgon vid denna tiden är jag i kalmar igen. =) Härligt!

Så nu ska jag packa, sen köra ner till kavntum och köpa lite mat, frukt o dricka som jag ska ha med mig på tentan imorgon och sen blir det sista pluggetappen efter det. Och den lär vara tills jag känner mig redo för att skriva en tenta imorgon!

       ♥ Anna


vad är det me facean??

ahh... kommer inte in på facebook idag och det är lite störigt. Kan man kalla det beroende...?? Jupps, I think so. =) Iofs är det bra att den inte funkar, för då har jag fått ordentligt me plugg gjort istället. Annars kan man lätt hamna där när motivationen för att plugga försvinner. Men är ju lite irriterande me.. bara för att det inte funkar, så är man inne o testar hela tiden för att se om det kan tänkas funka nån gång..

Har lagt ner mitt tentaplugg för idag nu. Kände att det inte gav så mycket att sitta me de just nu. Kanske ska jag läsa igenom den sista artiklen senare, men just nu behöver jag lite tid för att bara slappna av och kolla på tv. Och försöka repetera det jag pluggat på idag utantill så mycket som mljligt bara! =)

Satt o skrev ner alla formler som vi har till tentan. Det blev "bara" nio handskriva A4 sidor... det är många formler!!
       ♥ Anna


bästa förslaget på länge...

Gahh.. varför funkar inte Sj:s hemsida nu då.. Skulle in och kolla tågtider till kalmar på fredag och eventuellt boka oxå ligger sidan ner för tillfället! Irriterande. Har iallafall nu kommit fram till hur jag ska göra på fredag. Har varot massa dividerande hit och dit om jag ska ta med allt till skolan och sen åka direkt eller om jag ska åka hem efter tentan och sen ta bussen eller ett tåg vid sådär halv sex, sex till kalmar. Men då är jag ju inte uppe förrän vid nio.. lite sent. Men nu när vi satt och åt lunch kom jag på det ultimata! Om mamma tar bussen till jobbet på fredag kan jag ta bilen in till skolan och tentan och ha med allt jag ska ha med till kalmar me. Och sen efter tentan vid två, så kan jag köra in till stan och sätta bilen vid mammas jobb och lämna nycklarna till henne, och sen ta tåget vid sådär tjugo över tre från kristianstad. =) Då slipper jag en timmes bussresa från skolan o hem och sen tillbaka till stan igen senare på eftermiddan. Och dessutom kan jag vara i kalmar vid sextiden istället! Jättebra planerat av mig tycker jag! Att dessutom mitt busskort går ut imorgon gör att det blir bara krångligt och dyrt för mig att ta bussen in till skolan på fredag. Så bättre förslag och enklare kan det ju inte bli. Men nu ska bara tågbiljetten bokas me.. om nu Sj:s hemsida vill funka!
       ♥ Anna


givande plugg?!

Igår kväll var jag faktiskt duktigt och satt och pluggade hela kvällen från tio till ett, alltså efter att jag hade kommit hem från scouterna. Blev klar me de sista övningsuppgifterna, skönt, snönt! Och lärde mig dessutom en hel del nytt om tillväxt som jag totalt missat på föreläsningen. Fast kan ju vara att det kom på den föreläsningen där jag inte var med sista timmen.. (?!) Ajja, givande var det iallafall.. eller kändes som det just då iallafall.. vet ju inte riktigt om jag kommer ihåg allt nu.. :S

Scoutmötet var för övrigt mycket skoj, gjorde krabbelurer på stormkök! Och dessutom inne i seniorrummet. Lite galet och det luktade härligt mycket stekos ett tag me.. Men gott blev det iallafall! =)

Idag har jag än så länge läst igenom två artiklar en om tillväxten i afrika och den andra med diskussion om arbetslöshetsersättningen. har till och med gjort överstyrkningar i dem, ovanligt för att vara mig. Men konstaterad att det är det mest effektiva när man ska snabbläsa igenom artiklarna och komma ihåg det viktigaste. Mycket givande upptäckt! =)

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen blir det en runda ut o gå för att få ny energi, sen blir det plugg igen.
       ♥ Anna


ångest...... :(

Det är intressant vad pluggandet kan vända helt plötsligt. Gick jättebra med pluggandet fram tills pappa o sen mamma kom hem och därefter emil. Sen blev det en jäkla massa liv i huset och plöstligt försvann all koncentration jag mäjligtvis har haft. Så istället blev det massa irritation på allt möjligt och det gjorde ju inte det hela bättre. Så flyttade drastiskt från att sitta i köket istället in och satte mig i sängen. Fast gick inte så mycket bättre där... Istället kom tentaångesten, som jag bara väntat på, över mig. Så nu sitter hag här och lyssnar på taizémusik och försöker lugna ner kroppen så mycket så att jag kan få lite ro att sätta mig och läsa artiklarna istället. Har fyra uppgifter kvar att göra på övningsuppgifterna. Men de får nog göras senare ikväll när resten av familjen gått och lagt sig och jag kan fokusera på just dem. Usch, vad tradigt det blev att plugga nu!
       ♥ Anna


14 kvar!!

Som vanligt så hamnar jag väldigt lätt här när jag egentligen borde plugga.. Men just nu behöver jag ett lite avbrott från pluggandet, så då passar det ju bra att skriva lite här istället! :)
För att uppdatera om mitt tentaplugg så går det bra. Har bara 14 övningsuppgifter kvar att göra, sen är jag klar med alla 100! Skönt! Är ju bara två dar kvar att plugga till tentan om man bortser från denna dagen, så är skönt om jag blir klar med övningsuppgifterna idag, så att man kan fokusera på att bara repetera sen, och göra övningstentan! =)

Ska bli så skönt på fredag eftermiddag efter två när de fem timmarna för att skriva tentan är avklarade och jag bara kan slappna av en hel helg o ända fram till onsdag innan nästa delkurs drar igång! Härligt! Att dessutom få tillbringa min lediga helg i Kalmar ska bli underbart! Saknar er mina vänner!! Och blir ju ännu roligare om jag dessutom kan hoppas på att jag får me en vän på besök till kalmar me, då blir ju helgen ännu bättre! :P

Nehe, nu får det vara slut på min lilla rast. Tror allt att mina panodil har hjälpt nu me, för min huvudvärk börjar försvinna lite nu. :) Har värsta sjukdagen idag, har huvudvärk och dessutom mensvärk... som jag inte brukar ha allt för ofta precis ,och verkligen inte så ont som jag har idag. Det var ju flera år sen jag hade de problemen! Konstigt!  Men finns ju som vi konstaterat under våra uppsats och rapportsskrivande alltid anledningar till de me!
Mina fingrar värker lite till och från oxå, men det är inte så ovanligt när det är denna tiden på året. Brukar vara då mina fingrar och händer gör mest ont... =( Beror antagligen på att det är denna tiden på året som temperaturen är mest varierande mellan minusgrader och plusgrader! Jobbigt är det iallafall! Men, men är väl bara att ta och försöka låta bli att tänka på de!

Åter till pluggandet nu! Ekvationer är ju sååå kul.. INTE!
       ♥ Anna


lugn o ro...

Segstartad?! Jupps, det kan man påstå. Vaknade vid halv nio idag och tänkte att det är ju lika bra att gå upp så att man kommer igång me pluggandet vid tio tiden typ. Men nu är klockan snart elva och det enda jag gjort än så länge är att jag spritt ut alla papper och böcker på köksbordet och nu bara ligger de där och väntar på att jag ska börja med mina övningsuppgifter igen. Måste verkligen bli klar med dem idag, så att jag kan börja läsa artiklar och repetera begreppen och formlerna ordentligen...

Blir snart lugn och ro i huset me, brossan ska iväg med sin ledsagare hela dan idag och pappa ska iväg och jobba. Skönt! Det behövs nog me, så att jag kan plugga non-stop utan att bli störd av massa andra ljud. =)

image359
       ♥ Anna


jobbsökande..

Så nu har jag sökt två sommarjobb... Skickade in ansökan till IKEA kalmar igår.. Hade ju redan lagt in mig i databasen så var bara att uppdatera lite så att jag även är sökande av sommarjobbstjänsterna. =) Sedan ikväll har jag suttit och skrivit mitt personliga brev till kristianstads sparbank, så efter några genomläsningar i det av både mig  pappa kunde jag skicka iväg en ansökan om semestervikarie på Kristianstads sparbank me.. Så två sommarjobb sökta nu.. Känns ju bra.. Men nu har jag inte tid me detta längre. Måste slänga en titt på makroekonomin nu igen, innan plugget för denna dagen får räcka. Har ju inte blivit så jätte mycket gjort, men kan faktiskt konstatera att jag börjar få kläm på Solowmodellen nu.. Så det är ju alltid nåt! =)
       ♥ Anna


makroekonomi...

Just nu går det ganska så upp och ner här.  Ena stunden är det kul att plugga makro ekonomi och i nästa så undrar jag varför jag gett mig in på detta... Speciellt varje gång det handlar om ekvationsuträkning och speciellt solowmodellen.. Usch, jag tycker inte om den! På repetitionsföreläsningen idag så gick joakim igenom den och ett antal andra begrepp och dess olika uträkningar. Men vet inte om det gav så mycket.. Får väl se när jag väl kommer igång och pluggar på det helt enkelt! Just nu känns det mest förvirrat iallafall! Hade oturen att missa två bussar idag. först den från högskolan in till stan. Så då blev det till att gå in till stan istället (orka vänta en halvtimme på nästa buss liksom). Har ju varit riktigt härligt väder idag me, så det gjorde ju inte så mycket att jag gick.

När jag väl kom till resecentrum så såg jag åhusbussen backa ut lagom när jag kom dit, så då var det bara att sätta sig och vänta en halvtimme på nästa buss.. Lite irriterande faktiskt! En halvtimme att bara sitta i stan när man egentligen behöver plugga är inte allt för roligt! Men så är de! Har ju ändå inte kommit igång me plugget här hemma än.. Vilket dock beror på att jag först var tvungen att göra mig lite mat och äta, så där gick en timme till det och nu är det fullkomligt oväsende i huset för pappa håller på att lägga golv i deras sovrum plus att brossan kollar på tv och hoppar rundor o sjunger en massa i vardagsrummet. Så är inte riktigt den ultimata miljön för att plugga här för tillfället! =(

       ♥ Anna


ekvationsuppgifter... :(

Usch, fy, blä för ekvationsuppgifter som är sådär utdragna och sega att det tar en timme att bara komma igenom en uppgift! Tyckte det gick bra innan me plugget, från tolvtiden till fyra hann jag med och göra 30 uppgifter.. så då var 50 av 100 övningsuppgifter gjorda! Sen när jag väl kom in på tillväxtavsnittet, så gick det inte lika snabbt framåt. Har gjort en uppgift sen dess.. :( och då har jag ändå suttit med den nonstop, ja, så gott som iallafall.. det är sjukt svårt att veta vad man ska göra i varje steg och sen när man väl kollar på svaret (som jag undviker att kolla på innan jag kommit igenom den delen av uppgiften) så blir man helt förvirrad.. Hmm... Ska nog be han gå igenom solowmodellen en gång till imorgon när vi har repetion och genomgång av det som vi ska ha på tentan.. Annars kommer jag aldrig klara den uppgiften på tentan! och det lär ju ändå utgöra en hel del poäng... :S

Ahh... Nej, får nog bli en liten pus nu på nån timma innan jag sätter mig med nästa uppgift som är vidare utveckling på uppgiften innan... är inte alls motiverad för att plugga nu längre. Det blev helt plötsligt så tråkigt värre!
       ♥ Anna


plugg

Sitter med excel och fixar med min inlämningsuppgift en sista gång. Sen får det vara bra. Har ändrat så att skalorna på varje axel är rättvisande och tydliga o lite sånt, och att prognosen är tydlig och lättläst o allt vad det nu var den skulle vara..
Så nu ska jag återgå till mitt tentaplugg istället. Har gjort 30 övningsuppgifter nu... så bara 70 kvar! =) och de ska helst göras så många som möjligt idag.. Rolig söndag man har framför sig.. =)
       ♥ Anna


melodifestivalen..

Denna dagen har varit trevlig, men mycket snack om allt och inget. Har mer än en gång pratat om min framtid.. som är ungefär som ett tomt vitt papper efter den 4:e juni.. Iallafall just nu. Har ingen aning om vad jag ska göra efter de än så länge... Och varje gång som nån tar upp det blir man helt förvirrad. Vad vill jag göra?? Jobba, Plugga, Resa?????? Hmm, ingen aning. Men jag säger som jag sagt innan det blir helt enkelt slumpen som avgör vad det blir. =)

Ikväll har det setts på melodifestivalen delfinal 2. Var ju iallafall rätt som gick vidare. Hade fått lite panik/skrattattack om låt nr 7: kebabpizza nånting.. hade gått vidare. Snacka om favorit i repris från the compass på lägret i somras... nästan iallafall... Eller ja favorit var det ju inte, snarare katastrofalt o hemskt värre... Men som tur var så kom de "bara" femma. Katastrof bara det ju! De skulle ju snarare kommit sist!
Sanna var bra iallafall.. vaddå att man håller på sina "lokala kändisar".. =) Och var ju lite skrattretande att carola o andreas inte kom direkt till final utan först måste tävla i andra chansen. Känns som att det är lite förlust för carola bara det. :)

       ♥ Anna


It´s saturday!

Så är det lördag vilket innebär att det blir gäster hemma hos oss idag. =) Har ägnat någon timme åt att göra efterrätter nu. Är alltid jag som får göra det.. hmm.. men kan ju bero på att jag har jobbat med att göra sådär 500 efterrätter några helger vart år, så kan ju det rätt bra nu.. Iallafall så blir det passionsmousse och fruktsallad idag. =) Till middag ska det bli hasselbackspotatis, kycklingfilé och kantarellsås. Men det är mamma o pappas område, jag står bara för receptet! :P

Igår kväll blev det en hemmakväll som var ganska så intressant. Första gången på länge som jag var hemma en fredagskväll.. de senaste veckorna, har det antingen skrivts på uppsats, festats eller så har jag varit iväg på nåt annat håll. Men igår kväll satt jag hemma me familjen o kollade på tv. Var skönt, men dock blev det lite bråk me mamma om vad som skulle ses på tv. Jag, brossan och pappa ville se på "på spåret" medan mamma ville se på "let´s dance". Så blev ett himla liv där ett tag. Vaddå att det finns fyra personer me envishet och stark vilja i detta huset! Och det roliga var att det blev mammas program som sågs, trots att det var tre pers mot en, det blev så på grund av att mamma stängde av tv:n om hon inte fick se på let´s dance.. Shit vilket liv de blev!! Ja, jag blev iallafall påminnd om varför jag flyttade hemifrån... Jag o mamma kommer verkligen inte överrens. Iallafall inte så ofta!! Men så är det! Vi är för lika helt enkelt!

Nej, nu ska jag återgå till att försöka plugga lite innan våra gäster kommer. Måste ju göra det me...
       ♥ Anna


barmhärtige samariten??

.. nja, kanske inte riktigt! Men nästan. Kan nästan påstå att jag varit de idag...
 
För tack vare mig, så har Zarah fått jobb, ja om hon nu tackar ja, men det tror jag hon kommer att göra. =) Det känns ju bra att jag fixar jobb till andra när det egentligen är jag själv som behöver jobb.. :S Fast är ju inte riktigt den branschen jag söker jobb inom nu längre. Så varför inte kunna hjälpa en vän istället! Och dessutom hjälpa min "chef" att hitta en ny tjej som kan jobba på vandrarhemmet nu i vår och i sommar och säkert i höst me, alltså med andra ord en som tar över det Ida gjorde förra året! Med tanke på att han ringde mig tidigare i veckan och frågade om jag kan jobba under våren, så är det ju bra att han har hittat nån nu!

Dessutom kommer jag få jobba lite under våren me, speciellt i påsk. Blir jag som kommer att lära upp zarah med allt hon ska göra, så de e ju kul! Härligt att få lite extra pengar me! Det behövs! =)

Pluggandet i eftermiddag gick bra. Men det är jäkligt segt att sitta med 100 övningsuppgifter. Gjorde 15 st idag och det tog väl en sådär 2 timmar, sen ringde telefonen så då fastnade jag där istället. Men kan eventuellt tänkas bli lite plugg senare ikväll. sen får jag se om jag hinner nåt imorn. Ska ju ha gäster här hemma, eftersom pappa fyllde år för inte så länge sen, så då lär jag inte hinna med att sätta mig och plugga samtidigt.



       ♥ Anna


tentaplugg

Sitter här i köket och har alla papper o böcker liggande i en hög och funderar på var jag ska börja. I förmiddags ägnade jag mig åt att göra klart min inlämningsuppgift i excel till måndag. Den blir nog bra tillslut. Hoppas det är någorlunda rätt me.. :S Är lite osäkert om jag har rätt benämningar på x-axlarna. Men, men det blir nog bra ändå!
När jag var klar me inlämningsuppgiften, började jag så smått sammanfatta allt vi ska ha på tentan. Vid halv ett var det sedan dags för mat och eftersom jag hade barrikerat hela kökbordet me papper o böcker o data, så fick allt hamna i en hög istället och nu är ju då frågan var man ska börja nu.

Brossan har dessutom lov nu, så även han o pappa är hemma. Vilket både är negativt ocxh positivt. Positivt för att jag kom faktiskt upp i tid idag och kunde komma igång och plugga i någorlunda vettig tid på dan. Negativt för att det är liv i huset hela tiden och nån är alltid i vägen och påverkar min koncentration. Vaddå att man lätt vänjer sig vid att bo själv och kunna sprida ut sig som man vill utan att någon annan kommer och stör och klagar! Men, men. Är ju bara sex veckor kvar att bo hemma nu, sen ska jag flytta tillbaks till kalmar igen. =)

Nej, dags att återgå till pluggandet av nationalekonomi nu!
       ♥ Anna


ny mobil..

I natt blev det inte mycket sömn. Hade ont i magen av nån konstig anledning som jag inte vet vad det beror på. Men jag gissar på att det är oron/stessen som börjar komma. Har ju tenta snart så det är mest logiskt att det är det.

Men trots den lilla sömnen så var det till att ta sig upp vid åtta för att åka till skolan vid nio. Sista föreläsningen med ny fakta idag.. Sen sista timmen "knöt" läraren ihop alla förelsäningar med en snabb repetition. Kul att han lyckades få in tolv föreläsningar på en kvarts snabbgenomgång. Men på måndag har vi en mer djupare repetitionsföreläsning. Det kan nog vara bra det me. =) Är många formler som ska kunnas och förstås till tentan!
När vi slutade vid tjugo i ett så hade bussen till stan nyss gått, så därför bestämde jag mig för att ta och gå in till stan istället. Kändes lite onödigt att vänta en halvtimme på bussen när det tar ca 20 min att gå in till stan istället. Speciellt när det var så fint väder som det var!

Väl inne i stan så blev det en runda in till telenor och förlänga mitt abonnemang och fixa ny mobil. Så nu har jag en ny fin mobil!! =) Och som dessutom är bättre än min gamla. Wiie!

image358
Slutligen så måste jag ju eftersom det är alla hjärtans dag idag hoppas att ni har en härlig dag! Med nära och kära! =)
       ♥ Anna


skola, konsert och ledarträff

Det är ungefär vad som hunnits med idag, plus en runda på stan me jeans och väsk inköp och lite plugg.

Föreläsningen idag var mycket givande. Det är kul att prata om pengar, penningmängd och inflation. Var dessutom lite roligt att Reproräntan höjdes idag, då vi var inne och pratade om den me. Vilka effekter den har o sånt. Sjukt intressant!

Efter skolan blev det en runda på stan. Hittade äntligen mig ett par nya jeans. Denna gången på MQ.. Riktigt fina och rätt färg me. Så dem blev de! Sedan köpte jag mig även den väskan jag hade hittat på H&M.. =) Så känner mig mycket nöjd me mina inköp för dagen. Dock blev det ingen ny mobil idag, orkade inte gå in och fixa med det idag. Hade tagit tillräckligt lång tid på stan ändå och var grymt hungrig, så då kände jag inte för att fördriva ytterligare en halvtimme eller mer i stan. Så ska kolla på det imorgon istället. Har ju ändå alltid 20 min att fördriva i stan innan bussen går, så då kan jag ju lika gärna ta en senare buss hem om jag skulle missa den. Kommer i vilket fall hem tidigare imorgon än vad jag kom hem idag ändå!

Väl hemma blev det lite varma mackor. Är det enda som går snabbt att göra och är lagom lätt när man kommer hem vid tjugo i tre och är tokhungrig. Sedan blev det lite plugg och därefter mat igen.

Vid tjugo i sju körde jag till yngsjö kapell för ungdomsledarträff me kyrkan, där vi först var på konsert i kärlekens tecken. De va jätteduktiga och var till och med så att jag rös i hela kroppen när en tjej sjöng solo!  =)

Efter konserten blev det då ledarträff me vårt underbara gäng! Satt och pratade om allt möjligt i två timmar. Kom till och med in på vår första taizéresa som jag, jennie, zarah och helene var på. Gud vilka minnen! Haha! Bestämde mig även för att det ska bli taizéresa för mig till våren. Jag bara måste dit och är det sedan så att jag inte får gå avancerat friluftsliv kursen för att jag missar en eller två träffar så får det vara så isåfall. Jag kan ta examen i vilket fall ju! =)

Har faktiskt funderat en del på om jag ska gå den kursen överhuvudtaget eller om jag ska försöka kunna läsa aktie- och värderpapperskunskap istället. Känns som att dels får jag lite helgfritt under april o maj då och dessutom känns det lite mer givande för min utbildning. Ska nog ringa HiK eller BBS och höra om man kan fixa det på nåt sätt.. Känner att jag har inte riktigt tid för avancerat friluftsliv kursen, tyvärr! Obligatorisk närvaro på kursen varje fredagkväll och lördag under fyra, fem helger i april o maj är inte riktigt passande för mig. Ska allt kolla upp det lite.


Fann en passande bild på mig o nettan som elin tog under gårdagens seniormöte, typisk tänkande/diskussionsbild! :P
image357
       ♥ Anna


oeffektiv tisdag

Blev inte mycket pluggat i eftermiddags heller. Tränade ett pass yoga och sedan var det dags för lunch. Därefter hann jag inte med mycket mer innan pappa kom hem från jobbet o sedan mamma o brossan me, och då var det omöjligt att komma igvång och plugga. Så detta blev helt enkelt en dum mellandag istället. Usch, vad dåligt samvete jag kommer ha sen när väl tentastressen kommit över en. Men, men den kommer jag nog få i vilket fall. Känns som att det är en sån tenta som kan ge det iallafall!

Ikväll blev det en runda in till stan me pappa för att åka till cheapy och köpa golv och lister.  Mamma o pappas sovrum ska nämligen få en lätt renovering nästa vecka, däribland nytt golv!

Väl hemma igen blev det mat och sedan iväg till scouterna. Planering av NattaTjoFräs på schemat detta mötet me. Det går framåt! Synd att jag kommer missa NTF detta året me. :( Det var ju tänkt att jag skulle vara med fram tills i söndags då jag fick veta att vi ska ha klassåterträff me gymnasieklassen den helgen. Jobbigt val! Men då missar jag hellre NTF än klassåterträffen. Den kan man ju inte missa!

Dock blev det ikväll bestämt att jag ska med på Regträffen. De ska bli riktigt kul faktiskt! Var några år sen jag var på den senast!

Men nu är det dags att sova. Har föreläsning imorgon igen och sedan ska jag gå på stan och leta jeans och kanske köpa en ny väska. Hittade en jättefin väska på H&M som kom in i måndags typ. Och den är verkligen just vad jag letat efter, perfa till skolan o så. =) Ska även in på telenor och kolla in en ny mobil. Min börjar strula lite lätt nu, batteriet börjar bli dåligt och är trött på att ha rundgång i mobilen lite då o då. Så en ny mobil hade ju inte varit helt fel. =)





       ♥ Anna


självdiciplin va de ja..

Denna dagen har inte alls blivit till vad jag hade tänkt. Igår var planerna att jag skulle gå upp vid åtta eller senast nio för att gå ut och gå en powerwalk innan jag skulle ägna dan åt att plugga. För det är ju det som jag verkligen måste göra. Men jag vaknade vid tjugo över tio (eller ja en gång vid halv sju imorse me) och nu är klockan snart halv ett OCH jag har inte fått ett enda vettigt gjort förutom att ätit frukost. Fastnade på facebook me att göra absolut ingenting, och sedan på bilddagboken där jag hittade en hel del bilder från helgens trashockey när vi spelar! =) Skoj! (se nedan)

Nä, nu borde jag nog ta tag i dagen..Så att jag kan komma igång med att plugga nån gång...
 

Vårt lag "Åhus 2" redo för match.. Vad emelie gör vet jag inte..?! :S
image351

Redo för slutspel
image352

jag mot en från bromölla
image353

Det blev nog mål ??

image354

ännu en bild där jag var i match
image355

 Jag, sådär vid tre på natten eller nåt!
image356
       ♥ Anna


så skön... :)

Missade ju melodifestivalen i lördags.. vilket faktiskt inte gör mig så mycket. Tycker det är lite för många deltävlingar o sånt nu, det räcker ju med slutfinalen tycker jag.

Det som dock var det tråkiga med att jag missade melodifestivalen var att jag missade björn gustafsson. Han är ju så sjukt skön och härlig! Men som tur är kan man finna mycket på youtube och även detta: =)

       ♥ Anna


läsande

Sitter, eller nja snarare ligger i sängen för tillfället och läser ett kompendium om tillväxt skrivet av vår lärare i nationalekonomi. Det är riktigt segt att läsa, massa bokstäver som bildar olika formler som man ska kunna utantill på tentan nästa fredag. Att dessutom texten innehåller en hel del stavfel gör det inte mycket lättare att läsa. Fast dessa stavfel ursäktade han sig för i förordet då det är första upplagan av kompendiet, så de får man helt enkelt acceptera. =) Dock är det fortfarande ganska så segt att läsa. Men men, så är det.

Idag när klockan gick igång och det var dags att gå upp, var jag otroligt trött, vilket gjorde att jag snoozade klockan i en halvtimme innan jag var tvungen att gå upp.. Det är inte ofta det händer, men när det väl gör det kan man bara konstatera att jag är trööööttttt... Men det var bara att ta tag i dagen och vid tio över nio bege sig till bussen för att åka till skolan. Väl på föreläsningen sådär 45 min in i den kom tröttheten över mig igen, så på rasten blev det dags för andra koppen kaffe sen jag kom till skolan. Kaffe e bra! =) Sedan var resten av föreläsningen desto lättare att hänga med i. Var ett mycket intressant ämne som han kom in på då me. Pengar och penningmarknadens utveckling.. Sjukt intressant faktiskt! =) Till och med historian är intressant.. jag som aldrig har varit så intresserad av historia tycker till och med det är roligt! :P

Nu ska jag återgå till att läsa i mina papper i nån timme, sedan blir det nog lite tv-tittande efter det. Ska plugga hela dan imorgon så behöver lite annat för mig i några timmar! =)

       ♥ Anna


tågåkande..

Trashockeyn i fredags var skojjig, men livsfarlig! Men som tur var så var det bara två som skadade sig genom nockningar så att de var tvungna att vila ett tag. Resten av oss lyckades bara få en hel del blåmärken o så. Kul var det i vilket fall och davids hejaramsor i slutet var humorgivande så att vi hade ont i magen av allt skrattande. =) Sömnen blev det oxå lite brist av då vi inte var nerkrupna i sovsäckarna förrän vid halv fyra och sedan gick upp vid halv nio för att äta frukost och sedan avsluta. Därefter blev det en raskpromenad ner till höörs station för alla som skulle ta tåget till kristianstad. Sedan hade Åhus seniorer en tjugominuters bussåkande kvar innan vi var i åhus igen.

Vid halv fyra tiden var det dags för mig o resten av familjen att ta bussen in till stan igen och sedan tåget vidare till malmö. Där var det Slagthuset som var målet för att äta middag och sedan se på "Little shop of horrors". Den var seg i första akten och bättre i andra. Men allt som allt var den bra, fast lite halv seg. Om man ser det ur synvinkel som musikal (som det var) så var den inte allt för bra, men om man ser den som revy så var den desto bättre! Fast den hade kanske verkat bättre om jag inte varit så trött så att jag höll på att somna under första akten. Eller nja, kanske inte! Sedan blev det iallafall tåget hem igen. Tre gången på samma dag som jag åkte tåg o buss på samma sträcka. Vaddå segt! Tillbaka i kristianstad blev det lite tidsfördriv inne på burger king me varsin latte innan bussen hem till åhus gick. =)

Lite bilder sen trashockeyn
image347image349
       ♥ Anna


Fredag och helg!

Idag har det inte gjorts så mycket för min del. Sov till tio, sen tyckte jag det var bäst att gå upp så att jag skulle kunna få nåt vettigt gjort denna dag. Fast så mycket vettigt har det inte blivit. Åt frukost o läste tidningen till elva sen satte jag med scoutekonomin och försöka få klart den.. Hmm, nu är bokslutsdispositionerna gjorda, så bara en sak kvar nu. Att fördela det balanserade kapitalet (vad det nu är) och bokföra årets resultat. Sen ska jag nog vara redo för att slutföra 2007. =) Skapade nytt år me, så nu har jag betalt alla räkningar för 2008 som vi fått än så länge me.

Skulle pluggat lite me, men har inte blivit det så mycket. Motivationen har varit långt borta för det idag. Så satsar på att plugga på söndag istället.. Är ju bara två veckor till tenta idag så måste verkligen börja plugga till den nu!

Har packat min ryggsäck till trashockeyn i höör i eftermiddag me. Var länge sen jag hade så liten packning när jag varit iväg me scouterna. Men det är skönt, var till och med tvungen att ta bort sidfacken för att väskan inte ska se helt konstig ut. Aldrig hänt förr!

Har löst mitt problem med vår lagklädsel för trashockeyn. Hittade ett par färgglada badshorts i garderoben som jag helt och hållet glömt bort att jag hade, så de är ju mycket passande till kvällen! =)
       ♥ Anna


Träning

Träningen var skön men riktigt jobbig. Ledaren körde verkligen enformiga rörelser, t.ex samma rörelse en hel låt... och det gjorde ju att man tog ut all energi i de musklerna under just en låt, istället för att dela ut det så att det blir olika muskler som jobbar hela tiden. Usch, var lite jobbigt där.. Men träning blev det iallafall och nu är jag nog redo för att spela trashockeyturnering imorgon.. Ska bli spännande och se hur det går.. eller snarare spännande att se hur mycket skadad och hur många blåmärken jag kommer att få.. Lär nog vara lätt mörbultad när det är slut, för trashockey är som alla andra scoutaktiviteter, GALET farliga. Lyckas man undgå att bli skadad eller inte få ett enda blåmärke har man inte varit aktiv.. Haha! Så kameran ska helt klart med imorgon. Måste dokumentera alla galna trix och skador o annat som definitivt kommer bli!

Imorgon har jag ju ingen föreläsning, så därför är planerna istället att göra klart scoutekonomin och sedan plugga. Innan det är dags för att åka till höör på kvällen..  Men nu ska jag kolla på califonication och sedan navy CIS.
       ♥ Anna


Upptäcksfärd på skolan

På busshållplatsen till stan träffade jag på Rebecca så vi fick oss en trevlig pratstund ut till Högskolan. Pratade om allt möjligt och nu bestämde vi att ses nån gång i nästa vecka så att vi kan prata vidare. Vi har alltid så mycket att prata om av nån anledning. Men det är trevlig o bra! Uppdatering om vad alla andra gör är ju alltid kul att få!

När vi sedan kom ut till högskolan blev det faktiskt en timme spenderat på framtidsmässan i skolans idrottshall för min del. Så nu har jag varit på lite "upptäcksfärd" på skolan. Eller har iallafall bevistat biblioteket, som jag mest blev förvirrat av. Kan ju säga att högskolebibblan i Kalmar är så mycket bättre upplagd! Sedan blev det vidare till idrottshallen och gå runt på framtidsmässan. Pratade med några företag, så nu har jag några ställen jag ska söka jobb på. =) Sen får vi se vad jag hittar och vad det blir...

Föreläsningen sen var intressant. Arbetslöshet är ett ganska intressant ämne faktiskt. Mycket som berör nulivet och framtiden. När vi sedan slutade vid fyra blev det snabbt till bussen och sedan en snabb runda genom stan och inom H&M för att se om jag kunde hitta några färgglada shorts/hotpants men självklart inte! Så då blev det vidare till banken för att ta ut pengar så jag kan betala mitt träningskort ikväll och sedan blev det till bussen och åka hem.

Väl hemma vid fem var jag riktigt hungrig. Ingen mat förutom bananer sen halv elva kändes i magen. Så kvällen middag behövdes mer än väl! =)

Nu ska jag o mamma snart cykla iväg till sånnahallen och träna och sedan blir det hem för att fira pappsen lite..

       ♥ Anna


eftermiddagsföreläsning.. :(

Snart dags för att åka till skolan och ha sista föreläsning för denna veckan. Har velat fram och tillbaka vilken buss jag ska ta till stan och sen vidare ut till högskolan. Är nämligen framtidsdagen me företagsmässa på skolan så tänkte gå lite på den innan föreläsningen. Men frågan är ju hur lång tid jag behöver för att gå runt på den, en halvtimme eller mer?? men eftersom jag inte känner för att vara på skolan en o en halvtimme innan vi börjar föreläsningen så får det bli att jag tar 11:15 bussen in till stan och sen så går jag antingen lite på stan och sen går ut till högskolan eller så går jag 40 min på stan och sen tar bussen ut till högskolan. Men det bestämmer jag mig för när jag väl är inne i stan. =)

Pappa fyller 58 år idag me, så blir lite firande här hemma sen ikväll. Är nog första gången på 2,5 år som jag är hemma när nån i familjen fyller år. Bra statistik det här! Haha!

Nu kom posten så nu ska jag ut och hämta den och sen ska jag snart cykla bort till bussen! Usch, är inte hemma igen förrän vid fem ikväll..!
       ♥ Anna


taizé i vår???

Usch... har ett val att göra nu igen och vet inte alls hur jag ska göra... Jag vill ju åka till taizé, men vet redan nu att jag har skola den 26:e april när de åker. Så frågan är ju om man kan missa en gång eller hur det blir då? Sen är ju frågan hur schemat ser ut för den affärsutvecklingen som jag oxå ska läsa då. Eller om det bara var de sista fem veckorna som den kursen gick?? E det helfart eller halvfarts kurs jag ska läsa??? Snacka om att jag har noll koll!

Får allt bli lite funderande på om jag ska åka med som ledare till taizé... Är ju grymt lockande och skulle behöva en vecka i taizé igen. Speciellt om jag ska jobba större delen av sommaren me.

Underbara, favoritplats taizé...
image339

       ♥ Anna


bästa presenten, haha!

Jisses vilken seg dag det varit idag. Från dess att jag satt mig på bussen in till stan o skolan så har jag varit sjukt trött och seg. Att det dessutom varit mulet o små regnigt ute hela dan har ju inte gjort det hela mycket bättre. Var dessutom en riktigt seg föreläsning idag. Första 45 minuterna så skrev jag nog sammanlagt max tio ord och markerade lite här och var i föreläsningsanteckningarna. Läraren pratade om sveriges tillväxt från 1870-1980 och det kändes lite onödigt att skriva ner om. Är ändå inget som kommer på tentan precis! När det sedan var dags för rast så var det rätt så skönt att kunna släppa fokuset lite. Resten av föreläsningen sen hade vi detso mer att skriva. Och än en gång blev det genomgång av olika modeller och ekvationer för att räkna ut det ena och det andra. Denna gången handlade det om hur man räknar på arbetslöshet i olika former... Var ganska så intressant men var alldeles för trött för att skriva och lyssna mer än nödvändigt!

Efter skolan blev det några rundor på stan. Letade jeans och present till pappa, och även efter färgglada hotpants/shorts till fredag. Några jeans hittade jag inte, eller hittade några men självklart var just min storlek slut. Så får fortsätta den jakten någon annan dag! Och några hotpants/shorts i nån färgglad färg hittade jag inte heller. Men kom på att brossan har nog några gamla som ligger och skräpar som jag kan låna istället.. :P
Present till pappa blev det köpt iallafall! Blev just det han har sagt att han behöver, en tumstock, orkade inte anstränga mig mycket mer för att komma på vad jag skulle köpa. Så då får det bli det lättaste! =) Billigt och bra me. Bara 30 kr var för mig o brossan.

Väl hemma vid halv fyra möttes jag av pappa o brossan. Som ägnat halva dagen på tandvårshuset och sjukhuset.. Brossan hade fått två olika pencilliner som han ska gå på nu i tio dar, och även tagit några röntgen bilder me för att konstatera vad det är som gjort att han fått inflammation igen. Så nu vet de varför emil fått inflammation i munnen igen, var typ att nån ficka hade bildats i munnen sen de opererade bort visdomständerna. :S Hmm, låter ju mindre bra.. Men blir antagligen att han får göra en operation till om det blir ännu en inflammation efter att denna gått ner, så att de får bort "fickan". Kan ju säga att jag är glad att jag sluppit undan att opereras i munnen... =) Det är brossans grej mer. Han bör ju fått in vanan nu efter alla operationer som han har varit med om.
       ♥ Anna


skola o stan

Ny dag me nya prövningar... Ska snart bege mig till bussen för att åka till skolan. Ska bli intressant och se hur mycket vi kommer att hänga med i på föreläsningen idag.. :S Alltid lika spännande att se vad som ska tas upp. Men igår vara jag iallafall duktigt och skrev ut alla 45 sidor föreläsningsanteckningar, så nu ska jag kanske hänga med lite mer på föreläsningen. Hoppas på det iallafall!

Efter skolan blir det stan. Ska leta födelsedagspresent till pappa som fyller år imorgon och även leta efter nya jeans till mig själv. Har kommit på att jag behöver ett par nya nu. Sedan är det även en massa till som jag behöver fixa. typ gå till friskis och köpa kort. Om jag inte ska göra det på träningen imorgon istället. Funderar på vilket som är smidigast? Hmm.. får fundera lite till på det först.

Nehe, dags att cykla till bussen nu!
       ♥ Anna


semlor..

Mitt mysko tillstånd försvann efter att jag fått i mig en apelsin och druckigt lite vatten.. så måste ha varit lite lätt blodsockerfall.. Som tur va och inget annat mer oroväckande. När jag kände mig bättre igen så blev det till att köra ner till seniormötet, planerade vår lagklädsel till helgen (kommer va såå snygga! haha!) och sedan blev det tävling i att göra den finaste semlan och sedan äta den utan att slicka sig om munnen. Blev många fina semlor i olika färger och designer.  Resten av mötet ägnades sedan åt att bestämma oss för vilket tema vi ska ha på nattatjofräs och sedan börja så smått med planeringen. Kom en bit på vägen iallafall! Har ett riktigt bra tema me.. Men vågar inte skriva det här eftersom det ska vara hemligt fram tills det är nattatjofräs. Så innan den 14:e mars kommer inte temat bli nämnt utanför seniorernas väggar! :P

När jag kom hem sen blev det fika med semlor även hemma.. Men fär lyckades jag bara äta en halv sen började magen klaga rätt så bra. Så nu vet jag gränsen på hur mycket mjölkprodukter jag klara innan magen börjar göra ont. En semla med grädde och inge mer.. Usch. Därför bestämde jag mig ikväll för att nu ska jag ta och ringa till vårdcentralen i åhus och höra om jag kan få komma dit på undersökning för min mage även om jag är skriven i Kalmar. Annars får det bli citykliniken inne i stan istället, hade ju varit skönt om jag kan få något mer konstaterat än mina egna teorier! :)

Brossan har me haft otur ikväll.. Han har ju varit hemma från skolan igår och idag för att han var sjuk i måndags och nu hade mamma o pappa ringt runt till taxi, skolan och fritids för att meddela att han ska till skolan imorgon. Men ikväll så har hans inflammation i munnen kommit tillbaka, andra gången sen operationen. Så därför får det bli akut in till tandvårdshuset eller sjukhuset imorgon för hans del istället. Stackaren.. Helt svullen i kinden och munnen är han.. Sen får det nog bli röntgen och eventuellt en ny operation så att det läker som det ska.
       ♥ Anna


nationalekonomi o ekvationer!

Nu förstår jag mer än väl varför alla som läser nationalekonomi-makro tycker det är en hemskt jobbig kurs.... Efter dagens föreläsning idag kan jag och mina kurskamrater hålla med om detta helt och hållet! Jisses vad det snurrade i huvudet av alla långa ekvationer som vår lärare rusade igenom på sin genomgång. Att han dessutom gjorde dem två gånger med ännu högre fart på reprisen gjorde det hela ännu mer förvirrat. Hängde man inte med på första genomgången så var det ännu mer omöjligt att hänga med på andra genomgången av samma ekvation.. Fick läxa som vi fick med och denna satt jag med när jag kom hem. Det tog bara en timme att räkna ut hela den ekvationen för att kunna läsa läxan... Kul att vi ska ha tenta på detta sen.. inte! Då ska man kunna ekvationens alla delar utantill dessutom.. Usch... Känns som att man är tillbaks i matte c på gymnasiet me.. samma typ av ekvationer som vi räknar nu ju.. Fast mer utvecklande. Att modellen som vi har gått igenom idag är del av nobelpriset i ekonomi 2006 säger ju en hel del om vilken nivå vi ligger på! Galet! =) Men det ska nog bli bra tillslut det me. D

Ikväll blir det seniormöte igen. Ska bestämma tema till nattatjofräs och sen konstatera hur vi ska ta oss till trashockeyn i höör på fredag. Sedan när jag kommer hem ska det göras semlor! Bestämde det igår när jag och pappa var på kvantum och handlade lunchmat o mjölk till mig! Semlor är ju så gott och eftersom det det är fettisdagen idag så bara måste vi ha semlor!

image338

Mår lite konstigt just nu... känns som att jag har sockerbrist eller nåt, har nyss ätit och nu snurrar det runt i huvudet värre än vad som hänt nån gång tidigare. Känner mig helt borta! Vad är det med min kropp?! Ska nog ha i mig lite vatten och nån chokladbit eller nåt.. känner att jag kan behöva det om jag ska köra ner till äspet och scouterna sen. Känns lite scary att köra bil annars..
       ♥ Anna


salskrock...

Har helt och hållet glömt att nämna dagens roligaste som hänt.. i skolan av alla ställen! Det var nämligen som så att när vi skulle börja vår lektion i byggnad 18 sal 418 idag så var det redan föreläsning i den salen för de som läser Handelsrätt. Blev ju lätt förvirrat där då. Där stod en hel klass nationalekonomer utanför och undrade om det hade blivit fel på schemat eller om vår föreläsning var inställd, eller flyttad?! Men sen kom vår lärare och han blev ju lika förvånad som vi. Men han gjorde det enda rätt och gick direkt in i salen me typ halva vår kursklass efter sig och efter lite diskussion fick han den klassen att gå till samma sal fast i byggnad 14, där de egentligen skulle vara, men som deras lärare glömt bort! Haha, vilket övertag vår klass kände sig ha när vi lyckades få handelsrättarna att flytta sig väldans snabbt ut ur salen! =)  (okej, lät kanske inte så kul nu, men det var det då!)

Nu ska är det dags att sova. Föreläsning imorgon förmiddag igen.

       ♥ Anna


hopplöst!

Alltså jag är hopplös. Ja, du läste rätt! Jag är hopplös på att ta tag i och avsluta den förbaskade ekonomin så att jag kan börja på ett nytt bokföringsår. Varför har jag då inte avslutat det förra året?? Jo, därför jag är osäker på om jag gjort allt rätt och fått med allt som ska vara med + att jag glömt bort allt som måste göras innan det förra bokföringsåret avslutas och ett nytt kan skapas.. Fast nu måste jag verkligen avsluta det hela och börja ett nytt. Hade några fakturor som skulle vara betalda i torsdags, nån som skulle vara betald i fredags och nån idag och ingen är ens under bearbetning av banken än just på grund av att jag inte har avslutat det förra året och därför inte kan lägga in de som gäller detta året än... Usch, Det är verkligen inte bra att skjuta på saker, blir bara så mycket att göra i slutet istället! Jobbigt värre!

Men nu ska jag försöka mig på att avsluta 2007 års bokföring.. Sen får jag hoppas det blir rätt me! :)
       ♥ Anna


en helg i uddevalla och göteborg

Ännu en helg har då passerat och denna helgen har det blivit väldigt mycket buss och tågåkande. Men har varit en mycket trevlig helg iallafall! I fredags blev det när det var dags för sista rasten i skolan att istället åka in till stan för att möta carro och gå och få i sig lite mat innan det var dags för oss att börja vår tågresa upp till uddevalla. På tåget till hässleholm träffade vi på Miah, så blev en pratstund me henne om allt möjligt på vägen till hässleholm. Det är bara att konstatera att på 20 minuter kan man hinna med att prata om allt och lite till. =)
I hässleholm blev det sedan byte till X2000 till alvesta och därefter byte igen för kust till kust tåget till borås, där hann vi med en runda på stan innan det var dags för nästa tåg till uddevalla. Vid sju tiden var vi framme i uddevalla, då blev det en promenad i hällregn till bussen för att sedan ta bussen hem till carro.

Fredagskvällen blev sedan väldigt lugn me matlagning, let´s dance och high school musical . =) Kändes ganska så lagom efter 6 timmars resa..

I lördags vaknade vi till ett snötäckt landskap så då fick det bli en tur ut till Torp och uddevallas köpcenter. Köpte inte så mycket för min del, endast grå leggings/strumpbyxor som jag letat efter ett tag nu. =) Medan carro köpte nya stövlar och ny väska. =)

image333

På eftermiddagen vid tre, halv fyra var det dags för att oss bege oss mot göteborg, och efter en timme o 20 minuters bussresa var vi i göteborg. Där blev det lite gående i femman me Jonathan innan vi kom på den braiga ideén att åka hem till honom och laga lite mat istället för att äta ute. =)
Vid sjutiden var det sedan dags för carro o mig att bege oss till Storan för att kolla på Footloose. Riktigt, riktigt bra musikal! Carro var helt såld, och jag var nog inte långt ifrån jag heller.. =) Vid halv elva var det slut och då var det dags för oss att tänka på att åka tillbaks till uddevalla igen. Turligt nog hann vi med bussen som gick vid kvart i elva så lagom till 24:00 var vi tillbaka i uddevalla. Dock hade vi oturen att missa sista bussen upp till carro me ca tio min så trötta och hungriga tog vi en sväng inom McDonkan för att köpa oss lite färdkost och sedan började vi trava eller snarare glida/halka uppför alla backar hem till carro. Var ganska så trötta o seg och hade nådigt ont i fötterna när vi kom fram till carro en halv timme senare.
Storans tak , ganska så maffigt! :)
 
Vaddå att vi satt högt upp! :P
image335


Igår blev det väldigt mycket slappande med tv och film och mat innan det var dags för mig att åka ner till skåne igen vid tre tiden. Först buss till göteborg och sedan lite väntetid där med sällskap av jonathan :P innan det var dags att ta tåget till nässjö och sedan nästa tåg vidare till hässleholm. I hässleholm fick jag det roliga att det blev spårbyte en halv minut innan vi var innan hässleholm vilket gjorde att istället för att komma in så att jag hade kortaste möjliga biten att gå mellan spår 2b där X2000 brukar stanna och spår 1 där öresundståget till krstd går ifrån så hamnade jag nu längst ut på perrong 4/5 så det var bara att kuta upp till biljettautomaten och köpa biljett och sedan ner på nästa spår och in på tåget mot krstd. Så nu har jag konstaterat att med 6 minuters marginal och utan för mycket folk i vägen så hinner man både byta spår OCH köpa biljett.  =) När jag sedan var hemma i åhus vid tio tiden igår kväll blev det mat, och sedan sängen. Var grymt trött av allt resande.

Vaknade i morse vid tjugo i åtta, härliga morgnar man har nu! Första jag fick veta var att brossan blivit sjuk. Usch, inte smitta mig tack! Men som tur var så var det dags för skola och föreläsning idag igen. Fortsättning på tillväxtteori föreläsningen i fredags. Grymt förvirrande e det. Alldeles för många formler och diagram som man bara blir snurrig av! Just nu iallafall! Hoppas på att det blir bättre imorgon för då är det sista föreläsningen av tillväxtteori, sedan är det arbetslöshet och inflation som står på schemat. Väl hemma igen vid två tiden var brossan desto bättre, skönt! =)  Sedan har eftermiddagen ägnast åt att mest hjälpa brossan och pappa med det ens och det andra på datorn. Skulle pluggat men det gick inget vidare när det var fullt upp i resten av huset! Så får satsa på att plugga resten av veckan istället!


Del av carros fina vägg me bilder! Ja, det är jag som är på fotot längst ner till vänster och fotot längst upp till höger! =)
image337
       ♥ Anna


fredag

Gud va skönt det är att ha bredband igen.. Man kan ju inte göra nåt som vanligt när man inte har det.... vaddå beroende! :)

Idag är det skola snart. Ska bege mig till bussen med mina två väskor om tio min. Sen är det föreläsning 10:15 och sen är nästa hållpunkt att jag ska med tåget 13:23.  Men först föreläsning då. Usch, vad segt, är alldeles för trött för att kunna vara aktiv på föreläsningen idag.. tror allt det får bli lite kaffe när jag kommer till skolan. Så att man kan hålla sig vaken!

Nej, dags att packa ihop det sista nu!
Ha en bra helg!
       ♥ Anna


RSS 2.0