varför ska det göra så ont...

Är nyss hemkommen från stranden. Har haft en superskön eftermiddag där, solat och badat me mamma och brossan. =) Så härligt! Det var verkligen vad jag behövde efter dagens jobb, som var lite kämpigt. Att jobba själv med att städa när man har massa att tänka på är ganska påfrestande. Fick dessutom två sms under tiden från S och undvek så länge som möjligt att läsa det första (för att undvika att må dåligt) men tillslut kunde jag ju inte låta bli att läsa dem.

Varför ska det alltid göra så ont... visst att han inte vill såra mig. Men jag är ju redan sårad!  =S
 
Som tur var kom lars in strax efter och med honom i närheten kan man ju bara bli glad! Alltid lika skämtsam! Dock är mitt glada jag lite mer förslutet idag.. De få gästerna jag träffade på märkte nog det me. Att le och vara positiv är inte det lättaste när man mår dåligt inombords. =(  Men träffade på två vänner på väg hem från jobbet, först en glad mats och sen josse, (blev himla glad över att se henne!) så när jag väl var hemma var jag ganska så glad igen. =)

Dock är det tur att jag har nåt att göra varje dag fram tills lägret. Känner att det minsta jag vill är att vara sysslolös och ensam. Av nån anledning är det alltid lättare att komma igenom nåt svårt när man har annat att göra och tänka på än när man år ensam och sysslolös, då tänker man alldeles för mycket istället. Och nu när jag ska jobba 5 dar med frukosten så lär jag verkligen ha annat att göra! =) Sen blir det utflykt till Ven på onsdag och sen jobb igen på torsdag, innan det är läger dags! Dessutom blir det bio (Mamma Mia) me familjen imorgon kväll! Ska skoj! Har inte varit på bio me mamma, pappa och brossan på minst fyra år. Så det är på tiden! =)
       ♥ Anna


ledsen

Alltså nu funderar jag allvarligt på att ge upp allt vad killar heter och tanken om att få en pojkvän handlar om. Jag är sårad, ledsen och mest förvirrad för tillfället! Orkar inte med detta mer. Varför ska det alltid vara så komplicerat. När den ena mår bra, mår den andra inte bra och sen tvärt om. Kan det aldrig bli så samtidigt. Eller kan man inte försöka iallafall. =(

Fick ett sms klockan tjugo i två i natt (självklart hade jag just i natt glömt stänga av ljudet på mobilen) där det stod just det jag inte ville läsa. Att han inte orkar med detta länge, tyckte det kändes konstigt och mådde inte bra av det.. Oki, som att inte jag gör det me, men jag vill försöka i alla fall. Men det verkar ju inte han vilja göra.. Suck! 
Efter åtta månader med söta sms, msn meddelande, mysstunder och längtande, så gav två-tre veckors oro och funderande ett konstaterande att det känns konstigt. Man kan ju inte låta bli att undra om det är något jag gjort fel..? Eller vad har hänt? Hatar sånt här! Varför ska det alltid bli så komplicerat!?

       ♥ Anna


rea överallt!

Hra gått på stan i några timmar nu och vart man än går är det rea. Men tror inte att jag hittade nåt på rean.. Nej, då! Som vanligt finns det en hel del. Men väl det som jag kan tänka mig är ju självklart slut i min storlek. =(
Däremot blev det ett par shorts på H&M och en ny mascara. (köpte en ny för några månader sen, men den är förfärlig i borsten, och gör mest ont. Så har fortsatt med min gamla som är nästintill slut nu. Så därför tog jag ett beslut med mig själv att det var lika bra att köpa en ny av samma sort som jag hade innan. Den vet jag ju är bra och funkar för mina ögon! =) Letade även efter väska, en i större format. Och hittade en ganska passande på H&M. Dock var den utan dragkedja, och vill egentligen ha en med dragkedja. Så letade lite vidare.. och hittade några, fast ingen lika fin och i samma färg.. så ska fundera på om jag ska köpa den ändå.. :P
Var även inom stationen och hämtade ut min tågbiljett till senare idag, så slipper jag göra det senare! :P

ett av dagens inköp =)
       ♥ Anna


kaalmaar

Så är jag i min lägenhet i kalmar igen.. Har saknat den så! Fattar inte hur det ska gå när jag ska flytta härifrån.. :S fast det lär nog gå det me. =P

Tågresan hit gick ju sådär..första stoppet blev när tåget kommit så långt som till nästan till önnestad. Då var det ett ställverk som var ur funktion, så först stod det helt still i en kvart innan det kunde rulla så smått framåt och över vägen, sen blev det still igen och ca fem minuter senare kunde det börja köra normal fart. Då var det 25 minuter försenat! Och då hade vi ju inte ens kommit till vinslöv! Men som tur var blev det inga stopp efter det. Så med fyra minuters maginal hann jag med mitt tåg i Hässleholm, där jag egentligen skulle jag haft en halvtimmes väntetid. Så kan det gå! Som tur var blev det inga förseningar på den fortsatta resan förutom att det stod 20 minuter still i alvesta för att vänta in X2000 tåget, istället för de vanliga tio, men den tiden lyckades de köra in senare.. Gött! =)

Sen jag kom hit har jag hunnit med att cykla och handla lite mat, äta och sen bara slappa i soffan. Imorgon blir det nog en runda på stan och sen blir det till att åka hem till åhus på kvällen igen, jobbar ju på torsdag. =)

Nu ska jag återgå till att kolla på Sex and the City!
       ♥ Anna


snart dags...

Om några timmar (närmare bestämt två och en halv) ska jag åka till kalmar. =) Dock blir det bara en snabb visit under ca ett dygn, för sen måste jag åka hem igen.. ska jobba på torsdag som det ser det ut just nu. =(  Denna sommaren har verkligen varit emot mig alla gånger jag funderat på att åka upp till kalmar.. Men men, det blir en lite runda upp dit iallafall. Är ju alltid nåt! =)

Igår blev det jobb och sedan en runda till stranden på eftermiddagen. Låg på fädriften, men var inte så härligt enligt mig. Jag gillar mer äspet, mindre folk där och dessutom är vattnet på täppet är alltid mycket skitigare än på äspet... (vilket inte är så konstigt eftersom täppet är långgrunt). Men man blir ju inte så inspirerad av att bada när det är alger och tång några meter från stranden och ut. Fast det blev lite badande ändå.. =) På kvällen blev det sedan middag me jobbet.. Mycket trevligt och gott! =)

Men nu måste jag sätta igång och packa lite.
       ♥ Anna


köpenhamn, sol och grillande

Har visst blivit lite paus i bloggandet de sista dagarna. Vilket beror på att jag knappt varit hemma, eller helt enkelt haft annat som lockat mer än att uppdatera bloggen. Typ njuta av solen!

Iallafall köpenhamn i torsdags var riktigt härligt och kul. Blev promenad längs ströget och ner i nyhavn och sen en helt annan gata upp igen. Sedan lunchbuffé på nån restaurang där man fick 0,75 L dricka till maten..! Lite väl mycket dricka! Fast det behövdes iofs i värmen. :) Sedan blev det en runda in på tivoli innan det blev till att köpa det som skulle köpas med hem och sedan ta tåget tillbaks till skåne. =)

bilder från köpenhamn


I fredags blev det jobb och sedan solande i trådgården hela eftermiddagen. Sedan blev det kubbspelande, mat, vin, lite till kubbspelande och till slut avslutades kvällen med ostbricka. Så sjukt gott, men däremot inget bra för magen som gjorde ont nästan hela lördagen .

Igår blev det jobb då med och sedan var det fullt upp. In till stan me carro och handla på willys till kvällen, blev även en runda in på skopunkten, där jag blev ett par skor rikare och C två för 100 kr var. Sen blev det en runda till intersport för att leta bikini. Hittade inga, men däremot hittade jag ett par skor även där, tygskor och även dessa för 100 kr. Billigt och bra! Väl hemma hos mig igen blev det lunch och sedan duschen och packa ihop allt som behövdes till kvällen, sen vidare till carro för detsamma, då jag även kom på att jag missat typ hälften av det som behövdes. Så efter att vi varit nere och lämnat av allt i C:s bod och varit en runda på vernissage i yngsjö så blev det hem till mig igen för att hämta resterande, inklusive alla liggunderlag som fanns i vårt hus.. sådär nio st.  =D

Grillkvällen blev sen mycket trevlig med härliga vänner, både nära och långväga och en himla massa prat! Som det ska va! Imorse vaknade alla ganska så tidigt, så vid fem i tio blev det en promenad ner till stranden och sedan sol och bad i några timmar. Riktigt skönt!  =)

bilder från gårdagskvällen



carro :)




Ikväll blir det bio.. Igen! Men denna gången ska vi se batman :) Ska bara hoppas att jag håller mig vaken me. Är toktrött sen lite dålig sovande i natt. :( Men men, med lite vila nu så bör det nog fixa sig det me. =)
       ♥ Anna


kort uppdatering

Bion igår var himlans bra.. Alltså som väntat! Tack Zarah för att du ville följa med! =)
 
Annars har det mest blivit jobb och två rundor på Maria Magdalena marknad. Ett igår och ett idag. Trevligt och riktigt skönt me gångavstånd dit! I eftermiddags kom dessutom Mamma och Pappas goda vänner tillika min före detta brevväns föräldrar och farmors väninnas barn. (Väldigt kompilcerat det där) Så nu är det fullt hus ett tag framöver. Skoj, skoj! Ikväll har vi än så länge hunnit med en runda till marknaden, mat och nyss kubbspelande i ca en timme. =) Imorgon blir det en heldag i köpenhamn. Så får se vad man kommer hem med därifrån. =P

Men nu ska jag återvända till gästerna.. =)

       ♥ Anna


full planering =)

Vilken vecka det blir denna veckan. Massa som händer mellan allt jobbande.. Skoj, skoj! =)
Kan ju börja med idag då det blev stan me Madde efter att jag kommit hem från jobbet. Var riktigt trevligt och blev lite shoppat som vanligt. =) Idag blev det ny nattkräm, ny fundationborste och en ny bh (på rean)! Är synd att vi inte hinner ses så ofta i sommar.. Är ju sämre nu än vad vi är i kalmar och nu har vi ändå bara tre hus emellan oss.. Men beror ju mest på att vi jobbar så olika tider.

Resten av veckans planering är:
Tisdag: jobba från 07:00, sen Maria Magdalena marknad och på kvällen blir det bio me zarah.
Onsdag: jobba från 10:00, sen träna 18:30
Torsdag: blir det köpenhamn hela dagen me familjen och goda vänner som är nere på besök. =)
Fredag: jobba från 07:15, sen kommer Tora ner från saltis, skoj,skoj!
Lördag: jobba från 07:15, sen antagligen vernissage i yngsjö och på kvällen blir det grillkväll i carros bod me massa vänner! Och min sötis kommer ner!
Söndag: jobba (fast ska försöka byta bort), och umgås me vännerna innan alla åker uppåt igen.. 

Blir lite intensiv helg.. men om jag bara kan byta bort eller få in nån annan att jobba för mig på söndag så hade det blivit lite skönare och lättare. Får prata med Lars om det imorgon tror jag.. =S
       ♥ Anna


stenshuvud

Det blev en tur till Stenshuvud i eftermiddags efter att jag kommit hem från jobbet och fått mat i mig och lite sånt. Var som alltid lika skönt att gå där.. Fast kan ju konstatera att det är inte nån jätte hit att gå upp till alla huvudena när man har ont i foten. Att klättra på stenar är ju bara lite jobbigt då. Men men, nu har jag iallafall fått min traditionellt årliga tur till stenshuvud avklarad. 
=En sak på listan "att göra i sommar" som kan bockas av. =)

Nu är det bara en tur till Hanö och en till kåseberga som ska bli av oxå. Och självklart en runda till Simrishamn. Är lite illa att jag inte varit i Simrishamn på hur länge som helst, tror det var förra sommaren sist.. :-S Så måste faktiskt hinna med det me. Dock kan jag inte följa med resten av familjen på lördag när de ska ner till farmor och farfar, men nån annan dag under augusti månad lär man nog kunna klämma in en tur dit på eftermiddagen iallafall.. =)

Ne blir lite slappa i soffan nu innan det är dags att sova. Blir nog till att sova tidigt ikväll.. Har fått huvudvärk så är bäst att sova få ordentligt me sömn i natt så att jag slipper ha huvudvärk på jobbet imorgon.. Det är inte så kul :(
       ♥ Anna


ännu en lista

Ännu en sådan här lista.. Men har jobbat hela dan, så behövde lite sysselsättning för hjärnan i sådär lagom mängd, alltså är en lista bra! :P


Du kommer från:
Åhus
Du heter: Anna Theres Elisabet Lindgren
Hur gammal är du: 22
När fyller du år: 21 April
Tycker du om någon just nu: japp
Om fem månader: Är det nästan jul och då har jag det förhoppningsvis lika bra då som nu. Antagligen är jag inne i min sista månad i kalmar på ett tag..
Du samlar på: Erfarenheter, vänner och en hel massa annat,
Gröna eller röda äpplen: Gröna!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Pappa eller mina vänner
Gillar du golf: Det är lite kul att spela lite då och då.. fast en hel runda skulle jag aldrig fixa.. Då vandrar jag hellre vanligt!
Vilken tid gick du upp idag: 06:30
Har du sovit i din egen säng inatt: jupps
Har du strumpor på dig nu: nej
Hur svarar du i telefon: Heej!

Vad ska du göra ikväll:
 Ta det lugnt och sova tidigt!
Vad ska du göra imorgon: Jobba och sen in till stan antagligen
Var vill du bo när du blir stor: Dit någon/något för mej, men gärna åhus :)
Är det okej att gråta: Jajemen!
När grät du senast: När jag såg nån film för nån månad sen antagligen.. Är ju inte precis nåt man skriver upp i kalendern.
Vilken årstid tycker du bäst om: Våren!
Laddar du ner musik och film från Internet: Ja, Men jag köper skivor och dvd-filmer oxå.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa och göra annat kul!
Bär du glasögon eller linser: jupps, både ock
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:  Nej, så länge man trivs och klär i kläderna är det väl struntsamma vilket märke det e.

När går du upp ur sängen en helgmorgon:
När jag är ledig vid tio, halv elva. Men när jag jobbar går jag upp vid sex, halv sju.
Har du piercing: Nej, vill däremot ha en i naveln
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: JA, älskar ju barn!
Solar du ofta: Nja.. vad är liksom ofta!? :P
Är du bra på att laga mat: Jodå, det tror jag allt jag e..
Gillar du att dansa: Jupps.. dansar typ allt dessutom!
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: 20 cm ifrån att gå ner i splitt typ.. =)
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten såklart!
Vilken är din favoritglass: Daim
Tror du på ett liv efter döden: Nja.. kanske, kanske inte..
Tycker du om sushi: Nej, det gör jag inte..

Vad äter du helst när du ser på film:
chips
Bor dina föräldrar tillsammans: Jupps
Har du tandläkarskräck: Absolut inte! Efter x antal tandställningar och besök hos tandläkaren varannan vecka så tror jag inte det skulle gå så bra att ha det ;-)
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska, därför jag hatar att börja tidigt.. Fast har ganska lätt att gå upp ändå!
Vilken ögonfärg har du: Blå-gröna
Vilka hårfärger har du haft: Brun med lite kastanj i.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Åh ja..

Senaste låt du hörde:
Minns inte.. Nån nanne grönwall låt i bilen tror jag.. :-S
Vad gör du på helgerna: jobbar oftast, och träffar vänner på kvällarna
Brukar du bädda sängen: Alltid i Kalmar och typ aldrig i Åhus, Kontrast jag vet!
Hur många timmar sover du på en natt: när jag jobbar max 7 timmar, ledig: minst 8-9 timmar
Senaste bok: Anhörig av Katerina Janouch som jag läser just nu.
Har du kysst någon under den senaste veckan: Nepp
Vad var det senaste du sa: Hur i hela friden ska man komma ihåg det :-S
Önskar du att du bodde någon annanstans: Både ock, trivs där jag bor nu, men hade gärna bott närmare min sötis!
Vem kramade du senast: En massa vänner igårkväll.. gissar på att det blev carro senast.. eller förresten så är det nog brossan idag. :-)
Saknar du någon nu: JAAA
Hur många lampor har du i ditt rum: Fyra i åhus, men en himla massa till i kalmar
Vem ringde dig senast: Madde

Allergisk mot:
Laktos, skaldjur och damm och pollen
Var du glad igår: Jajemen, tillbringade ju kvällen med underbara vänner! :-)
Vad är din favoritfärg: Lila, blått och grönt tror jag det är nu.. fast finns ju många favoriter, beror ju på i vilket sammanhang
Sminkar du dig: Jupps, oftast.
Hur ser ditt rum ut: lägenheten är ganska färgglad, rummet i åhus är nog oxå ganska färgglatt trots bruna väggar..
Känner du någon som har begått självmord: Ja, tyvärr
Har du somnat i skolan någon gång: Det kan ha hänt nån gång.. fast är väldigt osäker..
Tror du på gud: Ja
       ♥ Anna


en rubrik var det ja.. :)

Jag har kommit fram till en sak.. Att mitt hår är sämst på att vara lockigt när man har lockat det och ändå har det självfall. Snacka om förvirrat! Kom fram till det nu när jag satt och kollade på bilderna från i onsdags och kom på att de lockade håret, men på bilderna syns inte mycket lockar. Inte mycket mer än vanligt, iallafall.. Ehh... snacka om onödigt.. Men men, det var bara en bisak som jag bara var tvungen att kommentera :P.


Annars har dagen inte varit så mycket mer händelserik än andra dagar. Jobbade imorse och förmiddags som vanligt, me zarah igen.. Känns ju som att det var evigheters evighet när vi jobbade sist. Men kan nog bero på att de senaste fyra dagarna jag jobbat har jag jobbat med tre andra personer och sen har jag varit ledig tre dar me.. Så var ju ett tag sen vi jobbade ihop.. Men nu är det vi igen! =) Efter jobbet bar det in till stan. Följde mest med som smakråd och sällskap, men passade på att köpa mig en ny kalender.. Den gamla är slut nästa vecka, så var på tiden att köpa en ny! Sen blev det även en kofta på rean.. Jag är nog allt lite koftoman, har en hel del.. Men finns det nåt bättre plagg?! Nepp, jag tror inte det, de är ju helt tokbra att ha! =)


Appråpå min skadade fot som jag tror jag nämnde i nåt inlägg tidigare i veckan eller om det var i söndags =S, så har jag antagligen lyckas stukat eller vrickat foten på nåt sätt på jobbet. För den gör fortfarande ganska ont och idag hittade jag en svullnaden på höger fot me.. och den är ganska stor, så inte så konstigt att det gör ont! ajaj.. men får smörja me zonsalva och hoppas att det läker om nån vecka. Annars blir det nog ett besök hos doktorn eller nåt sånt.. Mina fötter är ju inte riktigt att leka me sen mina gamla skador. Vill inte ha mer problem med dem än vad jag redan har.  =( E ju lite onödigt att få det.. :P
       ♥ Anna


funderingar..

Jag har kommit fram till att min framtid är ungefär lika oviss som.... (ja bara för det kommer jag inte på nåt att jämföra med =/...) Men oviss är den iallafall.. :S Eller, i höst vet jag ju vad jag ska göra. Då blir det till att plugga statistik 15 hp och nationalekonomi- mikro 15 hp på halvfart/distans hela terminen.. ska bli intressant och se hur det går med min framförhållighet när det handlar om att plugga.. den är ju inte allt för bra. Men det positiva är att jag kan vara lite var jag vill, så länge jag har tillgång till internet.. =)

Sen är våren ganska så ovisst därefter. Planerna är ju att åka till holland som utbytesstudent.. men vet ju inte om jag får åka förrän jag blir antagen av Stenden university, vilket är typ i januari månad.. :S Känns ju bra att de har så sen antagning.. Men, men, sverige är ju lika bra med sin framförhållning, så vad ska man begära.. =) Sen är ju resten av framtiden lika oviss... Gäller att nog ha några reservplaner utifall att jag inte kommer iväg och sen när det väl är dags att söka jobb.. Ännu lite funderande... Så är ju egentligen inte så konstigt att det är lite förvirrat och mycket tänkande nu. Jag som gärna vill planera någorlunda långt fram lär ju inte kunna gör det på ett tag.. Men det är ju en erfarenhet det me. Impulsiviteten kan få förbättras helt enkelt!  =)

Nåt roligt var att jag satt och kollade lite platsannonser innan i veckan, och hittade ett jobb som jag verkligen skulle kunna tänka mig..... om några år då, när man förhoppningsvis har lite mer erfarenhet av just ekonomijobb.. Attans.. Men det lär ju dyka upp ett antal till under tiden.. =D

       ♥ Anna


oväntat sammanträffande

Jobbet idag var riktigt roligt! Fick ett intressant bemötande när vi öppnade dörren in till matsalen från köket och möttes av en bricka stående mitt på golvet och en liten kille på sådär 2 år ståendes framför och tittandes rakt upp på mig.. Såå söt!! =) Sedan blev det lite små roliga händelser efter varandra, när vi upptäckte att det fanns ännu några barn i huset.. De har dessutom verkligen en förmåga att vara på fel plats vid fel tillfälle, typ mitt i hallen eller mitt i gången och ändå bara se så söta ut så att man bara blir glad!  =)

Efter ett tag när jag och bettan kom in på alla möjliga samtal, som man lyckas komma in på när man jobbar tillsammans, så konstaterade vi att Bettan och hennes man känner mina föräldrar och bror och till och med har varit på semester på gotland tillsammans med dem för tre år sen.. eftersom pappa och hennes man jobbat tillsammans. Snacka om att världen är liten! Så då blev det ju ännu mer roligt! Att chefens kusin eller rättare sagt Anettes kusin känner min familj är ju inte det första man tänker på... Man kan ju undra om det finns mer gemensamt bland oss som jobbar på vandrarhemmet, eller vilken historia man skulle kunna komma fram till bland alla gästerna... Det finns nog en del.. :P


Denna eftermiddagen kommer nog spenderas med en bok eller tidning i uterummet tror jag allt. Blev lite för lite sömn i natt på grund av massa tankar och funderingar, så känner att en bok och bara koppla av hade ju inte varit helt fel. Tycker inte om när man får en massa att fundera på precis på kvällen när man ska sova.. även om man inte vill det så tänker man ju på det i vilket fall. Och det gör ju inte det hela lättare att somna.
Varför kan inte livet bara vara utan bekymmer och bara lösa sig efterhand istället.. Hade varit himla mycket enklare.. fast tyvärr är det ju inte så. Är alltid en massa beslut att ta istället.. Jobbigt.. :S Men får kanske börja plugga till tentan snart istället, så får jag nåt annat som tar upp tankarna.. Fast är ju dock en månad och elva dar kvar tills tentan, så känns lite tidigt att börja plugga redan.. :S Men enligt Bertil Hultén så skulle det ju bättre att plugga lite under en lång tid än att råplugga allt den sista veckan.. Så ska kanske ta det rådet för en gångs skull.. Skulle ju inte skada att få ett bra betyg på min sista salstenta. :P
       ♥ Anna


funny, funny

Ahh, jag glömde ju skriva om det roligaste som hände idag.. Iofs hände det en hel del roligt, till exempel väldigt intressanta klädstilar hos vissa männsikor.. carro har ju som sagt lite svårt för sånt och jag har som sagt lite svårt för platåskor av alla dess slag. Och vi såg ju både det ena och det andra under våra väntetider mellan sminkningen och plåtningen och väntan på att få se alla bilder. Men det var just när vi kollade igenom alla bilder för att välja ut vilka vi ville köpa och sånt som det roligaste inträffade, killen (eller mannen, vet inte vilket som passar bäst in) började ragga enormt mycket på mig.. frågade om typ allt! Var lite granna jobbigt.. Fast himla kul efteråt och det enda carro sa senare var att "Anna, du kan ju förvänta dig ett samtal senare".. Ehh, just det... tror inte det! Haha!! Men det var lite kul. Fick till och med en kommentar om att jag såg ut som Charlotte i Sex And The City. Det var nåt nytt! Men kan ju berott på bilderna... Känner ju inte mig så lik henne i vanliga fall precis.. Hehe!!

Men nu väntar sängen.. som sagt jobb imorn.. skulle ju egentligen varit ledig, men blev lite bytt me zarah och det gör ju inte mig nåt.. förutom att det kommer bli sex dagars jobb i sträck igen.. Men denna helgen är det ju inte kristianstaddagarna så då ska det inte festas och vara iväg lika mycket. Väntar med det tills nästa helg.. :) Eller så blir det ganska nyktert då me.. får väl se hur det blir när den helgen väl kommer.. =)
       ♥ Anna


modell för en dag

Jag och carro var då i malmö och modellade idag.. var skoj, skoj! Fast vi kom lite sent. Skulle ju hälsa på stina på carros praktikplats först och självklart missade vi bussen precis när vi kom till centralen och skulle byta till tvåan ut till turning tourso, så det var bara att börja gå.. vilket innebar att vi blev lite sena. Men det gjorde nog inget. Tog mindre än tre timmar iallafall och det var ju skönt! Lite bilder blev det att vi köpte me.

Här är några av bilderna...





Nu ska jag snart sova, ska upp och jobba imorn. 
       ♥ Anna


kiviksmarknad

Idag blev det som sagt en runda till Kiviksmarknad och som sagt så blev det typ släktträff där me. Träffade först på greta och nils och strax efter det familjen nyström. Lite senare träffade vi även på emmy och nisse och därefter blev det fika på parkeringen me farmor, farfar, greta och nils. De enda som vi inte träffade på men som oxå var på marknaden var familjen gunnarsson. Hade vi gjort det hade det ju blivit släktträff i stor skala! =) Haha!

Blev inte köpt så jätte mycket. Mamma och pappa köpte lite bra att ha saker, typ nåt teflongrillgaller att lägga ovanpå det vanliga grillgallret och sopsäckar o lite annat och brossan köpte trofflor! För min del blev de det som jag hade planerat att köpa tillsammans med carro. En t-shirt med skåne text. Carro köpte en blå igår och jag köpte en röd idag med texten "Skåning det högsta man kan bli" =).. Så skön!! =) Hehe! och självklart ska vi ha dem på boomerang sen i sommar =)
Sen blev det självklart lite marknadskarameller köpt oxå. Ett måste!

Imorgon ska jag och carro till Malmö till The studio och vara modell för en dag.. Ska bli skoj! Blir dessutom en heldag i malmö me, för först ska vi till carros praktikplats och hälsa på lite innan vi ska till tourning tourso och bli stylade. :P

Men nu ska jag snart sova, måste börja komma in i jobbsovandet lite igen så jag inte har allt för svårt att somna på torsdagkväll. Har ju lyckats lägga om mina sovtider lite nu när jag varit ledig.. men det är skönt att få sova ut iallafall! =)
       ♥ Anna


99 till antalet


99 saker du kanske inte visste om mig men som säkerligen är verkligen intressant... ;)

1. Fullständigt namn?
-  Anna Theres Elisabet Lindgren
2. Exakt ålder? - 22 år, två månader och 19 dagar
3. Vart bor du? - Just nu Åhus, annars Kalmar
4. Bor tillsammans med? Just nu mamma, pappa o brossan annars själv
5. Husdjur? - nope
6. Färg på ditt hus? -  rött, i kalmar bor jag i ett ljusrosa (tror jag)
7. När är du född? - 21 April 1986
8. Klass? - fram till den 4 Juni HeM3, numera ingen klass
9. Vilket år tar du studenten? - Tog studenten 2005
10. Något jobb? ja, vandrarhemmet i åhus
11. När ska du sova ikväll? - vet inte, snart tror jag.. är forfarande helt slut efter helgens alldeles för lite sovande
13. Duschat idag? - nej, ska duscha imorgon bitti
14. Kramat någon idag? - ja, brossan =)
15. Pussat någon idag? - nepp
16. Vad har du ätit? - yoggie o müsli till frukost, kycklingpanna o ägg till lunch o spagetti o köttfärssås ikväll
17. Dagens klädsel? - beige kjol och min AIDS-topp från H&M
18. Dagens smink? - nada
19. Dagens sötnos? - hmm.. blir nog carro, zarah o stamp som får dela på den.. =)
20. Dagens roligaste? - ont om dem.. men blir nog Therese Alshammars kommentar på viktoriadagsfirandet.. Klockren!

SOCIALT
21. Har du många vänner?
- lagom.. vad nu lagom är? :P
22. Hur många har du kysst? - orkar inte räkna ^^
23. Vem kramade du senast? - brossan
24. Vem pussade du senast? - stamp (fast är nog nån som fått sig en puss på kinden sen dess)
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - en (vad jag vet om)
27. Har du pojk-/flickvän? - hmmm... svår fråga..
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Carro
29. Vem fick du senast sms ifrån och blev du glad när du läste det? - Chefen, nja, varken eller.. haha! 


FAVORIT:

1. Film? - Notting Hill
32. Låt? - många.. men hallelujah är alltid lika fin!
33. Mat? - grillat och kyckling
34. Dryck? -  vatten och vin
37. Stad? - Paris
38. Land? - Frankrike, Spanien, Schweiz
39. Ämne i skolan? - Matte och Musik
40. År? 2005 var ju inte helt fel.. :P Men sommaren 2006 var oxå en höjdare och vem vet 2008 kanske oxå blir bra, har startat bra iallafall :P


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? -
Stamp
42. Personen du kysste? - Stamp
43. Gången du spydde? - körhelgen i maj (dumma migrän)
44. Gången du grät? - ehh... ? kan inte komma ihåg, till nån film för nån vecka sen kanske.. :S
45. Pizzan du åt? - cappriccosa
46. Gången du var i göteborg? Första helgen i februari
47. Gången du var i stockholm? - förra sommaren
48. Gången du var full? - ...midsommar (?.. fast var jag full då?)
49. Gången du var hög? - aldrig hänt!
50. Personen som såg dig gråta? - hmm.. säg det?

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - gillar både ock. Senaste veckan har det dock blivit mycket ute och festa
54. Tv-spel eller datorspel? - tv-spel
55. Singel eller upptagen? - mer upptagen än singel..
56. Hångla eller ha sex? - Beror på tillfället ^^
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - lunar
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad, är sämst på att ragga, fast sägs vara bra på att flörta ;), hur jag nu kan vara det? haha!
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - Paradise Hotel
60. Svart hår eller blondt? - svart
61. Blåa ögon eller bruna? - både ock
62. Choklad eller lakrits? - både ock!
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm, fast gbg är helt okej det me
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt
65. Coca-Cola eller Fanta? - Coca-Cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza, äter inte kebab
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - En kombination av både ock ^^
69. Leva eller dö? - leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - många, men det finns plats för fler
71. Personer du hatar? - finns väl någon
72. Personer som sagt jag älskar dig? - det finns en del :)
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - en (tror jag)
74. Glassar du ätit på en dag? - några stycken
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - kristianstadsdagarna nyss och kanske malmöfestivalen
76. Gånger du haft minnesluckor? - 3
77. Piercingar har du? - 3 - tre i öronen
78. Personer du saknar just nu? - Stamp
79. Gånger ditt hjärta brustit? - några gånger :(


VEM:
80. Vill du kyssa nu? -
gissa :P
81. Ska du träffa imorgon? - familjen och lite släkt och en hel massa andra på kiviks marknad
82. Sjöng du senast för? - familjen eller nåt innan idag
83. Hade du senast en MSN-konversation med? - Stamp
84. Spelade du tv-spel med senast? - Brossan
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - gissa ^^
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - varför skulle jag vilja det..? Men S hade ju kunnat få sig ett lätt slag så att det händer nåt! hehe!
87. Förtjänar att dö? - ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - Stamp, som dock är ca 60 mil norrut :(

VAD:

90. Gör dig glad? - vännerna och familjen
91. Gör dig ledsen? - när man blir sviken
92. Vad vill du helst göra nu? - träffa Stamp ^^
93. Önskar du att du slapp göra? - inget för tillfället
94. Vill du ha nu? - en fot och mage utan problem.. =)
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - har inte börjat fundera på det
96. Längtar du till? - boomerang
97. Tycker du om dina betyg? - jodå, de är helt okej... kunde varit bättre betyg på uppsatsen och affärsutvecklingen bara.
98. Ångrar du i ditt liv? - Nej, misstag ger erfarenhet sägs det ju, så det som är gjort är gjort och kommer aldrig igen. =) 
99. Är det bästa som har hänt dig? - mina vänner!

Ja, detta var då lite om mig. Nödvändigt eller ej, det är ju frågan. ;)


Idag har blivit en himla slapp dag. Sov till elva.. såå skönt! Sen blev det frukost och lite tv-spelsspelande me brossan och sen har jag inte gjort så mycket mer vettigt... Men skönt att ha en sådan dag för en gångs skull. =) Dock är jag fortfarande trött. Så blir nog till att sova snart. Sen imorgon ska vi till Kiviksmarknad. Skoj, skoj! Varannan års traditioner måste ju hållas vid liv. :)

       ♥ Anna


Jag är död...

eller kanske inte riktigt! Dock är jag TOKTRÖTT! Har inte varit så här trött på jätte länge.. Känns som att man kommit hem från en veckas läger eller från en hajk med alldeles för lite sömn och för mycket gående. Men är ju inget av det. Dock har det blivit himla lite sömn den sista tiden. Natten mellan torsdag och fredag blev det fem timmars sömn efter att jag kommit hem från kristianstaddagarna och innan jag skulle upp för att jobba. Och natten mellan fredag och lördag blev det likadant, Fem timmars sömn mellan kristianstaddagarna och jobb. Och I natt blev det fyra timmars sömn knappt! Kom hem från tivolirock och kristianstaddagarna vid två i natt och sen upp sex imorse för att jobba.. Sen direkt efter jobbet blev det till glimåkra för att åka på pärlcafé hela eftermiddagen.. Så nu är jag TRÖTT!! Skönt att man är ledig fyra dar måndag till torsdag. Tror att jag behöver den sömnen! Och mina fötter behöver det ännu mer. Har galet ont i benen och fötterna efter x antal timmars stående sen igår kväll.

Gårdagen var förresten mycket rolig och trevlig och allt sånt! =) Blev ju jobb först på förmiddagen till tolv tiden, sen hem och duscha och äta och därefter blev det en cykelfärd ut till carro för att sedan åka till Degeberga marknad. Kul att gå på den för en gångs skull, har ju aldrig varit där innan så är alltid kul att gå på nya marknader. =P Även om det inte blev så mycket köpt för min del förutom marknadsgodis då =). Sedan blev det hem till carro igen och någon halvtimme senare bar det av in till stan och TIVOLIROCK och stan sedan blev kvällen helt galet trevlig och rolig o allt annat.. =) Var länge sen jag hade så kul. Blev dessutom lite flashback 2006 när vi var nästan hela det "gamla gänget" som alla var samtidigt vid stora torg och stod och pratade och umgicks för ett tag.. Helt Underbart och roligt! =) Tack för en galet trevlig kväll vänner! =) Den enda som saknades var ju Ola, men så bor han i södertälje just nu och jobbar typ hela sommaren, så då är det förståligt.
 Joddla, Petter och Sahara m.fl var bra de me, så det gjorde inte kvällen så mycket sämre.. Även om petter kunde valt bättre låtar ibland eller iallafall spelat de braiga låtarna lite längre och inte bara refrängerna typ.. Man blev ju lite besviken då... Fast bara lite, överlag var det ju bra! =)

Några bilder från tivolirocken
Gruppbild i tivoliparken!!


Petter




Sahara Hotnights
       ♥ Anna


helg igen!

Idag blev det jobb i ca 6 timmar och med uppstigning vid sex imorse så kan jag bara säga att jag är trött nu! Hade dessutom 80 gäster och fick bara hjälp fram till tio, sen skulle emilia ner till vandrarhemmet och städa, så då var jag ensam att ta hand om disken, plocka undan och städa. Att jag dessutom var i säng först vid ett-tiden i natt efter att ha åkt hem på en fullsmockad buss och sen cyklat från bussen och hem i ösregn. gör ju inte det hela mycket bättre. Så ska nog ta och vila lite i soffan nu. Innan jag ska in till stan ikväll... Igen.
Snacka om att jag är flitig besökare på kristianstaddagarna detta året.. Det måste nästan vara rekord för min del, eller ja om man bortser från sommaren 2005, då jag jobbade på kronfågel och var i stan varenda dag.. =)

Sen imorgon är det upp och jobba då me, och med lika många gäster, så då blir det fullt upp igen. Sen lär jag nog få sova lite igen efter jobbet för sen på eftermiddagen och kvällen blir det Tivolirock me carro och en del till. Ska bli riktigt skoj! =)

Dock kan det blir jobbigt att gå upp på söndagmorgon för att jobba sista dan denna veckan.. Men, men det får gå! Är ju bara tivolirock och kristianstaddagarna en gång om året! =P
       ♥ Anna


shoppat loss lite till

Blev en runda in till stan idag igen efter jobbet. Men denna gången med carro och blev en desto längre shoppingrunda, med desto mer shoppat. =) Hittade en grå klänning och en grön(!) topp på 50-% rean på Vero Moda. Sedan när vi fortsatte var ju självklart det enda jag hittade gröna toppar i alla möjliga varianter.. JA, det är ju bara att konstatera att jag gillar grönt.. så är det bara.. Men det är en fin färg så vad gör det! ;-) Sedan blev det även ett par svarta capribyxor (vila) på Jansens och ett par svarta shorts på H&M. Så nu är min garderob uppdaterad för jobb och läger och lite annat! Efter en runda på Åhléns hittade jag även en sådan "keps/mössa" som är platt upptill som jag varit på jakt efter.. Så provade den och den var ju som gjord för mitt lilla huvud, så blev även en mörkgrön sådan inköpt. Så lite shopping blev det allt. Fast blev ändå inte så himla dyrt allt som allt! Det är ju positivt!
Var även och köpte våra biljetter till tivolirock, vilket dessutom var anledningen till varför vi åkte in till stan. Så nu är vi redo för att se joddla, sahara hotnights, petter, the soundtrack of our lives, teddybears sthlm m.fl. på lördag! =)

Under våra timmar på stan som blev hela fem timmar och lite till hann vi dessutom med att träffa på en himla massa gamla scoutvänner, klasskamrater, konfavänner o allt annat! Men den största överraskingen att få se på stan och som även var den gladaste, var att träffa på Kaj, min konfirmationspräst och så mycket mer. =) Man får alltid en sån härlig känsla inombords när man träffat och pratat med honom. Man blir bara så glad och ja, det finns inte riktigt ord för det! Han är nog den prästen som jag haft lättast att prata med om man säger som så.. men så har jag oxå rest med honom till taizé ett antal gånger. =) Så det var väldigt roligt att få träffa honom och Lena. =)

Imorgon blir det stan igen, men då på kvällen istället.. Så då får man väl se vilka man träffar på då... är ju som sagt under kristianstad-dagarna som man träffar på mest folk som man känner och inte har sett på väldigt länge, så det är ju kul!

Men nu ska jag sova!
       ♥ Anna


dans till wizex blev det då ju.. :)

Gårdags kvällen blev kul den me. =) Alltid lika kul att få dansa "riktig dans", dvs bugg och foxtrot.. Fast känns att man inte buggat på länge nu.. börjar glömma bort tekniken för alla snurrar.. men om man dansar lite så kommer det iofs tillbaks ganska snabbt! =) Skoj var det iallafall att dansa till Wizex.

Idag blev det jobb igen.. första dagen av sex dar i rad.. gissa att jag kommer vara trött på söndageftermiddag, när jag dessutom kommer vara inne på kristianstaddagarna några kvällar till i veckan... Men är ju ledig fyra dar i rad sen antagligen, så då finns det ju tid för att sova ut! :P
Efter jobbet gick jag o zarah till församlingshemmet för att luncha me Helene! Jätte trevligt och kul att få träffa helene lite! Inte allt för ofta man träffar henne.. lite synd, men så är det. =(
Blev en runda till stan me familjen i eftermiddags me. Köpte en ny bikini-bh och sen blev det även ett besök på systemet för att handla hem lite dricka till helgen bland annat. Bäst att passa på när man ändå är inne i stan, är ju lättare att gå på systemet där än här i åhus. ;)

Nu ska jag fortsätta se på morden i midsommer, sen blir det till att sova.. Är förresten skönt att ha en ny säng som är bredare än den gamla, är ju van vid att sova i min 1.20 säng i kalmar, så då är en 90 säng liten.. hehe.. Men nu har jag en 1.05 säng istället. =)
       ♥ Anna


jag har vunnit!!

Fick ett överraskande stort paket i posten idag.. Innehållandes ett kit med boken Fashionista av Martina Bonnier, Sex and the City shopping-bag och 2 biobiljetter till Sex and the City filmen. =) Jag har liksom vunnit hennestidningens ena tävling, se här. Är första gången jag vunnit nåt från hennes tidningen tror jag allt! Gött! Så nu SKA jag gå och se filmen helt klart! Frågan är ju bara vem man ska ta med sig och bjuda på den andra biljetten.. Kanske ska ta den som är först till kvarn att säga till.. Hehe.. :P

Nu ska vi åka in till stan och hämta min och brossans nya sängar som har kommit! Alltså detta måste ju vara en helt underbar dag! Vunnit biobiljetter, fått min nya säng och varit hos tandläkare och kom hem efter 20 min, med beröm om fina och välvårdade tänder! Det är ju helt underbart! =)
       ♥ Anna


diggiloo

Så var man hemma efter en kväll på ovesholms gods och diggiloo! =) Det var riktigt bra och kul och härlig, och fick rysningar ett antal gånger av skönsjungande artister. =) Det gillar jag! Tog en massa bilder oxå... Men de kommer en annan dag, när jag orkat lägga in dem på datorn. ;)
Tur med vädret hade vi me, uppehåll och skönt hela kvällen utom när sista medleyt skulle sjungas, då började det regna och sådär en tio minuter senare öste det ner. Det tycker iallafall jag man kan kalla tur! Hade ju varit så mycket jobbigare om det hade börjat regna tidigare, så hade man blivit ganska så mycket blötare om man säger som så.. Nu blev man bara blöt om fötterna typ. :P


Men nu ska jag sova. Mina endast fyra timmars sömn inatt börjar kännas nu, så bäst att gå och lägga sig och sova då, även om jag inte har nåt inplanerat förrän klockan 14:00 imorgon då jag ska vara hos tandläkaren. =)

       ♥ Anna


Kristianstaddagarna är igång

Jupps i fredags blev det då in till stan på kvällen me carro och christian. Gick som vanligt lite rundor på stan mellan lilla och stora torg och kollade på folk typ. Vid tio körde vi ut till näsby för att hämta mange och sedan blev det ännu en runda mellan stora och lilla torg innan vi gick tillbaka till stora torg för att kolla på Smen´s Baglomma! Det var som vanligt bra och fullt ös på torget. Som det ska vara när det är invigning. :P Roligt, roligt!

Igår fick jag äntligen sova utan att bli väckt av en väckarklocka.. underbart! Sedan blev det en väldigt slapp dag hemma, då jag fick för mig att sortera bland all musik på datorn.. Så lyssnade nog igenom några tusen låtar.. Skoj, skoj! Man hittar alltid gamla favoriter när man gör sånt!  =) Vid sextiden blev det sedan att ta en fullsatt buss in till stan och hem till zarah, fredrik o molly för att ha en mycket trevlig kväll me mat och dricka. =) Och molly är ju bara såå söt! =) Sedan blev det ner på stan för att se artmade, träffade Lina och hennes vänner och sedan kom även Carro! Artmade var bra som vanligt. Fast årets konsert var inte lika bra som förra årets. Men det var mycket bra ändå! :P Väl hemma vid två i natt blev det till att sova, skulle ju upp fyra timmar senare för att jobba. Men upp kom jag, även om det var lite jobbigt. Men det blev inte värre än att jag var lite seg på jobbet idag.. Men det var Julia me, så vi kompletterade varandra rätt så bra då! =)

Nu ska jag vänta på att familjen kommer hem från sin semester och sedan blir det diggiloo ikväll med en tredjedel av släkten typ! =)
       ♥ Anna


fredag igen!

Igår kväll blev det då vinkväll me carro. Alltid lika skoj! Blev vin, snackande, planerande av kristianstaddagarna och vad vi ska in och kolla på plus lite planering till boomerang, vilket innebar ett samtal till jimmy när carro var lite halvlullig =).. Men det var givande för nu har vi desto bättre koll på allt.. Inklusive uppresan.. Kollade även igenom typ alla mina bilder på datorn.. eller iallafall dem som carro kunde vara med på.. det var ju en del om man säger som så.. det sämsta året med bilder var från 2007.. där fanns inte många.. =( Men detta året tar vi igen det med råge! Blev helt enkelt en mycket härlig kväll!

Idag blev det inte jobb för min del.. var bara ca 30 gäster, så det behöver man bara vara en person för och därför blev jag ledig. Ganska skönt, fick ju därmed sovmorgon =). Vid halv elva blev det ändå till att bege sig till jobbet för att möta upp zarah och cykla till stranden.. var tänkt så iallafall.. fast hon var inte riktigt klar, så spenderade lite tid på jobbet ändå trots allt, innan vi vid halv tolv begav oss till stranden.. Låg på nya stranden på täppet idag. Himla skönt och lagom mycket folk me.. =)
Men nu ska jag laga mat, kyckling o ris blir det nog.. Sen ikväll blir det stan och Kristianstaddagarna för att se på Smen´s Baglomma och gå lite rundor. =)

       ♥ Anna


telefonförsäljare

Alltså jag har aldrig gillat telefonförsäljare, de är bara jobbiga och alldeles för bra att övertala en person som mig som har alldeles för svårt för att säga nej. :S Men turligt nog har jag sluppit telefonförsäljare fram tills idag.. =(
När jag var på stranden ringde dolt nummer och självklart svarar man ju då.. Men det skulle jag inte gjort för i andra änden var en telefonförsäljare.. Usch.. och tyvärr tackade jag ja till erbjudandet.. bara för att det faktiskt kostade ingenting.. Men dock måste jag ju själv säga upp det sen.. Och det är ju lite sämre.. Men får hoppas att det är någorlunda enkelt. Fick dessutom höra av mamma att de hade ringt till henne oxå med samma erbjudande, men hon hade iallafall tackat nej.. Det skulle ju jag oxå gjort.. Men, men kan ju alltid ångra det.. =)


       ♥ Anna


jobb, stranden, bio

Igår blev det då jobb me zarah.. whiie!! Skoj, skoj! äntligen fick vi jobba tillsammans.. som vi längtat! Sen efter jobbet begav vi oss till revhaken för att sola! Åh, är så skönt när det är sommarväder igen.. =) Det gillar vi! Spenderade några timmar på stranden och sedan blev det tillbaka till åhus "centrum" igen (eller byn kanske man ska kalla det, känns mer passande). Gick iallafall till pråmen för att köpa glass. Första glassen i åhus för min del detta året.. Kändes lite illa att den inte blev av förrän den 2:e juli.. Men så kan det bli!

Väl hemma var det till att hoppa in i duschen och sedan laga mat, sen blev det bussen till stan för att gå på bio me henke, åsa, månsson, jumpe, katta o några till. Såg Narnia - prins caspian, så grymt bra!
 

Rekommenderar verkligen att se den.. fast kan vara en fördel att ha sett första filmen innan, eller iallafall läst boken.. Annara är man nog ganska nollställd i början innan man kommer in i den. =) Men bra var den iallafall, och den var minst lika bra som Narnia -häxan och lejonet! :P
Så nu har jag sett en av de tre filmerna som jag vill se på bio denna sommaren.. Bara SATC och Mamma Mia kvar.. Och SATC blir det nog snart. =)

Idag blev det jobb o stranden me Zarah igen. Var en att göra på jobbet så väl på stranden somnade nog både jag o zarah ett tag. Ajaj, min rygg blev visst lite bränd.. Trots att jag smörjde min rygg både igår och idag.. =( Men, men får smörja med After Sun lite ikväll så kan man hoppas att det lägger sig. =)

Men nu kommer snart carro så nu ska jag ta och laga lite mat till oss, sen ska vi ha lite vin- o myskväll!  =)
       ♥ Anna


tisdag

Har jobbat och klippt gräsmattan idag.. och sen har det blivit lite solning me.. *2.. först blev det lite vila/sola när jag kom hem från jobbet, så tog på bikinin och la mig med en bok på gräsmattan.. =) Sedan blev det då gräsklippning och självklart även det i bikini.. =) Jupps, jag gillar när det är sol och härligt väder ute! Speciellt när man slutar vid tolv på dan.. Underbart!

Farmor o farfar är fortfarande här.. fast börjar bli lite jobbigt att ha dem här nu.. Eller ja bli sjukt lätt irriterad, men så har inte denna dagen varit jättebra heller.. Har gjort en massa fel, typ var på väg att sätta flingorna i kylskåpet imorse och på jobbet blev det lite fel och sen när jag kom hem stötte jag till kaffekannan så den höll på att trilla i golvet.. Men det gjorde den inte.. =) Däremot blev jag helt blöt för farmor hade hällt vatten i kannan.. suck.. =( Men, men.. det är bara att bita ihop och hoppas att de inte kommer stanna allt för många dagar till.. Haha.. vad snällt det låter!
       ♥ Anna


RSS 2.0