Morgon

Alltså man kan nästan ställa klockan efter mig... För tredje dagen i rad vaknade jag vid sju, halv åtta imorse. Varför? Går ju inte och lägger mig före tolv, halv ett någon dag, men ändå vaknar jag vid sju. Jaja, är väl gissningsvis utsövd, så är väl bara att gilla läget att man faktiskt vaknar i vettig tid och inte sover bort halva dagen. :)
Ajja, tog iallafall datorn till sängen och har sen dess läst nyheter, bloggar och flummiga trådar på flashback. Också har jag letat regnjacka, vilket är prioett på inköpslistan nu.



Den röda tierra jackan lutar det åt att det blir.


Idag blir det till att åka till Lund vid lite över ett, ska vara hos J vid tre och tänke göra ett besök på NK (naturkompaniet) i Lund innan dess. Och fram tills dess ska jag leta upp mitt statistik anteckningsblock.. Har ingen aning om vart jag lagt det, men det kan ju vara bra att ha om jag nu ska läsa statistik igen. Så blir till att leta upp det, nånstans ligger det eftersom jag använde det för ett år sen.

Nä, men om man kanske skulle ta sig upp ur sängen och göra sig lite frukost nu istället. :)
       ♥ Anna


stormbyar och randigt

Blev ingen cykeltur ut till Härlöv idag.. har ju varit halvt storm hela dagen, så kände inte riktigt för att cykla ut dit då. Att frivilligt sätta sig på en cykel och cykla ut på fritt fält var inte riktigt vad jag kände för idag, så nöjde mig med att cykla till Maxi för att handla. :) Gick däremot när jag kom hem från Maxi ner på stan en sväng i eftermiddags då jag behövde nåt att sysselsätta mig med som inte innebar att vara hemma i lägenheten. Passade på att boka klipptid och sen blev det en sväng in på naturkompaniet, din sko och nilsons och slutligen H&M. Där det även blev lite shopping, var ju clubdag idag så passade bra med lite shopping då och med mig hem hade jag sen en topp, ännu en randig tröja (I'm addicted) och underkläder. Lyckades även gå på mamma mitt på stan, så fick lite sällskap en bit då hon var på väg till bilen. Alltid trevligt och just nu uppskattar jag nog det extra mycket med.



Ikväll har det blivit en promenix med Hanna. Vår första sedan jag kom hem igen, förstår inte hur det kunde ta två veckor tills den blev av, men nån anledning fanns det nog till det me. :) Var iallafall behövligt då jag verkligen ogillar att inte ha nåt att göra just nu och att bara vara hemma själv är påfrestade värre. Så skönt att man har någon av sina närmaste vänner bara några kvarter bort. =) Tack gumman för promenadsällskapet och pratstunden! <3
       ♥ Anna


Alone

Detta är helt konstigt, men efter att ha varit tre veckor i afrika och haft vänner omkring mig 24/7 så har jag nu jätte svårt för att vara själv. Det är extremt jobbigt faktiskt.. Har ju innan faktiskt uppskattat att få tid för mig själv och att bara va, men nu tycker jag inte alls om det längre. Mår bara dåligt och får massa ångest då. Inte kul alls. Vet inte om det kan ha att göra med att jag inte har så mycket att göra för tillfället heller... hur som så är det extremt jobbigt och påfrestande. Känner ju att jag måste göra nåt hela tiden så att jag inte tänker på att jag är själv, för då blir jag bara depp. :( Så bara för att så har jag bestämt mig för att cykla ut till Härlöv imorgon för att besöka Intersport Outlet, Team Sportia Outlet och Rusta. Sen måste jag även till maxi och handla.. Sen om nån känner för att träffas så är det bara att höra av sig! Har massa tid just nu! Är typ helt oplanerad fram tills måndag morgon... =(
       ♥ Anna


planering på Ven

Helgen spenderades på Ven med distriktsstyrelsen och LUS. Vi var grymt kreativa och kom fram till en hel del för distriktets del, så kändes mycket bra när vi åkte hem i söndags eftermiddag. Ven som ö är oxå mycket fin även om vi inte såg så mycket. Men man kan ju inte få allt. God mat fick vi iallafall och mycket, eller rättare sagt hela tiden. =) Var dock galet trött när jag kom hem i söndags kväll, orkade knappt titta på tv. :S



Igår blev det en tvätt och sortera papper dag och därefter till Åhus för styrelsemöte på kvällen. Vilket var ännu ett givande möte, och därmed ännu en kväll som jag var helt tom i huvudet när jag kom hem sen. Att sitta och vara kreativ, tänka och få fram saker gör att man verkligen blir helt trött sen.

Idag är det en runda till Malmö och Limhamn för intervju som gäller. Så ska bege mig om en och en halv timme typ.  Sen blir det tillbaka till Kristianstad och Åhus för scoutmöte direkt efteråt. Men först intervju som sagt.
       ♥ Anna


bio - inception

Så har man kommit hem från biokväll med Hanna och Joseph. Såg på Inception, den var bra, men lite förvirrande i början. Fast vad kan man förvänta sig av en film som handlar om drömmar. Bra va den iallafall och DiCaprio var ögongodis som vanligt! :P


Nu blir det snart sängen för min del så att jag får några timmars sömn innan klockan ringer vid halv fem då jag ska upp för att sedan va på stationen 05:50. Tidigt som attans, men men ska man till Ven på uppstartshelg för distriksstyrelsen så får man ta tidiga uppstigningar.
       ♥ Anna


kläder

Har precis slängt iväg en beställning på H&M. Måste motivera mig för hösten på nåt sätt och lite nya kläder är ju verkligen inte fel då. Sen att jag hade 10% rabatt på beställningen gjorde ju inget heller.

De senaste två dagarna har för övrigt spenderats i Lund och Malmö. Tentan i tisdags mellan åtta och tolv innebar att jag åkte från Kristianstad vid tjugo över sex i tisdagsmorse. Sen blev det tentaskrivande till tio och därefter inom skolan för att lämna in seminariekortet, (så att jag kan få mina poäng registrerade) och sen vidare till älsklingen. Sen blev det en slapp eftermiddag där innan vi åkte till Malmö för att träffa Karin, där tankarna från början med en öl på möllan ändrades till en öl på en pub i hennes kvarter till drinkar och häng hemma hos henne istället. Men lika trevligt det! Blev även lite jammande av Karin och Daniel, och så lite allsång på det. Härligt!

Igår blev det en extrem slapp dag i Lund där jag sedan tog mig vidare till Emelie för ett besök i hennes nya lägenhet för att hämta lite malariatabletter innan jag skulle bege mig hemåt igen.

Nu ska jag sätta fart på denna dagen med att snart bege mig upp på stan och sedan till maxi för att handla lite. Sen skulle jag behöva städa och sortera papper m.m. också. Men det blir senare idag.
       ♥ Anna


motivation...

Känns konstigt att jag har tenta imorgon, är inte alls inställd på det. Fast kan bero på att jag knappt pluggat till den. Helt galet egentligen, har haft anteckningarna och artiklarna liggande framför mig e senaste dagarna, men känner ingen alls motivation för att plugga på det.

Har tappat lite motivation för allt just nu känns det som, lite höstångest helt enkelt, eller kanske lite av den där livskrisen som Karin hade för ett halvår sen.. Allt känns lite tråkigt och som att det går på repeat. Känner att en resa upp till Stockholm eller till Kalmar inte hade varit fel nu.. Måste bara lyckas hitta tid till det, vilket inte är det lättaste. Eller har en vecka helt oplanerad innan höstens tänka sysselsättning drar igång... Så nån som är intresserad av ett besök eller göra ett besök hos mig? Hojta till i så fall! :) Annars antar jag att det blir lite Malmöfestivalen i alla fall... Karin, jag hoppas du är på!!
       ♥ Anna


Kenya bilder

Har så mycket bilder från mina tre veckor i Kenya att jag inte vet vart jag ska börja. Och definitivt inte vilka av alla bilder jag ska lägga upp på bloggen.. Valde ut en sådär 300 bilder som ligger på facebook. Tillsammans med alla andras bilder som man blir taggad i eftersom. Det är nästan roligare att se de andras bilder, och se hur de har fått med ögonblick som man själv inte har fått foton på. Sen att vissa av bilderna är med konstiga miner och inte allt för bra bjuder jag på. Det är nästan lite roligt hur konstiga miner man kan få till på bilder som man inte ens är medveten om att de tas.


Foton av Björn och Hanna

Ska bli kul att se Saras bilder sen, eftersom det trots allt var henne jag tillbringade mest tid med då vi delade tält och var i samma patrull, så känns det som att hon kan ha ett antal roliga och galna bilder. :P

Hur som orkar jag inte skriva en massa om vad vi gjorde i Kenya, då det var så mycket. Känner istället att bilderna får tala för sig själva och får jag några frågor kan jag skriva mer om det sen. Så börjar på en bildkavalkad här och nu, med början den första en och en halva veckan då vi reste runt i Kenya.

Första dagarna i Nairobi

På Safari

I Mombasa
       ♥ Anna


en månad från min favorit

Igår blev det till att sätta igång med tentaplugget igen, gick ju inte så bra under resan (att sitta och läsa liten text på bussar som skumpar fram går inte så bra). Så med mindre än en vecka kvar till tentan så var det inget val, utan snarare ångest om man inte pluggar. Passade ju bra att jag hade tvättid igår då me, så var man liksom tvungen att vara hemma oavsett.

Igår eftermiddag kom sen äntligen min underbara pojkvän hit efter jobbet. En månad sen vi träffades sist så det var efterlängtat! Och trots att både egentligen har tentor att plugga till så prioriterade vi bort dem för en kväll och hade myskväll istället. Eller lite pluggtid blev det för J, då jag ägnade lite tid till att skicka iväg lite jobbansökningar. Börjar trilla in lite lediga ekonomitjänster i skåne nu, så bäst att passa på att söka lite tjänster då. :)

Idag blev det en seg förmiddag med J innan han skulle ta sig tillbaka till Lund för en stund sen för att tentaplugga resten av helgen. Vilket gör att vår 6 månadersdag som vi egentligen har imorgon, får bli firad lite längre fram när vi har våra tentor avklarade. Helt galet att vi har varit tillsammans i 6 månader nu, eller ja är ju längre, men för att vi skulle ta en datum som var lätt att komma ihåg så blev det den 14 feb.

Nu ska jag skicka iväg lite ytterligare jobbansökningar och sen är mina planer för resten av dagen att tentaplugga.
       ♥ Anna


I'm back home from Kenya

Så är man tillbaka i Sverige efter tre galna, händelserika och smått crazy veckor i Kenya. Vet inte vart jag ska börja och inte heller vart man ska sluta.

Men för att sammanfatta lägret lite kort så kan man säga. Väntan, galna bussresor, väntan, söndriga bussar, väntan, inställda aktiviteter, väntan, ändrade planer, väntan, krishantering, smaklös mat, jambo, hakuna matata (inga bekymmer, problemen löser vi när de uppstår), pole pole, asante sana, waka waka - this is africa / it's time for africa... kenya, kenya, kenya - moot, moot.


       ♥ Anna


RSS 2.0