Ny bloggadress

Har tillslut skapat en ny blogg. Så följ mig där i fortsättningen. Förhoppningsvis blir det lite oftare inlägg där än vad det har varit på denna sidan de senaste månaderna.
       ♥ Anna


Söndag

Sitter i min egna lägenhet för en gångs skull och har ganska så nyligen gått upp. Inte ofta jag är här längre, även fast jag gillar min lägenhet enormt mycket! Men igår blev som som sagt att jag körde hem till mig själv efter att ha tvättat och lite sånt hos J i Lund. Fick sen en skön hemmakväll för mig själv, med ett glas rött, chips + dipp + gurk- och morotsstavar (mina favorit snacks). Såg först på fångarna på fortet och sedan satte jag i min julklappsfilm jag fick av brorsan, Sex and The City 2 - som var helt okej, typisk SATC men ändå många tankeställare och aha tankar dök upp, speciellt om hur jag och J är i vårt förhållande just nu. Skönt att kunna konstatera att vissa av våra beteende är ganska så solklara, som mina pikar jag är duktig på att ge till J ibland - bara för att det är sån jag är. :)

Nu ska jag in i duschen och sen är det dags att köra till Åhus för ledaruppstart med scouterna kl 12. Vårens termin ska planeras. Blir även en sväng inom föräldrarna för att säga hej och prata lite innan jag ska vidare ner till Lund för parmiddag ikväll hos Danne o Emily med dem, oss och Afshin o Cilla. Ska bli mycket trevligt, har knytis dessutom så jag och J står för efterrätten.
       ♥ Anna


13 januari

Ligger i älsklingens säng och läser bloggar och letar lägenhet samtidigt som jag kollar på handbollen. Ganska så skön kombi, framförallt när J sitter och skriver hemtenta och helst vill bli störd så lite som möjligt. 
Ska kanske ta och kolla på filmen som är en av hemuppgifterna till nästa VBL, kan vara bra att ha lite mer framförhållning än några dagar denna gången. :P

Igår fick jag förresten en liten försenad julklapp från J's föräldrar, eller liten och liten, fick en jättestor te-kopp. Så sött och snällt framförallt för att det var så oväntat. :) Att den dessutom var likadan som den koppen J hade fått i julklapp gjorde att man kände sig riktigt uppskattad. :)

Annars så händer det inte så mycket här, jobbar om dagarna och mest slappar på kvällarna. Har som mål att komma igång med träningen sen i februari, men fram tills dess blir det mest slappande på kvällarna. Hoppas på att få en lägenhet i Malmö snart så man får lite mer kvällar, nu tar det trots allt en halvtimme minst att ta sig från jobbet till John. Lite segt, den tiden hade man hellre kortat ner.
       ♥ Anna


RSS 2.0