Gott Nytt År!!

Förra året avslutade jag min årskrönika eller årssummering med mina mål för detta året 2010.

Vilka var...
  • komma igång med träningen igen - vilket inte ska vara så svårt med tanke på att detta året har varit ett mycket dåligt träningsår för min del,
  • söka jobb och se till att få ett,
  • åka till kenya med scouterna i sommar,
  • och mycket mer,
  • och inte minst försöka bygga vidare på det förhållande som är under uppbyggnad (eller vad man ska säga) =)
Tycker det gått ganska så bra med alla mål jag hade. Träningen kom jag igång med, t.o.m så att jag sprang blodomloppet i maj, ett jobb har jag fått och trivs med, Kenya var toppen och sist men inte minst så har mitt förhållande verkligen byggts vidare på. <3

Nu ska jag vila lite innan det är dags för att göra sig i ordning inför kvällen. Får se om jag hinner med min årliga årskrönika sen imorgon eller om den kommer först efter jag är hemma från Idre igen.



Happy New Year!!



       ♥ Anna


Julafton

Å så var det jul och jag är ledig i tre dagar... ja mycket längre julledighet blev det inte denna julen. Men gör inte så mycket heller, julen är mest seg ändå så då kan jag lika gärna jobba och få något vettigt gjort. Sen får jag min ledighet efter nyår istället när det bär av på skidsemester med senior/roverscouterna. :) Ska bli kul även fast risken är att det kommer gå helt åt skogen för min del då jag aldrig åkt utförsåkning innan. Men skoj ska det bli ändå!

Nä nu väntas det julmiddag med familjen, ja många fler blev det inte denna julen då farmor och farfar blev insnöade på österlen, så fick fira jul själv i år. Men är ganska okej det med, förutom att julklapparna var väldigt få under granen och därmed gick jättefort att dela ut, 11 klappar tar inte så lång tid att dela ut precis. Men julstämningen får man ju ändå. Och sen blir det midnattsmässa senare som är toppen på julen. :)



God Jul från ett vitt Åhus!!

       ♥ Anna


RSS 2.0