filmer..

Efter mitt lilla pluggande och lördagskvällens mat så blev det filmkväll me madde igår. Var och hyrde tre filmer och sedan blev det bara att välja vilken vi skulle börja kolla på, det blev Tre systrar och en mamma. Sjukt bra film faktiskt! Jag o madde fick oss några riktigt härliga skrattanfall under filmen, så den kan ju inte vara mer än bra. =) Därefter blev nästa film Beck- I Guds namn, den var oxå mycket bra. En helt annan genre om man säger som så.. Men blev faktiskt sjukt bra kombination av filmer, först en lättsam och rolig och sen en drama, thriller film med till och mer lite sorg i. Sjukt bra bägge två. När vi hade sett klart beck så var klockan runt halv ett, så då kändes det lite jobbigt att börja kolla på ännu en film. Speciellt me tanke på att jag skulle upp någorlunda tidigt idag me. Så den tredje filmen Mr. Brooks har jag kollat på i eftermiddag/kväll istället. Den var oxå hyfsat bra, inte lika bra som de andra, och så mycket thriller tyckte jag inte den var, bara lite! :)

Resten av dagen då har spenderats i scoutgården på julmässa. Mycket trevligt o kul. Lite segt i slutet dock, men det är det ju alltid! :) O vann nåt på lotterierna gjorde jag inte heller.. Men lotterna gick iallafall åt rätt så snabbt, så det var ju roligt! Blev ju en summa inkomst till kåren.. :) När man väl var hemma igen, så var jag ju nådigt hungrig. Brända mandlar, kaffe o kaka blir man ju inte så mätt på precis. Så då blev det lite mellanmål för att sedan äta laxfilé me potatismos ikväll.. Sjukt gott! Dock har jag fortfarande riktigt ont i magen.. ajj, hatar när det går för lång tid mellan mina måltider. Eller ja, min mage gillar ju iallafall inte det. :(

Ikväll blir det till att kolla på Van Veeteren me Sheron i korridoren.. Härligt slappt! Snacka om att man haft en sjukt slapp helg denna helgen. Har nog sett typ sex filmer denna helgen. Men de e skönt!

image170 image171 image172
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0