forts. utflykt

mmm, då är man hemma då. Eller har ju varit hemma några timmar nu. Vi var tillbaka i kalmar vid halv sex tiden. Sen blev det att packa upp det som köpts och därefter göra lite mat. Har ju ioförsig inte varit nån brist på att ha nåt att äta. Vi hade ju tagit med oss lite bullar och frukt o sånt på vägen dit o hem, också blev de kinamat innan vi körde hem igen, men kvällmat kunde ju vara bra att få i sig oxå. Så det blev de. :)

Nu i kväll blir det slappande vid tv:n och sedan tidigt i säng, har ju varit uppe sen fyra imorse så är ganska så trött nu!

Dagens inköp då.. blev ju en del köpt (som vanligt när man är på Gekås) så nu är man desto fattigare! Men fick ju tag på en del, o de mesta till mig. Tre julklappar inköpta blev det iallafall, sen köpte jag resten till mig själv. Blev lite kläder, en tröja o en munkis, (riktigt gosig o skön!) och lite underkläder, sen blev det lite dvd:er, en massa hygienprodukter och hårprodukter o en pärm. Sen det bästa köpet (enligt mig iallafall) hittade äntligen en numpad , alltså ett usb anslutet siffertangentbord. Har behövt det ett tag, då min bärbara inte har den vanliga siffertangentdelen och då man sitter en del med ekonomi och är upplärd sen gymnasiets ekonomilektioner att alltid använda Num pad delen så kände jag att jag behöver ett sådant. Går ju desto snabbare att slå in alla siffror i datorn då. Så det var ett bra inköp tyckte jag! =) Kommer bild på den senare, när jag har ork att ta lite bilder på mina inköp. Nu är det nämligen soffan som väntar igen! Sen sängen!

I´ll be back!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0