fredag: stan o idol

image115

Yes! Äntligen åkte en kille ut ur Idol! Är ju inte mer än rättvist, måste ju vara lite jämställt i tävlingen än så länge me.. Om det dock var rätt person som åkte ut kan ju diskuteras. tyckte iofs att Sam borde åka ut för några veckor sen, men sen dess har han ju verkligen blivit bättre.. Men de är ganska hård konkurrens, så det är svårt att avgöra, de är riktigt bra allihopa.

Blev lunch på stan me madde innan idag, mycket trevligt och skönt! Prata av sig och bara ta det lugnt, det behövdes! =) Träffade även på Angelica på stan, ännu en Åhusbo och gammal klasskompis som hamnat i Kalmar. Snart kan vi nästan ha skolåterträff i kalmar me 80-talisterna. Är en del nu här faktiskt, men det är trevligt! Var skoj att träffa henne, senast vi sågs var när vi var i taizé 2004 typ, eller kanske 2003. Ajja, längesen är det iallafall!

Blev en runda på stan efter lunchen. Blev besök på systemet och därefter Åhléns, köpte en ny bok på rean, så man har nåt att läsa på tåget imorn o på söndag.. Ingen kurslitteratur att läsa nu jue! =) Därefter blev det presentletande. Varför är det alltid så svårt att hitta presenter och julklappar till killar. Känns som att man köpa mycket mer till en tjej än en kille.. Men de e kanske bara jag som har dålig fantasi!?! Hittade iallafall nåt tillslut, så hoppas de blir bra! :)

Nu blir det snart sängen. Tänkte upp o träna kl nio imorgon bitti, men får se hur det känns. Annars blir det en powerwalk på förmiddan istället. Mitt favoritpass kl elva är ju bortplockat och ersatt me ett baspass istället.. å de känns lite för lätt.. så antingen medel klockan nio eller powerwalk.. Hmm.. återstår att se hur det blir imorgon helt enkelt!

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0