Middag, fest & Sahara

image154
Jupps, då var det ju middag me grannarna igår kväll, vilken sedan fortsatte med förfest i korridoren och därefter vidare till kåren för att kolla på Sahara Hotnights! Sjukt bra kväll!
Middagen var mycket trevlig, gott me tacos och är ju dessutom alltid roligare och trevligare att äta med sällskap! =) Sedan blev det en "lära känna" lek som var lite ovanligt, kul att få veta lite om sina grannar.. Förfesten var oxå mycket trevlig, en bra blandning av folk, lärare, ekonomer och lite andra. :) Vid halv elva, elva blev det vidare till kåren. Ganska mycket folk där, och när väl Sahara började spela blev det riktigt härlig stämning! De var grymt bra live me, så det gjorde ju det hela ännu bättre! :)

Idag var det dock lite värre att gå upp när klockan ringde vid halv tio, hade lite lätt huvudvärk då. Men efter lite frukost o någon huvudvärkstablett så var den borta igen! :) Därefter blev det en promenad till skolan me Malin och Lajka för att hämta lite papper hos vår handledare. Där fick vi dagens motion med, Lajka drog ju i kopplet värre än vanligt eftersom hon aldrig har gått den rundan innan. Nya kvarter innebär ju nya hundar att hålla koll efter! :) Efter promenaden till skolan blev det att möta upp maggie o sedan hem till malin för att skriva på vår uppsats! Nu är vi äntligen igång och har lite bättre fokus på vad vi ska skriva om nu! Nice, nice!

Några av grannarna:


Lite bilder från förfesten:


På kåren o Sahara Hotnights
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0