vad trött man blir...

Fick ett otroligt tradigt gb inlägg på en sida innan, från en anonym person såklart! Det innehöll ord som inte ens är värda att nämna. Usch vad förnedrad man kan känna sig ibland. Är tur att man inte tar till sig allt ordagrant. Isåfall hade folk inte mått bra. Att vissa ord ens är accepterade att säga och skriva. Det är hemskt, vart ska samhället ta vägen? Alltså sånt här kan verkligen fördärva en dag, var man inte arg innan så blir man ju iallafall de av att läsa något sådant. Men nu ska jag tänka på annat!

Seminariet som vi hade idag var... sjukt tradigt, segt o utdraget. Tre timmars seminarium om fem gruppers uppsatser.. Hade ju kunnat bli bra. Om vi hade kommit lite längre och därmed fått mer att läsa så hade det ju varit mer givande. Men inte idag.. Var bara allmänt tradigt o segt istället! Vad hade man liksom att opponera på vår lilla text. Men, men imorgon ska vi ta tag i detta och skriva så mycket vi kan o hinner. Introduktion och metod ska skrivas.. Wiie..

Men nu är det dags att bege sig till Maxi. Måste handla hem lite mat igen. O ska dessutom baka till kören ikväll så att vi har fika imorn. Så måste handla hem lite ingredienser till det. :)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0