en helg o lite till

Blev klar med min del till föreläsningsrapporten vid femtiden idag. Har tagit ett tag innan jag tog tag i den, men när jag väl gjorde det så har det gått undan. Även om jag blev lite sen med att skicka det till mina gruppmedlemmar, men som tur var hade de förståelse så det var skönt! Hade varit lite jobbigt annars!

Lite kort om den resterande helgen då. I lördagskväll blev det som sagt fest i korridoren... Mycket kul, madde och hennes två klasskompisar emma o sofia var här och jag tror de me hade trevligt! =) Var riktigt mycket folk här, dock mest vänner till sharon, men det var skoj ändå! Blev även lägenhetssyn hos grannarna.. :) Eller de som var me på festen! O det var ju verkligen på tiden.. så mysiga lägenheter alla hade.. :) Därefter blev det utgång till Palace, lite segare, men träffade iallafall trevligt folk där.

Igår, söndag blev det till att gå upp vid kvart över åtta.. var lite små segt. Men efter lite frukost o kaffe och en promenad till Patrik o tessan så var jag till och med redo att köra bil kl halv tio.. (var nog lite tur att jag slutade dricka kl halv elva på lördagskvällen, annars hade de nog inte gått så bra!) Efter att jag hämtat tessans bil så blev det vidare till scoutstugan o hämta upp resten av folket som skulle med till DST:n o därefter blev det färd mot alvesta o hjortsberga.. Sjukt seg och rak väg. Men efter en o en halv timme var vi iallafall där.. Sen blev det distriktsstämma, me små pauser och påverkanstorg emellanåt. Varför ska distrikstämmor alltid vara så tradiga och långrandiga och utmynna i en diskussion om ekonomin?
Blev en del bifall och en del avslag på propositionerna och  motionerna, men det blev nog iallafall bra i slutändan. :) Sen kom då den stora frågon om sammanslagning av de tre distrikten.. Gick inte riktigt lika smidigt. Vilket dock inte var så förvånat. Det hela kändes lite halvdant framtaget och det blev återkommande att diskussion handlade om just ekonomin.. Kan ju behövas tas fram ett mer konkret förslag över hur mycket ekonomi som behövs och hur mycket varje distrikt minst bör bidraga me. Men beslutet blev framskjutet till en extra stämma på grund av att det inte gick att ta något ett slut igår kväll. I vilket fall övergav vi stämman och hjortsberga vid det beslutet, då var liksom klockan tio i sju på kvällen och vi ville inte vara tillbaks i kalmar allt för sent, eller en behövde till o me vara tillbaks i kalmar halv nio för att ta en buss från kalmar vid nio. 
När jag sen var hemma vid kvart över nio, halv tio var det bara att sätta sig o plugga, o blev plugg fram till tolv, då jag kände att jag mest höll på att somna vid datorn istället.

Ikväll har jag pratat i telefon o lagat korv stroganoff, som sedan en del blev kvällens måltid me. :) Därefter blev det ut o gå powerwalk me madde, härligt, härligt!

lite bilder från lördagens fest:
    image63
    
  
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0