förvirring av siffror

Det kan man påstå råder för tillfället. Engelska ekonomiska termer är jobbigt värre.. Inte nog med att man har en utmaning att försöka räkna när det är svenska uppgifter. Nu är det engelska termer som man helt plötsligt ska översätta och förstå me.. Är helt slut på energi nu efter dagens skrivande och räknande.. Men resten av gruppen kände likadant när vi la av för dagen, så de var ju bra.. eller inte! Har iallafall suttit me grupparbete mellan nio o tre idag, så vi var ganska duktiga ändå. Lär ju bli klara med Case 1 imorgon o sen kan man börja med föreläsningen som vi ska skriva och hålla.. Är galet mycket att göra denna veckan. Är inplanerat att sitta me grupparbete typ alltid som finns utanför skolan.. Men blir nog bra tillslut.

Helgen som varit blev mycket härlig och trevlig me. Alltid kul att ha familjen på besök. Att dessutom få kylskåpet uppfyllt utan att betala en enda krona självär inte dumt. Fick dessutom en ny bärbar telefon, (äntligen, var sjukt jobbigt när den andra var sönder) och en ny kappa blev det me.. Det behövs, börjar ju bli lite kallt ute nu..

Ikväll blir de planering inför hajk hos tobben.. Får la se om vi kommer fram till nåt! eller de bör vi ju göra.. Känner dock att jag inte lär komma med alltför mycket tankar. Är fullkomligt slut på tankar för dagen och sjukt seg nu. Känner dessutom att jag är ganska hunrig nu. Så ska kolla vad man hittar för mat i kylen/ frysen nu.

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0