fredag

Änligen fredag och äntligen kunde man ta sig lite sovmorgon, vet inet riktigt när jag kunde det senaste.. är ett bra tag sen. Som sagt, så är det en väldig skillnad på vilka kurser man läser, är van av att börja vid ett tiden och därmed kunna sova till tio-tiden. Men sen skolan började för denna terminen har de sena föreläsningarna inte varit så väldans många och har man väl haft turen att ha en eftermiddagsföreläsning så har man ändå behövt vara i skolan kl nio på morgonen för grupparbete eller liknande. Men idag blev det sovmorgon, det är riktigt skönt att kunna sova ut ibland och det inte minst så behövs det!

Sitter just nu och funderar på hur dagen ska läggas upp, har lite saker som ska göras: ,städa, ska till maxi handla, plugga, frankera och skicka alla fakturor och sen ska kvällen spenderas på sjöfarthögskolan med gospelkören. Har just nu de olika låtarna spelandes på repeat för att jag ska kunna dem så bra som möjligt ikväll och helst utantill oxå.. :)

Har fått ett litet dilemma till nästa helg. Är bjuden på inflyttningsfest till sara och dessutom kommer Frida till kalmar och jag inte sett o träffat henne sen hon flyttade härifrån för ett o ett halvt år sen typ.. Men eftersom vi har hajk me våra scouter så är det lite svårt me hur jag ska göra. skulle ju kunna vara med på hajken under dagen på lördagen fram till fem typ och sen avvika. Känns som det bästa och ultimata. Men får la fundera vidare lite till! :)

Nej, blir nog städning nu och därefter cykeltur till maxi för att handla. Sen plugg i eftermiddag!


Miss u my friend!
image73image74
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0