I did it!

Yepps... Jag klarade tentan och hemtentan o allt annat i kursen fördjupad affärsredovisning... Wiie.. är glad! :) Nu kan man lägga all energi på denna kursen vi läser nu o allt annat som händer.. Skönt!

Ikväll var det styrelsemöte på scouterna, så bara för det tog jag tag i alla ekonomiska papper o försöka få någon ordning bland dessa i eftermiddags.. Det var en utmaning.. Jäkla vilken röra o en himla massa papper att sortera och sätta in på olika ställen i pärmarna.. Är verkligen de tradigaste som finns att sortera papper.. Att jag dessutom saknar två fakturor (som dock är betalda) är inte så bra.. Får bli lite sökande o letande efter dem. Ser ju inte så bra ut att ha betalt två fakturor men inte kunna visa dem... eller känns iallafall inte som att det är så bra.. men men de fixar sig nog.. Är ju iallafall lite bättre koll och ordning bland papprena nu.. även om hälften inte är insatta i pärmen än.. Det får bli morgondagens jobb.. (kanske, om det hinns me).

Imorgon står det föreläsning på schemat från nio till tolv, en av de få förmiddagsföreläsningarna i denna kursen, sen ska det städas och på kvällen blir det disputationsfest. Mycket trevligt! Synd att man missar henriks disputation.. men får väl höra hur den var av de andra istället. Festen ska iallafall bli skoj att gå på.. :)


       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0