mässa

Gårdagens eftermiddag o kväll spenderades ju då på slottet fram till åtta, så var det tänkt iallafall.. Men när Johan kom tillbaka vid halv åtta, så tyckte han det var så lugnt där att det räckte med att han stod där fram till åtta, och det tackade jag o linn inte nej till, efter att ha stått i fyra timmar på det kalla slottet var det skönt att kunna gå hem lite tidigare. :) Eller hem o hem, cyklade direkt hem till madde för att ha myskväll o kolla på idol.. Härligt och otroligt skönt för mina fötter att bara få sätta sig i maddes soffa och kolla på tv! Kommer sakna våra myskvällar när jag flyttar sen.. Men det är ju först om ett halvår o lite till, som tur är! Idol var ju bra.. har ju missat typ alla program än så länge, så hade lite dålig koll på årets kvalitet, men den är sjukt bra.  Men vi tyckte faktiskt det var fel person som åkte ut. Patricia är ju bättre än Sam, men så är det!

Mässan på slottet var ganska seg. Inte så mycket folk och speciellt inte så mycket folk som var intresserade av högskolans tre montrar.. Men vi hade ganska kul ändå, Idrottslärarna hade lite roliga "leksaker" med sig, så blev lite sysselsättning med det istället! :P Fast kan ju hoppas att det blir lite mer folk där idag.. Palla stå där i två timmar till idag annars!

Planerna för idag annars är mest att plugga och sen cykla inom ica o handla lite mat efter mässan. Sen städning o mat o därefter blir det förfest hos mig ikväll.. är fest i korridoren, så blev ju passande att förfesta hos mig innan kåren.

Dags att återgå till pluggandet nu.. Har en sådär tio sidor kvar att skriva om o det ska vara klart till måndag!! Lite smått panik nu! Ha en bra helg!

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0