the weekend

Summering av helgen då..
Var uppstigning vid sju på lördagsmorgonen och vid tio i nio begav jag mig mot scoutstugan, dagens första planerade etapp. Där blev det planering av dagen och det sista innan hajken fixat. Sedan kom scouterna och hajken började. För min och tobbens del var det då till att bege sig vidare mot Kullö och hämta kanoter och därefter paddla till lindö. Sedan blev det väntan på att våra scouter skulle komma till kontrollen. Efter en lång väntan kom de och då konstaterade vi lika snabbt att det här med att läsa karta och gå dit man får instruktioner är inget som våra scouter är allt för bra på. Men med lite repetion och grundlig genomgång så gick det lite bättre. När båda patrullerna varit och besökt oss och vår kontroll, var det bara att packa ihop och paddla tillbaka till kullö. Därefter begav jag mig hemom för att hämta eftermiddagens kontroll (de olika rörorna som jag förberett dagen innan) och vatten till lunchen. Sedan blev det vidare till sylvanderparken för att invänta de andra ledarna och scouterna för att sedan äta lunch. När lunchen var uppäten och diskandet var avklarat, blev det vidare för patricia och mig till stortorget för att ordna med vår nästa kontroll. tre hinkar me olika mat, som scouterna skulle leta efter ledtrådar i. Läskigt värre. Kall spagetti, havregrynsgröt och gryta är inte de härligaste att leta efter ledtrådar med händerna i. Men det gick riktigt bra för dem, några modiga scouter fanns det. :) När alla scouter hade besökt oss var klockan fyra och det var dags för mig att cykla hemåt för att förbereda mig inför kvällen.
  

Igår kväll var det då dags för inflyttningsfest hos sara på ängö! Trevligt, trevligt och mycket kul att få träffa Frida igen. Ett och ett halvt år sen sist, så var ju på tiden!  Var även mycket annat trevligt folk där. :) Blev sedan vidare till kåren vid elva tiden. Var inte allt för mycket folk där när vi kom dit, men folket kom efterhand och tillslut var det riktigt mycket folk där. Vid ett tiden övergav vi dock kåren för att gå och få oss lite mat istället. gott! :) Därefter blev det hem o sova (efter att ha ställt om alla klockor först)! Var skönt me sömn, behövdes kan man ju säga efter dagens tidiga uppstigning.

Idag, söndag har det blivit plugg här hemma, me madde som sällskap. Blev även en promenad till netto och därefter hem till madde. Var ju tvungen att se hur hennes ommöblering hade blivit  och det var jättefint! :)
Sedan blev det aerobic ikväll igen.. Skoj, skoj! Skönt att få göra av sin energi på något! :)

Bilder sen lördagen
1 2 3 4 
1. Maria, Mia, Frida & Sara 2. Jag, Henric o Anders 3. Henric, Anders o gustav 4. Sara och Anders gör Facebook posen!
5 6 7 8 
 5. Kashmira och jag 6. Sara och frida dansar i soffan 7. Peter o Sheron m.fl. 8. viktors kompis och viktor 
9 1011 12 
9. mia och hennes man för kvällen 10. Kashmira 11. djup diskussion: Henrik, Sara & Sheron 12. jag, peter & anders
13 Shirre, min söta granne!

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0