Vilken dag..

Har varit en sjukt intressant dag idag. Började me att jag var i skolan imorse för att sitta me caset tillsammans med tjejerna. Äntligen börjar jag få kläm på detta. Att förklara och berätta är mer givande än att sitta och lyssna och försöka hänga med i en diskussion.. Iallafall kändes det så idag. Började äntluegn förstå och komma på vad man ska skriva när jag satt och förklarade för de andra hur man skulle göra, och vad allt innebar.. Kanske ska bli lärare ändå. verkar ju vara nåt för mig! Haha! Är ju bra att man kommer på de när man nästan är klar me ekonomutbildningen!

Därefter blev det hem till jenny en runda för att hämta mitt träningkort som hon lånat. Gick ju inte riktigt som förväntat. Kortet låg inte där hon trodde och efter att ha letat överallt där kunnat ligga och på ett antal ställen till så var det fortfarande borta! Stabilt! Men tillslut återfanns mitt kort i jennys väska som hon till och med hade haft med sig till skolan.. sicken onödig biltur de blev för mig. Åter tillbaks till skolan sen iallafall och för att skriva ut föreläsningar och skriva lite till på caset. Sen kl halv ett var det dags för föreläsning. Var sagt att kungen skulle komma till bbs och miljökonferensen då me.. så de missa vi, fast fick reda på senare att han inte kom förrän vid ett, så missa ju de ändå.. Dock har vi sett hans bil istället! :)

Till dagens andra föreläsning blev de ännu mer väntetid, pga att de som skulle hålla i den föreläsningen inte var där och därmed kunde hålla den direkt. Så blev bara att vänta, som att de inte fanns tillräckligt mycket sådan tid redan. Blev att sitta ute i det härliga höstvädret en stund me maggie och prata om allt möjligt.. Hade gärna gått hem istället och skrivit på caset, men eftersom vi skulle få reda på betyget på våra föreläsningsrapporter efter föreläsningen så ville man gärna vara kvar. Fast gick ju sådär.. G8 är ju bra.. men hade ju gärna kunnat vara lite mer poäng på den..

Till råga på allt så lyckades jag när jag skulle laga mat göra misstaget att anta att det fanns ris i kylen över sen tidigare i veckan, så när min snitzelgryta nästan var klar och jag skulle värma riset, gjorde jag den fina upptäckten att det som jag antog var ris, var istället köttfärsås. Inte allt för gott och passande till.. Så var ju bara att börja koka ris istället. En försenad middag på sådär en tjugo minuter bara.. Men fick ju mat tillslut.
Nu är det träning som står på schemat. Första träningen för terminen me maggie och första puls/medel me tomas för terminen.. Detta ska bli intressant!

Skolan och kungens bil framför.. haha!
image85

Höstträd!
image86

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0