Fest och Kläder... :)

Efter fredagens utgång me maggie i karlskrona och allt som hände i och med de, bl.a. att någon snodde min jacka/kappa, så var det skönt att gå upp (dock fortfarande lite halvfulla) och sätta sig på bussen tillbaks till kalmar på lördagmorgonen. Väl tillbaka i Kalmar vid halv tio tiden blev det ett besök inom kakboden och inköp av nybakade frallor, och därefter hem och äta frukost me maggie innan man gick och la sig igen. För sömn hade man inte fått allt för många timmar av och speciellt inte så skön. Sova på en soffa i tre till fyra timmar och därefter på en buss i en o en halv timme. Kändes i kroppen.. Så en skön o varm säng var toppen att komma hem till! :) Efter lite sömn och allmänt slappande i soffan me en film i dvd:n, började man börja känna sig lite "normal" igen. Så då var det bara att börja förbereda sig för kvällen, och vid åtta begav jag mig åt söder för att festa me malin, jenny och killarna (orka nämna alla namn, nepp). Var riktigt länge sen jag festade me malin o jenny, så de var mycket trevligt Och blev en toppen kväll! :)  Utgång till Palace sen. Sjukt mycket folk iallafall toklång kö in.. Men väl inne var det helt okej, en del man kände och bra musik, så blev en hel del dansande o de e alltid skoj!

Idag har det mest blivit tvtittande och en runda bort till giraffen och Maxi. Var inne i den nyöppnade klädaffären me.. Hittade några potentiella kappor, så får allt bli en runda dit me mammi o pappi på lördag innan vi beger oss till stan för att checka in dem lite till.. De hade nästan en sån kappa som jag är på jakt efter, så de e ju inte helt fel. Hittade kappan som jag bara vill ha i elloskatalogen av alla ställen. Men beställa utan att prova den först känns faktiskt lite som att köpa grisen i säcken. Och nu verkligen måste jag ha en kappa snabbt me. Eftersom min andra blivit stulen, så att hitta en liknande i kalmar är riktigt positivt! =)
Fram tills dess så har jag dock beställt lite från H&M-katalogen ikväll.. Tyckte jag var värd att få beställa lite kläder nu när jag har skrivit en tenta o allt annat som har hänt.. har ju inte direkt varit en vecka me tur, snarare otur, så för att bli lite gladare efter all irritation så kändes de rätt  och blev faktiskt ganska "billigt". Blev snabbt utslaget knappt160 kr/plagg. Det tycker jag är helt okej! :) 

Nej, nu är det snart dags att krypa till kojs. Börjar ny kurs imorgon, Verksamhetsstyrning, så behöver nog ha lite sömn och energi till dess..  Får dessutom första "sovmorgonen" denna terminen, eller om man ska kalla det första sovmorgonen för terminen är lite fel. Är iallafall första eftermiddagsföreläsningen för terminen o de tycker vi om. :) Dock kanske inte hela kursen. Blir så kasst pluggande de då, för börjar man tolv så går man inte upp och pluggar innan man ska till skolan, det blir liksom inte så, och därför är det nästan bättre att ha förmiddagsföreläsningar och sen kunna plugga på eftermiddan istället. Men de e ett annat problem!

Några bilder från helgens festande
Fredags: Maggie och jag i karlskrona

image40

Lördags: Malin, Jag o Jenny
image41
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0