film och snack

Igår kväll blev det film och slappekväll me carro och chrille. Skönt, skönt och exakt vad jag behövde. Blev lite prata av sig kväll me. Är alltid lika bra att göra det me carro, hon förstår och vet när man ska ge råd och när man bara ska lyssna. Du är underbar carro! Fast det tror jag att du vet redan! :P

Dock var jag hemma först vid halv ett i natt, då jag och carro kollade på 27 dresses som sista film och den gick det inte att missa slutet på, så väl hemma blev det direkt i säng för att orka upp och jobba imorse. Men det gick som vanligt väldigt bra! Har än så länge inte försovit mig nån gång denna sommaren! (peppar, peppar, ta i trä) Så bra av mig! Annars brukar det alltid hända nån gång.

På jobbet blev det däremot väldigt mycket att göra helt plötsligt när den som skulle städa nere på VH och B&B skickade sms om att hon var sjuk.. Så Lars fick snabbt komma på en ny lösning, vilket innebar att Julia fick själv städa disponentvillan och sen fick jag ta B&B och gästhamnen och han själv ta VH. Men det gick bra! Får dessutom extra betalt för att vi fick jobba lite extra. Är ju inte helt fel! =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0