utflykt och skor

Igår blev det utflykts dag på österlen och i ystad me familjen, mycket trevligt!
Dock började hela dagen me att vi fick en konvolj me sex breda militärfordon framför oss från trafikljuset i åhus, och de skulle till ravlunda fältet, därmed samma väg som oss. Men i olserödsbacken lyckades vi ta köra förbi alla, så sen gick det lite snabbare framåt.  =)

De roliga fordonen vi hade framför oss.

Första stoppet blev sedan i tomelilla me ett besök hos pappas kusin Hasse och Ingrid i deras tv-radioaffär. Där blev det middag och sedan lite fika och kolla in sortimentet såklart! Hasse har dessutom en himla massa begagnade radio och stereos, så där blev det lite ljud test och hela baletten! Kollade även in Ingrids alla tavlor, hon är helt gudomlig på att måla tavlor! De är såå fina! =)

Efter tomelilla blev det till ystad för att gå och titta lite. (Är lite av tradition att varje sommar åka till ystad och gå lite och titta. Brossan köpte y skolväska och jag köpte på mig lite nya trosor och nya reseförpackningar. Sånt som är bra att ha när man ska iväg på läger. Hatar nämligen att ta med stora flaskor av alla shampoo och sånt. Man behöver ju inte så mycket för en vecka, så då är reseförpackningar bra. =) Från ystad körde vi sedan till av av mina favoritställen i skåne, Kåseberga! Har inte varit där på några år nu heller, så ansåg att ett besök där var obligatoriskt i år. =) Med oss hem blev det självklart massa fisk och gott bröd, så åter tillbaks i Åhus på kvällen blev det kvällmat, me kryddad makrill och mackor. Såå gott! =)

Idag har det blivit jobb och sedan en glass i hamnen me zarah. Värmen kom som en chock, så när vi var färdigstädade tyckte vi allt att vi behövde en glass! Sen blev det hem och då skulle jag packa och plugga. Men har inte blivit så mycket gjort av nåt av det. Hämtade in ryggsäcken innan och nu ligger packpåsar utspridda över sängen, men mycket längre har jag inte kommit. Däremot blev det en runda in till stan me familjen innan, med ett besök på skopunkten innan Maxi. Så kom hem med ännu ett par skor!

 
Prickiga och fina!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0