ajaj

Min mage är verkligen emot mig just nu. Har haft ont i magen typ hela förmiddagen, men det var bara att kämpa på ändå.. när man jobbar går det ju inte så bra att strunta i allt och sätta sig ner för länge, då blir nog inte gästerna så glada.. ;-)
Men fasiken vad ont det gjorde emellanåt! Ajaj.. Jag hoppas verkligen att jag slipper ha ont nästa vecka och veckan efter. Vill inte ha ett edda i repris me ont i magen ett helt läger. Det är inte kul. =( Men det är bara att hoppas att jag får rätt mat, och vid rätt tider så bör det bli bra ändå. Måste nog dessutom se till att ha ordentligt med värktabletter med mig me.. Är lite dumt om dem tar slut mitt i allt.. Så får nog bli ett besök på apoteket nästa vecka för att ladda upp. :)

Annars var det som vanligt på jobbet idag, lika kul som alltid. Jobbade dessutom me anette för första gången denna sommaren (och antagligen den sista). Spännande värre!
Hon är alltid lika rolig. Rätt som det e är man av med henne och sen några tio minuter senare ser man henne igen, då har hon stått och pratat me gästerna istället och glömt bort tiden. =) Sen får man höra alla historier av henne lite senare.. kan bli rätt så kul!

Ikväll blir det som sagt bio.. Skoj, skoj! Men nu ska jag spendera eftermiddagen i solen. Bäst att passa på innan det ska bli sämre väder igen!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0