Försovning..

Denna dagen började ju bra idag.. INTE! Försov mig och vaknade av att pappa kom in vid halv nio o frågade när jag skulle upp idag.. ehh.. ja, inte halv nio iallafall! Snarare kvart i åtta! Så blev upp klä på sig o sätta i linser o sminka sig. sen äta frukost på tio min o efter det cykla iväg till bussen. Men jag hann dit i tid.. till o med fem minuter innan bussen skulle gå! =) Dock har större delen av dan känts stressig, (som den brukar göra när man försover sig) Skönt var iallafall att i skolan så är det oftast lugna gatan, så även idag. Så väl i skolan blev det en kaffe o lite snack me madde o josefin innan vi begav oss upp till fjärde våningen för vår föreläsning!

Efter tre timmars föreläsning, blev det tjugo minuter på stan innan bussen hem. Hann med att prova en snygg vårjacka på aima. Och sedan hittade jag en liknande på H&M, men den har jag inte provat än. Svart o lagom kort/lång är de iallafall! Så imorgon efter skolan blir det nog till H&M o prova den andra jackan o sen testa några till.. Sen ska jag förhoppningsvis hitta en vårjacka i tid i år! Är ju helt utan sedan min jacka som jag hade förra våren blev stulen i höstas.. =(.

Nu ska jag byta om och sedan blir det cykeltur me mamma till friskisjympan i sånnahallen! Träning ikväll ska bli härligt! =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0