lördag..

Om ca två timmar ska jag träffa madde på stan, men vad ska jag göra fram till dess. Har nyss suttit och uppdaterat mitt bloggläsande av de obligatoriska bloggarna som man bara måste läsa. Det är väldigt vad mycket man missar när man inte har tid att läsa dem under en dag. Belv även uppdaterad på gårdagens oväder. Kan ju säga att jag hade tur som åkte när jag gjorde. Hade jag tagit ett senare tåg hade jag antagligen inte kunnat komma till kalmar. Södra stambanan från linköping o neråt var visst stängd för trafik (och jag bara antar att detta var ända ner till hässleholm o malmö, mest eftersom hässleholm var strömlöst ett bra tag igår kväll! (Källa:kristianstadsbladet.se))

Skönt att jag kom till kalmar iallafall..Sen får jag hoppas att stormen dragit över och bort och att alla träd som fallit är borttagna när jag ska åka hem på tisdag. =)

Tv:n är förtillfället inte den roligaste att titta på. Eftersom det fortfarande blåser en del så försvinner bilden lite då o då. Vaddå kassa förhållanden... Men, men det är ju sånt som händer!

Nu ska jag klä på mig lite vettiga kläder istället för myskläder och sen är det nästan dags att bege sig ner på stan.. =)
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

fan vad jobbigt med tv.. :/ hatar att det blåser

2008-02-23 @ 11:31:24
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: HKH Hertiginnan Anne af Uppsala

ointressant rakt igenom men ändå kul

2008-02-23 @ 11:46:16
URL: http://VECKOMAGASINET.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0