semlor..

Mitt mysko tillstånd försvann efter att jag fått i mig en apelsin och druckigt lite vatten.. så måste ha varit lite lätt blodsockerfall.. Som tur va och inget annat mer oroväckande. När jag kände mig bättre igen så blev det till att köra ner till seniormötet, planerade vår lagklädsel till helgen (kommer va såå snygga! haha!) och sedan blev det tävling i att göra den finaste semlan och sedan äta den utan att slicka sig om munnen. Blev många fina semlor i olika färger och designer.  Resten av mötet ägnades sedan åt att bestämma oss för vilket tema vi ska ha på nattatjofräs och sedan börja så smått med planeringen. Kom en bit på vägen iallafall! Har ett riktigt bra tema me.. Men vågar inte skriva det här eftersom det ska vara hemligt fram tills det är nattatjofräs. Så innan den 14:e mars kommer inte temat bli nämnt utanför seniorernas väggar! :P

När jag kom hem sen blev det fika med semlor även hemma.. Men fär lyckades jag bara äta en halv sen började magen klaga rätt så bra. Så nu vet jag gränsen på hur mycket mjölkprodukter jag klara innan magen börjar göra ont. En semla med grädde och inge mer.. Usch. Därför bestämde jag mig ikväll för att nu ska jag ta och ringa till vårdcentralen i åhus och höra om jag kan få komma dit på undersökning för min mage även om jag är skriven i Kalmar. Annars får det bli citykliniken inne i stan istället, hade ju varit skönt om jag kan få något mer konstaterat än mina egna teorier! :)

Brossan har me haft otur ikväll.. Han har ju varit hemma från skolan igår och idag för att han var sjuk i måndags och nu hade mamma o pappa ringt runt till taxi, skolan och fritids för att meddela att han ska till skolan imorgon. Men ikväll så har hans inflammation i munnen kommit tillbaka, andra gången sen operationen. Så därför får det bli akut in till tandvårdshuset eller sjukhuset imorgon för hans del istället. Stackaren.. Helt svullen i kinden och munnen är han.. Sen får det nog bli röntgen och eventuellt en ny operation så att det läker som det ska.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0