träning

Träningen ikväll var riktigt härlig, fick värsta kicken att ut o spinga nu. Så det ska jag nog ta tag i nästan vecka.. eller ut o åka inlines, fick en bild av J som varit ute o åkt inlines idag o bara längtar till att göra det me nu. Blev typ knappt en enda runda me inlinesen förra året o ändå är det sjukt bra träning och mycket roligare.. Så ska kanske passa på o åka lite nu de fem sista veckorna jag är hemma i åhus. Sen blir det inte mycket åkt i kalmar. Kalmar är ingen stad gjord för att åka inlines i, det är en sak som är säker. Motvind vart man än är, kullerstensgator här o var och omlagningar av vägarna lite då o då. Inte riktigt rätt underlag då! Så bäst att passa på lite nu kanske. =)

Blir nog lite nya tag från o med nästa vecka. Ska försöka komma igång med min träning ännu mer då. Inte bara jympa på friskis en gång i veckan.

Men nu ska jag sova, och innan dess ställa två väckarklockor, så att jag inte försover mig imorgon me. Hade varit lite katastrof då. Inte för att jag brukar försova mig så ofta.. typ en gång vart kvartal eller nåt. Men kan ju vara att det är nåt fel med min klockradio, eftersom jag inte vaknade av den idag, så då är det bäst att ställa två klockor till imornbitti!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0