almost finished!

Ja, det är ju uppsatsen jag pratar om.. Nu är den nästan helt klar! Skrev det sista på diskussionen, och slutsatsen och sammanfattningen blev vi oxå klara med innan. Så nu återstår det bara att HELA uppsatsen ska läsas igenom..  Sen blir det text och meningsbyggnads korrigering imorgon förmiddagoch sammanställa referenslistan så att den stämmer fullt ut. Och ja fixa så att det är så bra den kan bli innan utskick för slutopponering! Så än är det inte så att man kan slappna av helt fullt, men det är ändå skönt att vi skrivit klart allt som ska skrivas textmässigt! Wiie!! Och efter torsdagens slutseminarium och godkännande av uppsatsen och efter de sista kompletteringarna är gjorda så kommer det vara ännu bättre! =) Sedan blir det avskedsfest på fredag me middag o allt!!

Men först ska vi bli klara med allt!

Har varit duktig och plockat ner julen idag me.. Så nu kommer inte de sakerna fram förrän om elva månader igen.. Frågan är ju var man bor då?!?! Spännande!

Nu ska jag sätta mig och börja läsa igenom vår uppsats på 70 sidor text (den är sammanlagt på 84! sidor) !! Återkommer antagligen när jag kommit så långt så att ögonen går i kors och jag behöver lite paus.. :P

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0