Nytt år!

Så var det 2008. Ska bli ett intressant år detta, är mycket som kommer hända så det spännande. Den största händelsen är ju att examen ska tas.. Jisses har redan läst två och ett halvt år.. Vart har tiden tagit vägen!?

Nyårsfirandet igår var mycket trevligt. Mycket härligt folk och helt enkelt en sjukt bra och härlig kväll. Mycket mer behöver inte sägas. Det enda som saknades var mina vänner som jag firat nyår med de senaste åren. Men vid kvart i tolv blev det ett samtal till Carro och då fick jag fick jag prata me ett antal till, o ett tag visste jag knappt ens vem jag prata med. Men det var mycket trevligt ändå!
Sedan blev det tolvslaget, me raketer och champagne och sedan fortsatte festen. Vid halv tre tiden hade så många gått så att det blev dags för lite bastu. Skönt men varmt! Kom fram till många logiska tankar och funderingar under kvällen me, och en del problemlösningar blev det nog oxå.. =) Sedan började ju tröttheten komma, så då blev den stora frågan hur man skulle ta sig hem. Att cykla hem var ju inte allt för lockande och inte att gå heller. Snöandet hade ju övergått till regn o efter att ha suttit i en varm bastu är det inte så lockande att ut o gå i regn. Men efter att ha försökt få tag på taxi, så blev det ändå en promenad för mig, erik o johan ner mot stan, och väl hemma vid 05:00 imorse så blev det lite nudlar och sedan kyrpa ner i sängen o sova.

Jag redo för nyår..

Nyårsfest

image274


Johan dressed in gladpack =)
image278

Gott Nytt År!

  

Denna dag sov jag till två, sedan vaknade jag av att jag var ganska så förkyld =(. Vid fem blev det sedan att cykla till madde för att ut o gå o köpa mat o sedan kolla på film.. Trevligt, trevligt! Men vid niotiden kände jag att det var dags att cykla hem igen.. Att vara förkyld tar på krafterna, speciellt när man vaknat smått bakis me.. Så nu är det sängen som väntar!

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0