ont!

Har lunchbreak på två timmar o en kvart! Så då hinner man förutom att äta som får bli i slutet av pausen annars kommer jag vara hungrig direkt när vi sätter oss för att skriva igen, även fast jag är tokhungrig nu me, också med att skriva lite här, uppdatera mitt bloggläsande av andras bloggar och en massa annat.

Vi har än så länge idag kommit en bit. Är uppe i 46 sidor nu, det går sakta framåt! Men är en vecka kvar tills inlämning så det ska nog bli bra. Som vanligt är jag mest kritisk, pessimistisk till hur det ska gå, medan de andra två är väldigt optimistiska. Vilket iofs är ganska så skönt, det lugnar nog ner min oro lite. :S Även om jag fortfarande har massa oro i kroppen, fast det beror nog på en del annat oxå... dock vet jag ju inte riktigt vad.

Det är jobbigt när det är så. Kroppen är orolig och det gör att man har jättesvårt för att sova. I natt var jag ju toktrött, men ändå kunde jag inte somna. låg o vred o vände på mig i några timmar innan jag kunde sova. Att jag dessutom fick ont i magen gjorde ju inte det hela mycket bättre. Ont i magen har jag dessutom fortfarande plus huvudvärk, jobbigt värre! Dessutom har jag sjuk träningsabstinens... Åh, jag vill köra värsta aerobicspasset eller danspasset nu! Och i natt vara jag bara så sugen på att köra ett yoga pass. Nej, får nog allt börja träna imorn eller nåt! Även om jag är förkyld och har ont i magen o huvudet. Usch, jobbigt! Tentaångest kan det ju inte vara heller.. för har ju ingen tenta än på ett tag. Ska börja ny kurs på ny skola först.. och det är om lite mer än två veckor till dess.. Men nåt är det beroende på.. Frågan är ju bara vad?!

Det roliga är dessutom att i alla årshoroskop för oxen år 2008, står det att hälsan kommer vara påfrestad och att man ska ta hand om sin hälsa under första halvåret.. Känns ju lovande att redan nu ha oro i kroppen.. ska kanske göra det som jag undvikt de senaste åren.. att gå till en läkare och kolla vad det är.. hmm.. tåls ju att tänka på!

Nej, dags att göra lite mat nu. Korv och vad ska man ha till?? potatismos kanske... får nog undersöka vad som finns och som magen gillar me. Det är ett bekymmer.. Gisses ska kanske slå ihop mig me M som har lika stora problem hon me.. E ju en fin kombination, två som inte kan äta allt.. dock av olika orsaker men ändå! Nice, nice!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0