uttråkad..

Nu är jag uttråkad.. Blev några timmars uppsatsskrivande me maggie o malin o efter att de gått så har jag suttit o fixat lite me uppsatsen. Ändrat stavfel o sånt. Men nu är jag klar me de och har absolut inget att göra förutom att laga mat.. o de e jag inte ens sugen på.. Snacka om att man blir uttråkad då.

Sen har jag ju den j**la ekonomin me.. Men palla.. den kommer ta så lång tid att sitta me.. och det är inte ett enda dugg frestande att börja med den. För när jag väl börjat måste jag fixa med hela bokslutet och årsredovisningen o allt annat som ska göras nu för att kunna börja med ett nytt år.. Kommer ta grymt lång tid att fixa med allt och att skriva ut alla papper, och när jag väl gjort det kommer allt pappersarbete, som jag dessutom redan ligger efter me. Usch, vad omotiverande det är att ens sätta sig med ekonomin för tillfället.. Det är tur att företagsekonomi omfattar så stort område, annars skulle jag nog inte palla orka jobba med detta.. Inte länge iallafall och jag är inte ens utexaminerad och har börjat jobba med det än.. Jisses! Men så är det iofs lite skillnad på scoutekonomi och företagsekonomi.. faktiskt! och tur är ju det!

Nej, om man skulle göra sig lite mat ändå.. är hungrig men inte så inspirerad för att laga mat. Att dessutom mitt doft o smaksinne är ganska så borta för tillfället av förkylningen gör det inte mycket bättre. Men mat behöver jag ändå, så något får det bli!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0