shoppat loss lite till

Blev en runda in till stan idag igen efter jobbet. Men denna gången med carro och blev en desto längre shoppingrunda, med desto mer shoppat. =) Hittade en grå klänning och en grön(!) topp på 50-% rean på Vero Moda. Sedan när vi fortsatte var ju självklart det enda jag hittade gröna toppar i alla möjliga varianter.. JA, det är ju bara att konstatera att jag gillar grönt.. så är det bara.. Men det är en fin färg så vad gör det! ;-) Sedan blev det även ett par svarta capribyxor (vila) på Jansens och ett par svarta shorts på H&M. Så nu är min garderob uppdaterad för jobb och läger och lite annat! Efter en runda på Åhléns hittade jag även en sådan "keps/mössa" som är platt upptill som jag varit på jakt efter.. Så provade den och den var ju som gjord för mitt lilla huvud, så blev även en mörkgrön sådan inköpt. Så lite shopping blev det allt. Fast blev ändå inte så himla dyrt allt som allt! Det är ju positivt!
Var även och köpte våra biljetter till tivolirock, vilket dessutom var anledningen till varför vi åkte in till stan. Så nu är vi redo för att se joddla, sahara hotnights, petter, the soundtrack of our lives, teddybears sthlm m.fl. på lördag! =)

Under våra timmar på stan som blev hela fem timmar och lite till hann vi dessutom med att träffa på en himla massa gamla scoutvänner, klasskamrater, konfavänner o allt annat! Men den största överraskingen att få se på stan och som även var den gladaste, var att träffa på Kaj, min konfirmationspräst och så mycket mer. =) Man får alltid en sån härlig känsla inombords när man träffat och pratat med honom. Man blir bara så glad och ja, det finns inte riktigt ord för det! Han är nog den prästen som jag haft lättast att prata med om man säger som så.. men så har jag oxå rest med honom till taizé ett antal gånger. =) Så det var väldigt roligt att få träffa honom och Lena. =)

Imorgon blir det stan igen, men då på kvällen istället.. Så då får man väl se vilka man träffar på då... är ju som sagt under kristianstad-dagarna som man träffar på mest folk som man känner och inte har sett på väldigt länge, så det är ju kul!

Men nu ska jag sova!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0