dans till wizex blev det då ju.. :)

Gårdags kvällen blev kul den me. =) Alltid lika kul att få dansa "riktig dans", dvs bugg och foxtrot.. Fast känns att man inte buggat på länge nu.. börjar glömma bort tekniken för alla snurrar.. men om man dansar lite så kommer det iofs tillbaks ganska snabbt! =) Skoj var det iallafall att dansa till Wizex.

Idag blev det jobb igen.. första dagen av sex dar i rad.. gissa att jag kommer vara trött på söndageftermiddag, när jag dessutom kommer vara inne på kristianstaddagarna några kvällar till i veckan... Men är ju ledig fyra dar i rad sen antagligen, så då finns det ju tid för att sova ut! :P
Efter jobbet gick jag o zarah till församlingshemmet för att luncha me Helene! Jätte trevligt och kul att få träffa helene lite! Inte allt för ofta man träffar henne.. lite synd, men så är det. =(
Blev en runda till stan me familjen i eftermiddags me. Köpte en ny bikini-bh och sen blev det även ett besök på systemet för att handla hem lite dricka till helgen bland annat. Bäst att passa på när man ändå är inne i stan, är ju lättare att gå på systemet där än här i åhus. ;)

Nu ska jag fortsätta se på morden i midsommer, sen blir det till att sova.. Är förresten skönt att ha en ny säng som är bredare än den gamla, är ju van vid att sova i min 1.20 säng i kalmar, så då är en 90 säng liten.. hehe.. Men nu har jag en 1.05 säng istället. =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0