funderingar..

Jag har kommit fram till att min framtid är ungefär lika oviss som.... (ja bara för det kommer jag inte på nåt att jämföra med =/...) Men oviss är den iallafall.. :S Eller, i höst vet jag ju vad jag ska göra. Då blir det till att plugga statistik 15 hp och nationalekonomi- mikro 15 hp på halvfart/distans hela terminen.. ska bli intressant och se hur det går med min framförhållighet när det handlar om att plugga.. den är ju inte allt för bra. Men det positiva är att jag kan vara lite var jag vill, så länge jag har tillgång till internet.. =)

Sen är våren ganska så ovisst därefter. Planerna är ju att åka till holland som utbytesstudent.. men vet ju inte om jag får åka förrän jag blir antagen av Stenden university, vilket är typ i januari månad.. :S Känns ju bra att de har så sen antagning.. Men, men, sverige är ju lika bra med sin framförhållning, så vad ska man begära.. =) Sen är ju resten av framtiden lika oviss... Gäller att nog ha några reservplaner utifall att jag inte kommer iväg och sen när det väl är dags att söka jobb.. Ännu lite funderande... Så är ju egentligen inte så konstigt att det är lite förvirrat och mycket tänkande nu. Jag som gärna vill planera någorlunda långt fram lär ju inte kunna gör det på ett tag.. Men det är ju en erfarenhet det me. Impulsiviteten kan få förbättras helt enkelt!  =)

Nåt roligt var att jag satt och kollade lite platsannonser innan i veckan, och hittade ett jobb som jag verkligen skulle kunna tänka mig..... om några år då, när man förhoppningsvis har lite mer erfarenhet av just ekonomijobb.. Attans.. Men det lär ju dyka upp ett antal till under tiden.. =D

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0