kvällen

Middagen ikväll var god, trevlig och ja, helt toppen! Som vanligt när man är ute och äter med jobbet.. Alltid lika trevligt! Och generöst! =) Och liksom förra året så blev det middag på åsikten.. De hade öppnat bara för oss, och därmed fick vi oxå specialbeställt efterrätt.. Hallonpaj! Mmm.. såå god! Och middagen var inte helt fel den heller. Midsommarbuffé, med allt möjligt på... =) Man åt så att man blev mätt och lite till.. himla gott! :P

Sedan skulle jag o Zarah vidare för att ta en drink.. men då alla restauranger i åhus fick för sig att hålla stängt ikväll så då blev det hem till mig istället och dricka lite vin innan Zarahs buss gick till stan. Mycket trevligt det me! =)

Men nu ska jag snart sova.. är iofs ledig imorgon me.. men ändå.. Skulle ju jobbat enligt schemat, men var visst lite ändrat på det, så jag är ledig ännu en dag.. Men det är bara att tacka och ta emot! Blir ju värre med ledighet senare i juli o augusti.. så då är det bäst att ta vara på den nu.. Hoppas bara på lite finare väder imorgon! =) Regnet hoppas jag gärna. ;)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0