promenad och slötid

Blev en långpromenad och power walk me mamma i förmiddags. Tanken var från början att jag skulle ut och springa, men mamma ville ut och gå, så då var det bara att tänka om. Var skönt att gå ut och gå en riktigt lång runda.  Även om jag i vanliga fall har lite snabbare tempo men mamma hänger inte riktigt med då :P. Hon har ju lite kortare ben än mig.. =)
Iallafall så blev det en runda på en timme med promenad på vattentornsområdet, vanneberga och pallers. Nästan halva åhus de ju :P

Sedan har det mest blivit slappande resten av dagen. Kan ju konstatera att så mycket tid jag spenderat vid datorn dessa dagar när jag varit ledig är mer än vad jag gjort på länge.. Och jag gör knappt nåt vettigt heller.. bara bläddrar rundor mellan massa sidor.. Ajja, får bli andra fasoner på detta från och med nästa vecka.. Då jobbar jag iallafall typ varje dag. Har sex dagars jobb framför mig från och med söndag, så då blir det helt enkelt mindre tid hemma och därmed mindre strötid att spendera här.. Älskar sommaren och att vara i åhus.. men när det är dåligt väder finns det inte mycket att göra här.

Men har iallafall nyss skrivit klart min personliga reflektion och skickat iväg den. Så nu är det bara att vänta på betyget i affärsutveckling och sedan kan jag ansöka om mitt examensbevis.. Wiie! =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0