helgen

Gick ju inte så bra det där med att fortsätta uppdatera i fredags efter jobbet och inte igår heller.. haha.. Har fullt upp som vanligt när det är sommar och man är hemma.. :)

Men kort om torsdagen då. Körde från kalmar vid elva, halv tolvtiden med bilen fullpackad! Då hade jag hunnit med ett möte på banken innan dess me, så nu är ekonomin överlämnad och inte i händerna på mig längre! Skönt!! =)
Sedan blev det till att köra mot skåne, med stopp vid galtsjön för att äta mat... det var väl behövligt! Sedan kom vi till strax utanför norje och där blev det stopp! Bilkrock mitt i allt, så stod helt stilla på vägen i sådär en tjugo min innan trafiken norrifrån kunde börja rulla på lite lätt på småvägar igenom hela Norje. Lite segt! Fast var ju bättre det, än för de bilar som kom söderifrån och fick fortsätta stå still och vänta på det skulle röjas undan helt och hållet innan de kunde komma fram! Stillaståendet gjorde iallafall att vi blev lite försenade hem och för att slippa tokköra från åhus till hässleholm, så fick vi hoppa Maddes utspringande från jacobskolan och istället ta emot henne när hon kom hem till stoby istället! Och det gick ju bra det me! Sedan var det studentfirande med alla släktingar och lite till hos Madde och familjen gunnarsson! Mycket trevligt och god mat och dricka me! Men så är det ju alltid lika kul att få träffa nästkusinerna även om syssling 1,10 och 11 (i åldersordning) inte kunde var där.

I fredags blev det då jobb igen. Gick som vanlig helt på rutin när jag väl kom till jobbet och satte igång. Men sp borde ju oxå jobbet sitta i ryggraden efter två somrar på samma jobb och nu är jag inne på min tredje! Eftermiddagen spenderades sedan på stranden me carro och på vägen hem blev det inom kvantum för att handla grillmat till fredagskvällen och lördagskvällen och därefter bar det iväg till glimåkra för att carro skulle ta mått på en kund som hon ska sy bröllopsklänning till. Och därefter blev det vidare till Värestorp till Månsson och Åsa för att grilla och ha trevligt med det gamla gänget!! =)

Igår blev det äntligen sovmorgon för min del! Vilket var PÅ TIDEN! Har vaknat till väckarklocka den senaste veckan, så var skönt att för en gångs skull gå upp när jag ville! Sedan blev det besök av farmor och farfar, då jag fick några till examensblommor =). Eftermiddagen ägnades sedan åt att packa upp alla mina väskor och försöka få lite ordning i garderoberna. Och allt gick in! (efter att ha sorterat ut lite gamla kläder som jag inte använder längre) På kvällen blev det sedan till att köra ut till carro, där vi passade på att anmäla oss som funk på boomerang innan vi körde vidare upp mot broby ännu en dag, men denna gång hem till Henke för födelsedagsgrillfest! Trevligt trevligt! Är alltid lika kul att få umgås med gamla gänget, som än en gång har fått lite personer till och lite som har försvunnit genom gamla flick/pojkvänner och nya flick/pojkvänner! =) Blev iallafall en härlig kväll o än lite segt att vara nykter när alla andra blev rätt så fulla, fast är sånt man får ta när man ska jobba dan efter! På midsommar är det iallafall, för en gångs skull inte jag som är nykter, så då är det min tur att festa!

Denna dagen har än så länge bestått av jobb och åter jobb. Städning av hela disponentvillan idag, så var inte hemma förrän ett och då gjorde fötterna och knäna ont! Gillar verkligen inte trappan på jobbet.. Speciellt inte när man möts av ett rum som är jättestökigt när man ska börja städa. Förstår inte riktigt hur gästerna tänker där. Visst att man har sopor, men man kan iallafall lägga allt på ett ställe och inte sprida ut det över hela rummet! Dessutom både glas och ett strykjärn stående mitt i allt me!  Har nog aldrig varit med om ett så uppställt rum under mina två andra somrar på vandrarhemmet. Det var lätt kaos! Vilket innebar att det blev några rundor upp och ner för trappan för att få ordning på rummet innan jag kunde börja städa och dammsuga som vanligt. Men, men blev iallafall storstädat på det rummet och lite till.. Så nu är det riktigt rent istället! :P Fick förresten reda på schemat för sommaren idag me och fick all den ledighet jag önskat om. Så det är skönt! 

Det blev ju en ganska hyfsad uppdatering iallafall!
Nu ska jag ut i solen! =)
Ha de gott!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0