malmöhelg =)

Har haft en riktigt skön och soft helg i Malmö me Dan och Johan. Trevligt, trevligt! Blev uppstigning vid halv åtta igår morse för att sedan ta tåget till malmö vid tjugo över nio. Halv elva var jag framme och då stod Dan och väntade och sedan tog vi bussen till Johan. Lite senare blev det nästa buss ut till höllviken och vikingabyn, sedan spenderades eftermiddagen på vikingamarknaden. Var kul att gå runt och titta på massa vikingaprylar m.m. Dock blev vi lite blöta emellanåt på grund av regn, men regn har väl aldrig stoppat scouter och inte denna gången heller.. =P På vägen tillbaka hem till johan och malmö åkte vi inom coop för att handla lite. Sedan blev det slappande hos johan med lite tittande på youtube, matlagning och sedan lite krocketspelande. Därefter blev det film resten av kvällen.

Imorse blev det fukost och slappande innan jag och dan begav oss in till centralen för att ta våra tåg hem igen. Men självklart lyckades vi missa våra tåg ganska precis. Så blev en runda upp på stan och var sin kopp kaffe på espresso house under vår väntan på nästa tåg (tågen mot kristianstad resp. helsingborg går ju bara en gång i timmen på söndagar). När vi sedan gick tillbaka lyckades jag än en gång missa mitt tåg, tåget rullade ut lagom när vi kom till perrongen. =( Så blev lite väntan på Dans tåg och sedan tog jag mig ännu en runda upp i centrum för att fördriva lite tid. =) Och efter en runda inne på Åhlens city med lite små inköp så blev det en sista gång ner till centralen för att ta mitt tåg hem till kristianstad.. och det hann jag med! =)

Väl hemma i åhus blev det lite mat och sedan har jag hamnat här. Framför tv:n me datorn =). Familjen hann dessutom åka iväg på semester innan jag kom hem från Malmö, så nu är jag själv i huset. Ganska så skönt, fast lyckas ändå bli irriterad på föräldrarna trots att de inte ens är hemma.. Lite illa.. Men är egentligen bara småbagateller som till exempel att de vikt min tvätt fel och sånt. Egentligen helt onödigt att bli irriterad på sånt, men när man är van av att själv göra det på sitt eget sätt, så blir det helt enkelt så när föräldrarna försöker vara snälla och vika åt en.. :-P
Ajja, har ju iallafall en vecka då jag förhoppningsvis slipper allt sånt nu.. Är ju svårt att bli irriterad på en själv. ;-)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0