dagen

Har hunnit med att både sy upp mina byxor (som har legat i garderoben ett halvår och väntat på just det) och sy på märken på mina scoutskjortor idag. Så nu kan jag använda båda mina scoutskjortor och veta om att bägge är kompletta me märken. Alltid lika positivt! Därmed är jag oxå redo för läger och boomerang 2008.. Längtar! Fast det är ju lite mindre än två månader tills dess... men ändå!!


Hade några härliga samtal ikväll och nu är jag bara ännu mer taggad av att åka upp till kalmar imorgon eftermiddag. Ska bli så skoj att få träffa vännerna och grannarna igen!!! Dock är madde i götet fortfarande, men det blir nog fotbollsfest på lördagskväll ändå utan vår trogna fotbollsspelare. För fest ska det i varje fall bli och ikväll kom jag o sheron på den eliminenta idéen att se fotbollen och förfesta för att sedan gå ut på lördagkväll.. I vilket fall ska det bli skönt att komma upp till kalmar lite även om det inte blir mer än över helgen.

Men först ska jag jobba i ca två timmar imorgon. Känns ju lönt, men är bara städning som ska göras så det går ju ganska så snabbt. Dock är det det som är det tråkigaste, men nästa vecka lär det ju bli lite frukost me, så då bör det ju bli lite mer timmar = mer jobb! Och förhoppningsvis lite jobb me zarah me. Ska bli kul att få jobba lite tillsammans istället för hur vi jobbar nu, själva. Tiden går ju alltid lite fortare när man har sällskap på jobbet, plus att det är så mycket roligare! =)) Så det ser vi framemot!

Nu ska jag återgå till att kolla på tv.
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Tack så mycket, roligt att du tycker om den! Din design är med fin! =) Allt är bra, har lite sommarlov nu, skönt. Hur är det med dig, läste att du tagit examen, härligt va?! =D Kramar!

2008-06-13 @ 10:06:02
URL: http://minaegnasagor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0