en lååång fredag

En segare fredag kan man ju leta efter. Idag har verkligen dagen levt upp till sitt namn, långfredag, för det har det verkligen varit ich nu är jag så tokigt festsugen som man bara kan bli. Varför vet jag inte riktigt, men kanske för att Dan har julbord ikväll som jag var bjuden på, men inte hade tid med att åka på innan. Ja, innan alla planer blev helt rasade på grund av vädret och mammas lilla förkylning (för den är verkligen liten, endast heshet o lite hosta har hon). Tänk om jag vetat det tidigare, då hade jag kunnat vara i kattarp nu, fast åka dit i detta vädret hade nog avskräckt mig lite dock. Är galet snöigt o blåsig här nu och har typ snöat hela kvällen. Snacka om konstigaste påsken på länge!

Eller så hade ju S kunnat vara här.. om man varit lite förutsägbar redan i tisdags när han satt o planerade och hade tankar om de då vill säga. Men det ger inte så mycket att vara efterklok.. så därför får man göra det bästa möjliga av nuläget istället. Vilket innebär att kvällen har ägnats åt att se let´s dance semifinalen.. som bara känns så himla utdraget nu. Är glad för att det bara är ett program kvar nu, som jag dessutom knappt kommer se på eftersom jag har tenta dan efter. Så då ska jag sitta och repetera det sista inför tentan istället!

Nåt annat som jag dock följer nästan slaviskt nu är konståknings VM och så även ikväll.. Det ska mycket till för att jag ska missa nåt från den just nu. Älskar att se på konståkning och det är oavsett vad det är så måste man se det, de är så duktiga och graciösa så man bara måste kolla.
Hmm.. märks det att jag är före detta gymnast och drillflicka och älskar aerobics och att dansa!?! Jupps, tror allt det! Är nåt med att koregrafera och att utnyttja kroppen och dess vighet och sånt som går igenom mina favoritsporter. Och då både att utöva och titta på. =)

image420
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0