onsdag och två veckor till examen

Så är det onsdag igen.. REDAN!  Vart tar dagarna vägen egentligen??? Man hinner ju knappt med. Börjar bli lite stress för affärsplanen nu.. ska in om 12 dar.. Men det ska vi nog hinna med det me!

Igår var det sista kören för terminen. Blev fika i en o en halv timme och sen lite sjungande av Shackles av Mary Mary och sen en sista gång med Malins What kind of world.. så härlig! och sen blev det självklart Lean of me. Lite skillnad att sjunga den med 10 pers istället 50 ! Men den blev bra ändå! =) Lite svårt att gå hem sen bara.. Alla ville vara kvar så länge som möjligt! Vissa slutar ju nu.. Och de andra ser man inte förrän i höst igen.. :( Är alltid lika tråkigt.. fast så är det när man pluggar på högskolan.. folk kommer o går.. Utom då dem som stannar kvar för alltid!

Idag blir det ett besök på International Office för att lämna in min lapp om att jag vill ha den platsen jag fått på Stenden University och sen blir det nog en runda ner på stan efter det. Måste till apoteket och köpa panodil, har helt slut på det här hemma.. och det är illa!

Men nu lite fix med ekonomin..
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0