shopping

Går lite kasst här med uppdaterande nu.. Men har mycket att göra..

Igår blev det som sagt tvättning och städning och sen på eftermiddagen blev det stan me Maggie och senare även Paro. Trevligt, trevligt! Dock tog det lite längre än planerat. Var nere på stan vid kvart över fyra för att möta maggie när hon slutade jobba, och sen var jag hemma igen vid kvart över sju.. Oj, det som skulle bli en snabb runda på stan för att sedan gå ut och gå powerwalk, blev en shoppingrunda med besök i nästan varje affär! Men det var trevligt och hittade både en kofta och ett halsband och örhängen till examensklänningen.. Härligt! Nu är det enda som saknas att fixa var vi ska äta på kvällen.. dock blir det nog bara familjen.. men det blir nog trevligt det me!

När jag väl hade mat i magen och kollat lite på tv blev det ner till maggie för att skriva på affärsplanen i nån timme. Sedan fortsatte det skrivandet på bibblan idag istället. Inte många dagar kvar tills den ska in nu.. Men det ska nog bli bra. Känns som att det går framåt, även om det är mycket ekonomiska kalkyler och analyser som ska räknas nu!

Ikväll blev det träning i gymmet igen, var lite jobbigt idag.. men det berodde nog på vädret. När det är varmt o skönt ute blir det varmt i gymmet me, inte lika skönt .. =( Men, men.. sånt man får ta!

Nu blir det lite slappande i soffan och sen sova. Ska träffas klockan 09:00 på bibblan imorgon o skriva så ska helst ha ny energi då!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0