fredagens bravader

Gårdagen var helt ovanlig och konstig, vaknade vid nio och vara klarvaken. Jo, tjena... Här hade man ju tänkt sova när man har sovmorgon, men blev ju inte mycket av det. Däremot låg jag och läste i en timme innan jag gick upp. Är inte ofta man kan göra det, så det var riktigt skönt. =) Sen blev det inte alls mycket gjort under dagen förrän vid fem när det blev dags att gå till friskis me maggie för att gymma. Än en gång blev det en rolig, men jobbig träning. Dock fanns det mycket att vila ögonen på då alla snygga killar i kalmar fått för sig att träna i gymmet innan fredagskvällen. :P Härligt!

Igår kväll blev det sen lite chill vid tv:n för att se finalen i talang 2008 och sedan fortsatte den inne hos grannen, Sheron, med lite cider, jordgubbar och kladdkaka i väntan på att hennes pojkvän med vänner skulle komma på besök. Vid halv elva begav vi oss sedan ner en våning för att hämta resten av kvällens gäng, Madde och hennes vän Anna som var på besök, därefter blev det ner på stan, där vi till slut hamnade på harrys uteservering. Mycket trevligt! Vid ett började alla bli rätt så trötta, så då blev det till venezia för att äta pizza och sedan hem. En mycket härlig kväll med massa skratt och trevligheter!

Idag är det stan som står på planeringen, måste till systemet innan kvällens fest och kanske försöka hitta ett par skor till onsdag. Upptäckte att mina vita balskor inte passade så bra till min klänning.. eller det funkar om jag inte hittar några andra då ju. =)
Sen ska jag o maggie ut o springa me maggie när hon slutat jobba.. Usch, det känns inte alls motiverande. Vem är liksom ute o springer när det är sådär 25 grader ute?! Ehh, nej tack.

Ajja, dags för lite frukost nu iallafall innan stan. =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0