kväll och stress är alltid lika effektivt!

För ca en halvtimme sen blev jag klar med min inlämningsuppgift.. Äntligen! =) Nu ska jag bara läsa igenom den några gånger innan jag skickar in den.. Men det gör jag imorn eller på fredag.. Huvuddelen är iallafall klar och det är skönt!

Men visst är det konstigt att hur tidigt man än börjar så går det inte så snabbt och blir så effektivt som när man väl är i slutspurten. Hade ingen aning om vad jag skulle skriva i min sammanfattning när jag började innan ikväll.. men när jag var klar var den en sida lång! Och dessutom har jag skrivit till och om texterna till nästan varje diagram och tabellförklaringar och dessutom gjort ännu ett diagram. =) Så det tycker iallafall jag är effektivt! Men sen är det som vi konstaterat innan (jag, maggie o malin när vi skrev våra uppsatser) när man ska sitta och skriva en massa text är det nästan bra om man är lite trött.. för då tänker man inte lika strikt som när man är pigg, alltså mitt på dan, och det gör att man "flummar" fram texten istället. Vilket ger rätt så mycket text med vettiga tankar! Det enda man har sen är att korrekturläsa och korrigera i texten så att den blir lite akademisk me.. =P

Men nu ska jag sova.. Imorgon är det en lika fullspäckad dag som idag, med uppstigning 06:15 som vanligt. Sen blir det promenad, tvätta, packa, plugga och laga mat på förmiddagen. Och sedan ska eftermiddagen spenderas på en buss. Så då blir det bara plugg, fram tills jag är i jkpg! =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0