:S

Just nu känns min kropp lite lätt nere, mår smått illa och är tung i huvudet och i hela kroppen me för den delen. Värker gör den me. Känns jätte mysko :S. Så därför ska jag ta och bädda ner mig i min säng nu och förhoppningvis sova gott...

Imorgon SKA jag ta mig til friskis och sätta igång med träningen.. Sen om det blir ett pass eller bara lite träning i gymmet får jag se.. Dit ska jag iallafall. Känner nämligen att det är just precis det jag kan behöva nu! Och en långpromenad med.. Mest för att skingra tankarna, för det är mycket tankar nu.. Har kommit in i en sån period igen. Och att ha familjen på besök och sen helt plösligt bli ensam gjorde ju inte det hela bättre! Det är mycket förändringar som ska bli inom några månader nu, så det innebär ju dessutom massa tankar. Men när jag väl fått iväg mina ansökningspapper till NL, så är iallafall en del borta! En väldigt liten del, men dock så viktig!

Men nu ska jag iallafall sova och sen imorgon ska jag sätta igång med min statistikinlämningsuppgift och även kanske börja fundera över vad jag ska göra nästa helg.. Har två alternativ: antingen stanna i kalmar eller åka iväg..(lät ju väldigt logiskt! haha) I vilket fall kommer det nog till stor del avgöras av tre saker; dels beroende på hur det går med statistikuppgiften, dels ekonomin och dels om jag fortfarande får komma dit jag funderar på att åka.. Men som sagt, först sova!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0