Sexigt... vad är sexigt?

Satt och pratade med en vän på msn innan idag och då kom på in på sexighet.. eller ja, thomas sa att det fanns en tid då han trodde tjejer tyckte manskörssång var sexigt... och det kunde jag ju inte riktigt hålla med om.  Så då undrade han vad jag tycker är sexigt.. och ärligt talat är jag helt nollställd!! Har funderat typ hela kvällen och fortfarande är jag lika nollad som när jag började.. Vad anser man egentligen är sexigt?.. för mig så är det inte riktigt samma sak som det man attraheras av.. men jag kanske har fel?!

Isåfall skulle fina ögon och mörkt hår bland annat vara sexigt enligt mig.. nja, låter ju inte riktigt rätt..
Men vad är då sexigt?
Vältränad killar är ju ganska sexigt.. eller ja inte för vältränade då ju.. men lite magrutor är ju inte fel.. Men sen då?

Nja, jag kom nog underfund med att jag faktiskt inte har tänkt så mycket på vad som är sexigt... Visst när man var liten tyckte man vissa skådespelare och vissa sångare var sexiga. Typ Brad Pitt, Leonardo Dicaprio, justin timberlake eller varför inte alla pojkbandsmedlemmar.. brian i backstreet boys minns jag att jag tyckte var snygg och N-sync eller killarna i Hanson, och speciellt då Taylor för min del (fast idag måste jag säga att isaac är snyggare!).. Vissa kan jag väl hålla med om fortfarande men varför de är sexiga är ju frågan?
Oki, klädslen och stilen gör en hel del faktiskt oxå... men mer?
 
(bild från www.wallpapergate.com)

(bild från www.infoaddict.com)


(Hanson då o nu,
källa www.boston.com resp. www.popentertainment.com)

Ajja, kan sitta och diskutera detta länge, men det ska jag inte göra nu. För nu måste jag sova.. Har tvättid klockan åtta imorn bitt.. så då måste jag upp.. undra varför jag bokade förmiddagstvätt-tid denna veckan? Hade varit mycket bättre... eller iallafall skönare med en eftermiddags/kvällstid. Men hade nog en baktanke med det me när jag bokade tiden! =)
Sängen kallar nu iallafall! :)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0