helgen :)

Gårdagen var super härlig och trevlig. På dan blev det stan och sedan en runda upp till maggie o roger för att kolla in deras ny slipade golv! Galet fint! Och självklart även för att tjattra lite. As usual! Sen var det dags för fest och partaj! Trevligt och skoj! Dock blev det lite väl mycket intag av vin och den underbara goda jordgubbslikören som mia o hennes matthias hade med sig. Den var farligt god! =) Men som sagt mådde kanske inte så super när jag vaknade imorse.. :S Dock, som tur var blev det iallafall bättre uppåt dan så vid ett begav jag mig till madde för att baka lite.. Madde ville bli av med lite äpplen, så därför blev det bakat två recept innehållandes äpplen! Äppelgrottor och äppelsockerkaka blev det, riktigt gott både ock! =)
Sedan fortsatte kvällen hos mig med att hämta var sin sallad på pizzeria esplanaden och kolla på filmen Kate & Leopold. En alldeles lagom film när man är lite seg o trött!

Nu ligger jag här i soffan och kollar på pretty woman som går på femman och funderar på att sova. Vilket låter galet tidigt för att vara mig, men fick ju inte bästa skönhetssömnen i natt om man säger så.. vilket man adrig får när man har druckigt och festat och sen ska sova.. så att krypa ner i sängen nu och sova är ganska så lockande! =)

Ett väldigt suddigt foto, men det är iallafall gårdagskvällens outfit..


kvällens huvudperson, sheron! Aight!


som vanligt! Mia vill inte va me på bild, sara vill göra nåt originellt allstå granskar sitt glas me vin o kash pratar i telefon

Två underbara grannar!



Djupa diskussioner?


Å där hamnade jag me på bild, paro o jag ser lite uttråkade ut... Men det e vi inte!


O så lite sköna faces!


       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0