kursstarter

Vet inte hur många jag känner och hur många bloggar jag läst än så länge som handlar om att de idag börjar skolan igen, och en del av dem på helt nya program och högskolor. Där bör det finnas lite nervositet, spänning och allt sånt! Det är verkligen nåt speciellt, även om alla reagerar på olika vis. Personligen har jag nog aldrig varit så värst nervös för att börja ny skola, nytt program och träffa nya människor, däremot förväntansfull. Men är bara att hoppas att allihopa trivs och känner att de hamnat rätt! =)


Själv har mina två kurser börjar idag me.. men om det känns så spännande och förväntansfullt vet jag inte. Att läsa på distans är däremot helt nytt för mig, så ska bli spännande att se hur det ska gå. Dock blir det nog lite ensamt. Ingen att prata med under föreläsningarna (eftersom jag inte har några) och ingen att diskutera me.. eller jo, det kan det nog bli iofs. Har iallafall en från min gamla health management klass som oxå ska läsa statistikkursen.. så även om hon bor i stockholm nu, så kan det iallafall bli lite samarbete. Sen fick jag nåt mail av nån annan som läser kursen som ville veta om nån var intresserad av att samarbeta för att lättare klara av kursen.. Och det är ju inte helt fel.

Känns som att det kan bli en tuff höst med två jobbiga kurser.. men det ska allt gå vägen ändå! Dock har jag redan nu upptäckt ett stort problem. Mina sista två tentor, en i varje kurs ligger på samma dag och nästintill på samma tid!!! =(
Den ena ligger 08:00-18:00 och den andra 10:00-18:00! Ahh.. snacka om problem!
Men det är inte förrän i januari.. så ska förhoppningsvis kunna hitta en lösning i problemet ändå.. =) (dessutom ligger de två omtentorna för tentorna även de på samma dag =S )

Men nu ska jag laga lite mat.

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0