Superdupertrevlig lördagskväll!

För det blev det verkligen. Trots att vi inte var så många.. som mest fem pers så blev kvällen riktigt lyckad! Började med förfest hos emma, med nog den annorlundaste förfest tillbehören jag varit med om. Prinsessbakelser och biskvier! (Anledning: emma jobbar på konsumbagarna varannan fredagsnatt) Kändes lite konstigt att äta det när man förfestar, men gott var det! :)

Vid elvatiden begav jag, madde och emma oss mot stan med första stopp Taste. Ingen av oss hade varit där innan men jag hade hört att de skulle ha riktigt goda drinkar där, så dem var vi ju tvugna och testa! Och ryktet stämde mer än väl! Att fråga bartenderna vad han rekommenderar för drinkar är definitivt ett tips! Det innebär att man får en fråga tillbaks vad man gillar för drinkar och sedan fick vi var sin riktigt god drink, ingen den andra lik och den man själv fick var favoriten. :) Väl lyckat! Mysigt ställe med, så inget att klaga på där heller. Lite senare bar det vidare mot banken, men där var typ inget folk så tog var sin stämpel och gick sedan vidare en runda till o´learys och sedan inom hessle innan vi fastnade på taste igen med för mig och Emma var sin mojito efter Emmas rekommendation. God även den om än lite för sur. Men helt klart en ny favorit! :) Vid halv ett blev det sedan tillbaks till banken där det nu var desto mer folk.. :) men knappast fullt. Och inte allt för många vi kände.. Men det gjorde ju inte så mycket.. Blev en del tid på dansgolvet med återigen Bengt Dahlqvist (han som spelade daniel i skilda världar) som Dj. Dock börjar han faktiskt bli lite passe som dj på banken. (När man haft samma dj nästan varje fredag eller lördag de senaste ca två åren är det dags att fixa en ny). Sedan blev det ännu en drink på banken, denna gången var Emma tvungen att testa jäger-redbull på mitt råd, för den hade hon aldrig testat. Så det blev det! Och fick tillbaka att detta var hennes nya favoritdrink. Härligt! =)

Väl på bussen hem vid halv tre så blev det med en madde sovandes bredvid mig och en kompis till madde o emily på andra sidan som jag istället hade ett mycket trevligt samtal me.. Vi hann nog prata om en himla massa olika saker under den 20 minuters bussresan. Allt för att resan skulle gå snabbare.. =) Fyllesnack är alltid lika givande.. haha! Dock minns man ju inte så mycket av det dagen efter! :)

Men nu är det söndag och man kanske ska göra nåt aktivt idag me.. Kanske iallafall börja med att byta om till lite mer vettiga kläder istället för t-shirt och mysbyxor!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0