kvällen

Hemma efter kvällens scoutmöte. Var ett ganska så intressant möte.. Efter att jag och tessan snabbt konfunderat över vad vi skulle göra på dagens möte, så kom nästa ledare,Ann, helt plötsligt (jaha, kul att vi visste om det) och sen kom två seniorer med Håkan och Markus. Så ledarebrist kan man ju inte påstå att vi har. Hade dessutom bara 6 scouter idag.. så var lite väl överflöd på ledare i jämförelse med scouter. Funderade på att begära en rekrytering ute på skolorna för att försöak få ihop lite fler juniorscouter. Visst att vi saknade två pers. Men att ha en junioravdelning med 8 scouter och bara killar känns lite sådär..
I slutet av vårt juniormöte fick vi sällskap av hela seniorlaget, så det blev lite seniormöte efter vårt juniormöte... Skoj, trevligt och mysigt! Eldade lite och kokade korv.. som alltid när det är seniormöte måste man ju ha nåt att äta.. Så jag och tessan var ju bara tvugna att joinade lite innan vi begav oss hemåt. Det är riktigt kallt och höstigt väder ute nu så var ganska så frusen när jag kom hem och då hade jag ändå vantar på mig hela mötet! Nästa vecka tror jag allt jag tar kängorna på mig istället! Och kanske vinterjackan me.. eller nja.. känns lite tidigt än.. men snart så!

Pratade me madde innan ikväll me, och nu har hon bestämt att hon oxå ska åka hem på fredag, så tänkte åka samma tåg hem.. Alltid kul att få sällskap! =) Sen blir det utgång på lördagkväll! Skoj! E ju toklänge sen jag var ute i kristianstad nu, så är på tiden! Bara komma fram till vad vi ska göra innan. Antingen förfest eller bio eller nåt annat?

Nu ska jag ha lite te och kvällsfika och kolla på So you think you can dance.. =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0