money...

Idag vaknade jag av att jag fick ett sms, läste det och blev glad i hela kroppen för det var så fint. =) Sen somnade jag om och vaknade en halvtimme senare av att mobilen ringde. Då var det chefen som ville ha telefonnumrena till en av de andra som jobbar på vandrarhemmet. Hans mobil gick sönder i fredags så då ringde han och fick numrena av mig, men så hade han visst glömt att skriva upp dem och lägga in dem i mobilen. Så nu behövde han dem igen. Smart!
Sedan fick jag även veta att min lön är på väg till mig nu me..  Skönt, skönt! Den behövs verkligen. =) Dessutom bör jag få mina csn pengar snart me. =) Och det är ju ännu bättre! Så snart är det pengar på kontot igen!! =)


Idag blir det att börja plugga lite i nån av mina kurser och sen ikväll ska jag på ung-ledarträff me kyrkan. Vi ska prata, fika och planera för hösten och lite våren.. Trivs verkligen med alla där, så det ska bli kul att få träffas igen.. det är verkligen en sådant gäng där alla slags världsproblem, stora som små, löses under några timmar. =)

Men nu ska jag först ta och duscha och vårda min kropp, hy och hår lite. En hårinpackning för håret, peeling för kroppen och ansiktet och sen avsluta med en ansiktsmask. Sen är man på topp igen!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0